22 Kasım 2012 Perşembe

Flormar Duochrome Oje DC01

Bugünkü ojemiz Flormar Duochrome serisinden DC01.. Aslında bu renk benim için oldukça tanıdık.. Şu yazıda tanıttığım China Glaze Swanky Silk'in birebir kopyası denebilir. Bu nedenle China Glaze ile karşılaştırma resimlerini de çektim.


Duochrome DC01, aynı Swanky Silk gibi yanar döner, metalik bir oje.. Işığa göre bej, altın, pembemsi, yeşilimsi görünebiliyor. Çoğu metalik oje gibi biraz fırça izlerini belli ediyor. Yapısı güzel, aşırı yoğun kıvamlı olmadığından kolay sürülüyor ve kolay kuruyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Güneşte..


Cep telefonu fotoğrafı, yanar döner rengi bu fotoğrafta daha çok belli oluyor..


China Glaze Swanky Silk ile karşılaştırmasına gelirsek.. Renkler tamamen aynı. Pigmentasyon olarak Flormar Duochrome DC01'i Swanky Silk'ten biraz daha başarılı buldum. Swanky Silk'i üç kat sürmüştüm, bu ojeyi sadece iki kat sürmem yetti. Fırçalarının fotoğraflarını çekmedim ancak China Glaze'in fırçası daha geniş ve bana göre daha başarılı.. Bunlar dışında iki oje arasında fark yok diyebilirim.

China Glaze Swanky Silk ve Flormar Duochrome DC01


Gölgede (sol China Glaze, sağ Flormar) İkisi de iki kat sürülmüş.


Güneşte (sol China Glaze, sağ Flormar) Bu resimde Flormar'ın biraz daha pigmentli olduğu anlaşılabiliyor.


Ojeyi başarılı buldum, amaçları taklit miydi bilmem ama öyleyse ojenin kıvamını China Glaze'den daha iyi tutturduklarını söylemeliyim. Sonuç olarak China Glaze Swanky Silk'i beğendiğiniz halde pahalı bulup almadıysanız 5TL'lik fiyatıyla Flormar DC01 sizin için iyi bir seçenek olacaktır. 

* Ürün Flormar tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir.

9 yorum :

  1. Ahhh rengi cok guzel. Ben bunu uzun zamandir ariyorum aslinda ama bulamiyorum. Mesela Watsons'a ne zaman gitsem yok. Bu arada bende yeni bir blog actim belki bir goz atmak istersin :) makyajinasli.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiosklarda ve Flormar mağazalarında daha kolay bulunuyor. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. evet ben de CG yi bu seferlik pas geçip flormarın bütün koleksiyonunu aldım gayette güzel renkler ve neredeyse hepsi aynı hem de aynı zamanda çıktı koleksiyon bence birileri esinlenmiş ama kim bilemedim..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, onu ben de bilemedim. Ben bilmeden iki koleksiyondan da bir şeyler aldım, sonra baktım ki aynı renklermiş. :)

      Sil
  3. bnde de maviyle mor renkli olanlarından var. mavisi cok guzel ama mor a hic ısınamadım. keske almasaydım oylece duruyor. umarım flormar flakey serisi cikarir bir an once

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Morundan bende de var ama denemedim. Flormar'dan flakey koleksiyonu çıkması güzel olur. Bir de simli ojeler bekliyorum. :)

      Sil
  4. daha hiç denemedim bu seriyi ama güzele benziyor (izleyicim olurmusunuz)

    YanıtlaSil
  5. sevgili cansu...ojeleri bu kadar düzgün sürme sırrını benimle palaşırmısın???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında mükemmel sürdüğüm söylenemez ama sürdükten sonra çevresini asetona batırılmış ince bir fırça yardımıyla düzeltiyorum, böylece sonuç harika oluyor. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...