17 Mayıs 2013 Cuma

China Glaze Avant Garden Koleksiyonundan Seçtiklerim


China Glaze geçtiğimiz aylarda ağırlıklı olarak pastel renklerden oluşan Avant Garden koleksiyonunu çıkartmıştı. Ben de bu koleksiyondan iki oje aldım, şimdi size bunları göstermek istiyorum.

Normalde bu koleksiyondan daha fazla oje alacaktım ancak tercihimi aşağı yukarı aynı zamanlarda çıkan Hologlam koleksiyonundan kullandım. Bu ojelerin yazısı da yakında gelecek.

Aldığım iki renkten ilki "Tart-Y for the Party" pastel lila renkli, krem yapılı bir oje. Çok farklı bir renk olmayabilir ama hoşuma gitti. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Koleksiyondan ikinci oje tercihimi ise gri alt tonlu, dolayısıyla biraz lavantaya kaçan mavi bir oje olan Fade Into Hue'dan yana kullandım. Özellikle swatchlarını gördükten sonra mutlaka almalıyım dediğim bir ojeydi. Bu tarz mavileri çok severim. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Bu ojelerin yapıları hakkında yazacaklarımı en sona bıraktım çünkü yazacaklarım her ikisi için de geçerli. Internette okuduğum pek çok yazıda yapıları harika, kolay sürülüyor vs. deniyordu ama ben yapılarından hoşlandığımı söyleyemem. Bilmiyorum, belki de benim aldığım ojelerde bir sorun vardı ancak kıvamları aşırı derecede yoğun geldi. Dolayısıyla tırnağa sürerken zorlandım. İlk sürdüğüm seferde ojenin yoğun yapısı yüzünden oluşan baloncuklardan dolayı kötü bir görüntü oluşunca sildim, ojeye biraz inceltici ekledim ve tekrar sürdüm, bu sefer çok daha rahat sürüldü ve baloncuk oluşmadı. Bunun yanında en nefret ettiğim şey yeni ojeye inceltici eklemektir, bu durum hiç hoş olmadı.

Yukarıda da yazdığım gibi belki benim ojelerde bir sorun olabilir ancak benim deneyimim bu şekildeydi. China Glaze Avant Garden ojelerini Kozmetik Site'den edinebilirsiniz.

8 yorum :

  1. Ben de geçenlerde aldığım China Glaze'imi inceltmek zorunda kaldım, bunlar fabrikasyon değil mi ? hepsinin yapısının aynı olması gerekmiyor mu? Üzülüyorum başarısız CGlerime :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde hepsinin aynı olması gerekir ama yerli/yabancı bloglarda yapıları o kadar övülmüş ki dedim herhalde benimkilerde sorun var. Ben de başarısız CG'lere üzülüyorum, sonuçta ucuz ojeler değil bunlar.

      Sil
  2. Bir gün seninle kozmetik alışverişine çıkmak istiyorum zevklisin vesselam ve renkleri kendine yakıştırmayı biliyorsun sen hep yazmalısın sevgiler^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Belki bir gün alışverişe çıkarız :)

      Sil
  3. tırnaklar gerçek mi

    www.sadecemoda18.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Yalnız uzun tırnak çok yakısıyor sana renkler de cok iyi gitmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bir ara ilk resimlerdeki kadar uzundu ama kırılınca kesmek durumunda kaldım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...