24 Aralık 2012 Pazartesi

Essence Alice Had a Vision Again Oje

Bugünkü ojemiz Essence'in bir süredir bloglarda sıklıkla gördüğümüz Twilight Breaking Dawn koleksiyonundan Alice Had a Vision Again..


Alice Had a Vision Again ismi sanıyorum koleksiyondaki eyelinerdan, pigmentlerden ve dudak parlatıcılarından birinde daha var ve renk olarak bu ürünlerin hepsi birbirine benzer.. Hepsi siyahımsı koyu mor ürünler.. Ojesini de siyah/mor zemin içinde mor, biraz da mavi ışıltılar da bulunan bir oje olarak tanımlayabilirim.


Ojenin sürümü güzel, yapısında herhangi bir problem yok. Kuruma hızı orta seviyede.. Fırçasıyla geniş sayılabilecek tırnaklarıma zorlanmadan sürdüm. Yapısı pigmentli sayılır, tam rengini vermesi için iki kat yetiyor. Rengi tam anlamıyla muhteşem.. İçindeki mor ve mavi ışıltılar ojeyi sıradanlıktan kurtarıyor.

Gelelim kötü tarafına.. Hiç kalıcı değil, tırnaklarımda bulunduğu iki günlük süre içerisinde uçlara kaç kez takviye yaptığımı hatırlamıyorum bile. İkinci günün sonunda da tırnağımın birisinin yarısından soyulunca direkt sildim. Bütün bunlar hem de üst cila kullandığım halde oldu. Bir de üst cila kullanmasam ne olurdu bilemiyorum.

Aşağıda ojenin iki kat sürülmüş ve Seche Vite Top Coat uygulanmış halini görmektesiniz:

İç mekan, pencereye doğru..


İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Yakın Plan..


Güneşte..


Flaşlı..


Bu koleksiyon Gratis'lerde bitti sanıyordum ama bugün ikinci partinin geldiğini gördüm. Rossmann'larda da halen bulunabileceğini düşünüyorum. Ojenin rengi koleksiyonun konseptine çok uygun, güzel, vamp bir renk ancak alırken çok kalıcı olmadığını göz önüne almanızı tavsiye ederim. Fiyatı 2,95TL..

6 yorum :

  1. çok güzel fotoğraflamışsın ojeyi çünkü fotoğrafta koyu renk simli ojeler pek net gözükmez normalde, aynı isimli eyeliner ve pigmenti var bu serinin:)öpüyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Evet eyeliner ve pigmenti de aynı isimliymiş. :)

      Sil
  2. bana sürümü biraz zor geldi ama renk hakikaten çok güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürümünde çok sorun yaşamadım ama çok çabuk çıkmasından hoşlanmadım. çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...