1 Ocak 2013 Salı

Kleancolor Chunky Holo Black

Bir yılbaşı akşamını daha geride bıraktık. Umarım herkes güzel bir akşam ve gece geçirmiştir. Beni sorarsanız çok iyi vakit geçirdim, arkadaşlarla toplandık, yedik, içtik, sohbet ettik, 12'de konfeti patlattık, ardından başka arkadaşlara gittik, sabaha karşı 4'te yatınca da ancak toplarlandım. Yorucu ama güzeldi. :)

2013'ün ilk gününü de yazısız geçmek istemedim ve bilgisayarımda bir süredir fotoğrafları bekleyen ojelerden holografik simli, muhteşem görünümlü Kleancolor Chunky Holo Black'i yazmaya karar verdim.


Kleancolor Chunky Holo Black şişesindeki görünüşü ile bile insanı heyecanladırmaya yeten bir oje.. Koyu renkli, şeffaf jel içinde çok sayıda irili ufaklı altıgen holografik simler bulunuyor. 


Ojenin taban rengi oldukça şeffaf olduğundan Flormar Pretty P30 siyah oje üzerine iki kat olarak kullandım. Kleancolor ojelerin kötü koktuğunu ve çok zor kuruduğunu daha önce okumuştum. Kötü koktuğunu  ben de söyleyebilirim. Kokusu normal oje kokusu gibi de değil, kimyasal, tuhaf bir kokusu var. Zor kuruduğunu daha önce okuduğumdan tırnağımda biraz donunca Seche Vite Top Coat sürdüm, hemencecik kurudu. Yani yapı olarak bana pek problem yaşattığını söyleyemem. Sadece simlerden dolayı pütürlü bir yapısı vardı, bunu da Seche Vite ile hallettim. Çıkarması ise çoğu simli oje gibi işkenceydi. Neyse ki folyo yöntemi var.

Holografik simleri özellikle siyah oje üzerinde muhteşem duruyor. Işığa göre kırmızı, yeşil, sarıya dönüyorlar. Şişesinde maviye döndükleri de net görülebiliyor ancak tırnakta mavilik görmedim. Aşağıda iki kat Flormar P30 üzerine iki kat Kleancolor Chunky Holo Black uygulanmış + bir kat Seche Vite Top Coat geçilmiş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


İç mekan, pencereye doğru, farklı açı..


Dış mekan, gölgede..


Flaşlı..


Floresan lamba altında..


Kleancolor ojeler Gittigidiyor satıcılarında bulunabiliyor. Kötü kokusunu dert etmezsiniz ve elinizin altında da hızlı kurutucu bir üst cila bulunuyorsa tavsiye edebilirim.

2 yorum :

  1. Şişede bile duruşu çok güzelmiş *.*

    YanıtlaSil
  2. ben bu ojeyi bir kere denemek için sürdüm kapattım daha da açamıyorum :D açılmıyor. açacağım diye kapağının köşesindeki sivri yer parmağımı yırttı bile.nasıl açabilirim bir fikriniz var mı :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...