14 Aralık 2012 Cuma

Maybelline Fit Me! Kapatıcı 10

Maybelline'in ciltle bütünleşip doğal bir görüntü oluşturan ten makyajı ürünlerinden oluşan Fit Me! serisi maalesef Türkiye'ye bir türlü gelemedi. 2012 Mart'ındaki Almanya ziyaretimde Maybelline standında ürünleri biraz inceleme fırsatı bulmuştum. Özellikle fondöten ve kapatıcılardaki renk çeşitliliği dikkatimi çekmişti. Fondötenden çok kapatıcı-pudra ikilisini tercih ettiğimden fondötenleri çok incelememiştim ancak kapatıcılar ilginç gelmişti.

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de Maybelline'in şu ana kadar gördüğüm sıvı kapatıcıları 2 veya en fazla 3 renk oluyordu. Fit Me! serisinde ise tam 6 renk kapatıcı mevcut. Durum böyle olunca tenime en yakın gördüğüm 10 numarasını sepetime atıverdim.


Maybelline'in Great Wear serisinden beri çıkardığı her sıvı kapatıcıyı alıp kullanmışımdır ve hep sevmişimdir. Bu kapatıcı da istisna değil.. Öncelikle rengin tam oturması beni çok mutlu etti. Daha önceki serilerde böyle bir durum söz konusu değildi. Genelde renk farklılığını pudra ile dengelemeye çalışıyordum. Bu kapatıcıda böyle bir şeye ihtiyaç yok. 10 numarası sarı alt tonlu, çok açık olmayan bir bej rengi.. Tenime tam oturdu.

Swatch

Yedirilmiş hali..


Kapatıcının yapısı daha önceden kullandığım Maybelline sıvı kapatıcılara çok benziyor. Daha önceki yazılarımda da okuyabileceğiniz gibi ben kapatıcıları her zaman göz çevremde, çok ender de sivilce üzerinde kullanıyorum. Bu kapatıcıyı da şu an sivilce sorunum olmadığından göz çevremde kullanmaktayım. Kurutmayan, kolay yedirilebilen bir yapısı var. Çok yoğun ve örtücü bir kapatıcı değil ancak iki kat sürdüğümde göz çevremdeki orta seviyedeki mor halkaları gayet güzel kapatıyor. Aşırı yoğun olmadığından göz altlarında ağır bir görünüm de oluşturmuyor. Bir süredir severek kullanıyorum kendisini..

Sol kapatıcılı, sağ kapatıcısız..


Kısaca beğendiğim bir ürün oldu. Keşke pudrasını da alsaymışım ancak şimdilik kapatıcıyla yetinmek durumundayım. Umarım kısa zamanda bu seriyi Türkiye'de görebiliriz.

8 yorum :

  1. fotoğrafta çok iyi görünüyor hem doğal hem iyi kapatmış. maybelline den bu kadar iyi performans beklemezdim. güzel bir şey öğrenmiş oldum teşekkürler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. :) Maybelline sıvı kapatıcıları genelde güzeldir. Tavsiye ederim.

      Sil
  2. Hem çok doğal hemde müthiş kapatmışş elimdeki kapatıcıyı bitirir bitirmez bunu alıcam

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'de hala yok bu kapatıcı değil mi? :(

    YanıtlaSil
  4. Burda yazılan bir bölümün aynısını baska blogda okudum , resmen kopyala yapıstır olmus .. sizden izin almadan kopyalamıslar ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba blog adresi verebilir misiniz? Uyarı için teşekkürler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...