20 Kasım 2012 Salı

LilaKutu Kasım Kutusu ve Daha Fazlası

Bir süredir LilaKutu'larımı yayınlamıyordum. Tembelliğime mi geldi ne oldu bilemiyorum. Bu nedenle de toplu bir yazı yazmak istedim.

Öncelikle LilaKutu'nun şu an için kutu işini en iyi yapan firma olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle abonesi olduğum tek kutu da LilaKutu.. Hem yüzyüze görüştüğüm, hem de sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla çok sıcak ve işlerini sevdikleri her hallerinden belli olan çalışanlara sahipler. Bu açıdan da takdir ediyorum.

Gelelim LilaKutu'nun 1. yaşını kutladığı Kasım kutusuna.. Bu ayın kutusu gerçekten çok özenle ve dolu dolu hazırlanmıştı. Kutumuz bu sefer Lila değil gümüş renkliydi. :)


Kutu oldukça ağırdı, hatta şu ana kadar aldığım kutuların en ağırıydı. Bu da pakedi elime aldığımda ufak bir heyecana sebep oldu. İçini açtığımda ise dopdolu olduğunu gördüm.



Öncelikle kutuyu açtığımda etrafı mis gibi bir koku kapladı. Rareblossom şampuan, I'm Lolita Rose el kremi ve Alix Avien ruj tam boylardaydı. Femfresh oldukça cömert bir deneme boyuydu. Rareblossom saç bakım jeli, Lush, Monoderma cilt kapsülleri, Lush nemlendirici ise bir kaç kullanımlık. Cosmed nem maskeleri tester.. Kutudaki en enteresan ürünlerden biri Kitoko argan yağıydı. Argan yağı hakkında çok şey duydum ve deneme şansı bulduğum için memnunum. Ayrıca kutuyu açtığımda buram buram gelen o güzel koku da üstte görülen sabuna ait.. Ruju önümüzdeki günlerde kendi yazısında göreceksiniz.

Kutudan ayrıca minik kurabiyeler çıktı. Resim çekiminden sonra bunları afiyetle yedim. :)


Kutudan çıkan ürünlerin tam boy fiyatları:


Kutudan çıkan indirim kuponları ve broşürler.. 10TL'lik Cosmofresh kuponunu Alix Avien terracotta pudra almak için kullanacağımı sanıyorum. MAC Skinfinish pudram bitti ve şu an bir pudraya 70 küsür TL veresim yok, o yüzden de daha önceden kullandığım Alix Avien'e yönelmiş durumdayım ancak son sorduğumda Erkul Kozmetik'te bana 29TL demişlerdi, pahalı bulup almamıştım. Cosmofresh'ten çok daha uyguna gelecek. Kısacası isabet oldu. :)  Ayrıca 100 LilaPuan hediyem varmış ki buna da çok sevindim. :)


Eylül ve Ekim ayının LilaKutularını ise şöyle bir gösterip detaya inmiyorum. :)

Eylül



Ekim



LilaKutu'ya buradan abone olabilirsiniz ancak çok fazla talep olduğundan kutu aboneliği için sıra olduğunu belirtmek zorundayım. Her ay bu sıradan yeni abonelik alıyorlar. Yani şimdilik sadece talep bırakabiliyorsunuz, yeni abonelik açıldığı zaman sizi bilgilendiriyorlar. Abonelik ayda 19TL..

Bu vesileyle LilaKutu'nun 1. yaşını da kutluyorum ve kendilerine nice yaşlar diliyorum..
 
EDIT: Çok yorum geldiği için şunu belirtmekte yarar var. LilaKutu'ya abone olmak için ille de kredi kartınız olması gerekmiyor. Faturalı cep telefonu hattınız varsa mobil ödeme ile de abone olabiliyorsunuz. Kutu ücreti cep telefonu faturanıza yansıyor. Ben şu an bu şekilde aboneyim ve büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum.

12 yorum :

  1. ben de lila kutu almak istiyorum. ama kredi kartı kullanmadığım için abone olamıyorum malesef. güle güle kullanın gelen ürünleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Kredi kartı kullanmak şart değil. Mesela ben mobil ödeme ile aboneyim. Kutu ücreti her ay Vodafone faturama yansıyor. :)

      Sil
  2. Birsey sormak istiyorum bu konuyla alakasiz ama bende lens almak istiyorum ve bu lenslerin ortalama fiyatlari ne kadar? Cevap verirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lenslerin fiyatları markasına ve aylık/yıllık olmasına göre 35TL-250TL arası değişiyor.

      Sil
  3. sırada çok bekleyen varmış kutunun kendini aşması da buna neden oldu sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef.. her ay 500 alım yaptıklarını yazmışladı ama sırada binlerce kişi bekliyormuş.

      Sil
  4. ah kapıda ödemeli olsa bende üye olmak istiyorum.kredi kartı kullanamadıgım için. keşke yapsalar ne güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kredi kartı kullanmayanlar için mobil ödeme mevcut.. Her ay cep telefonu faturama yansıyor. Yani ben de kredi kartı ile üye değilim.

      Sil
  5. ben de bu ay kutuya bayıldım..dediğin gibi çok ağır olunca bi şaşırdım..argan yağını hemen denedim tabi, kazık gibi saçlarımı ilk kullanımda bile yumuşattı çok sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet harika bir kutuydu. Bakalım Aralık kutusu nasıl olacak. :)

      Sil
  6. bende abonelik sırası bekleyenlerdenim ne zaman gelicek sabırsızlanıyorum. ama birkaç yerdeolumsuz yazılar okudum kutunun boş oldğuna dair burda pek boş görünmese de :) her ay memnun kalıyor musun kutuda gelenlerden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ay aynı performans olmuyor tabi. Mesela Eylül kutusu diğer iki kutudan zayıftı. Yine de 19TL'ye gayet makul olduğunu düşünüyorum. Bir tek çok fazla cilt bakımı ürünü çıkıyor, daha çok makyaj ürünü görsek fena olmaz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...