11 Aralık 2012 Salı

OPI Germanicure Oje

Pek çok izleyicim makyaj ürünleri ve makyajlarla daha çok ilgileniyor biliyorum ancak elimde bir hayli oje resmi birikmiş durumda.. Bu nedenle bugün de bir oje yazısıyla karşınızdayım.

Bugünkü ojemiz OPI Germany koleksiyonundan muhteşem koyu zeminli bakır/kızıl renkli bir oje olan Germanicure..


OPI'nin ojelerine bayılıyorum. Genelde sürümleri kolay, yapıları pürüzsüz ve pigmentli oluyor. Bu oje de istisna değil. Çok kolay bir şekilde sürülmesinin yanında tek katta bile rengini verdi. Yine de tek katla rahat etmediğim için iki kat uyguladım.

Renk o kadar güzelki ilk sürdüğümde "off şuna bak" şeklinde bir tepkim oldu. Koyu zemin üzerine bakır/kızıl, metalik etkiler taşıyor. Sadece "muhteşem" diyebiliyorum.

Ayrıca VanilyaClub kutumdan çok uzun zaman önce çıkan tırnak stickerlarını denemek istedim ve yüzük parmaklarıma bu stickerlardan yapıştırdım. Sanırım yapıştırmayı pek beceremedim ya da stickerların şekillerinde bir sorun vardı. Tam bilemiyorum. O yüzden o stickerı görmezden geliniz. :) Aşağıda ojenin iki kat sürülmüş ve Seche Vite Top Coat uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Gece, lamba altında..


Dış mekan, gölgede..


Flaşlı..


Sanıyorum her OPI yazımda yazıyorum, bu marka maalesef Türkiye'de çok pahalıya satılıyor. Bu açıdan mutlaka deneyin diyemem ama yurtdışından ucuza getirtme şansınız varsa ve tür renkleri seviyorsanız hiç kaçırmayın derim. 

2 yorum :

  1. renk harikaymış bulursam kaçırmam bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu rengi hafta sonu Palladium Sephora'da 15TL'ye gördüm. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...