23 Eylül 2012 Pazar

China Glaze Swanky Silk

China Glaze geçtiğimiz aylarda metalik, yanar döner renklerden oluşan Bohemian isimli bir koleksiyon çıkartmıştı. Koleksiyon tam bana hitap ettiğinden bütün renkleri aldım. İlk olarakta Swanky Silk rengini denedim.



Swanky Silk oldukça enteresan bir oje. Rengini tanımlamak zor çünkü ışığa göre farklı renklere bürünüyor. Fotoğraf makinem nedense renkteki pembeliği bir türlü düzgün yakalayamadı, altın rengini baskın hale getirdi. Cep telefonum o anki rengi daha iyi yakaladı. Aşağıda ilk iki resim fotoğraf makinesiyle, son üç resim telefonla çekildi.

Bu ojenin rengi yukarıda yazdığım gibi tanımlanması kolay bir renk değil. Işığa göre altın, yeşilimsi, şeftali-pembe, bej görünebiliyor. Metalik bir bitişi var. Fırça izleri görüldüğü gibi belli oluyor ama aşırı bir rahatsızlık vermiyor. Bunun yanında bu tür ojelerin tırnaktaki en ufak pürüzü bile gösterme huyu oluyor maalesef.. Yapısı ne çok yoğun, ne de çok ince.. Pigmentasyonu muhteşem diyemem. Tırnak çizgisini tamamen kapatsın derseniz üç kat sürmeniz gerekir. Ben de aşağıdaki resimlerde üç kat sürdüm. Kuruma hızı orta denebilir.






Bu ojeyi gerçekten beğendim. Rengi daha önce gördüğüm hiç bir şeye benzemiyor. İki katta yeterli kapatıcılık sağlasa muhteşem olurdu ancak bu hali de kötü değil. Severek kullanacağımı düşünüyorum.

Bilgi için, China Glaze ojeler Kozmetik Site'de ve çeşitli Gittigidiyor satıcılarında bulunabiliyor. 

1 yorum :

  1. bu biraz chanel peridotu da andırıyor sanki resimlerde.. Flormar da bunların neredeyse bire bir dupe larını çıkarmış.. 05 mi 04 numaramı nedir çok benziyor buna..Ben de flormar serisini geçen hafta sürüp yazmıştım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...