30 Kasım 2012 Cuma

China Glaze Blue Bells Ring

Bugün size China Glaze'in yılbaşı koleksiyonu Holiday Joy'dan muhteşem bir mavi/lacivert ojeyi göstermek istiyorum: Blue Bells Ring.



Blue Bells Ring içinde ince gümüş ışıltılar bulunduran metalik bir koyu mavi.. Kabul etmeliyim ki bu ojeyi alırken bir hayli tereddüt ettim. Ürün resimlerinde enteresan duruyordu ancak aldığım sırada internette az swatch vardı, olanlarda da resimlerde çok enteresan görünmüyordu. Tanaçan'ın sitesinden alışverişimi yaparken sepete koyup koyup çıkarttım, sonunda kargo ücreti ödememek için aldım. İyiki de almışım, almasam çok şey kaçırırmışım. 

Oje biraz kıvamlı ancak sürerken sorun yaratacak kadar yoğun değil. Pigmentli olduğundan tek kat sürmek yeterli olsa da ben alışkanlıkla iki kat uyguladım, çabuk kurudu.Tırnaklarda şişesinde göründüğünden daha muhteşem duruyor. Benim tavsiyem bu tür renklerin alt cila üzerine uygulanması, aksi takdirde tırnakları biraz boyayabilir. Aşağıda iki kat uygulanmış ve üzerine Seche Vite geçilmiş halini görmektesiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Dış mekan, gölgede..


Yakın plan..


Flaşlı


Cep telefonu fotoğrafı..


Ojeyi Tanaçan'ın sitesinden aldım. Holiday Joy'un ojelerini genel olarak beğendim. Yakında diğer aldığım renkler de blogda olacak.

3 yorum :

  1. tırnak fetişi bir genç olarak... hem renk hemde tırnaklar çok hoş..

    açık ara beğendim... +5

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...