13 Ekim 2012 Cumartesi

Essence Grey To Be Here

Öncelikle herkese iyi hafta sonları diliyorum! :) İşyerime çok yakın bir Gratis olduğundan dolayı canım sıkıldığında Gratis gezmesine gidiyorum. Geçtiğimiz hafta içinde gittiğimde Essence ojelerin ambalajlarının değiştiğini gördüm.

Öncelikle iyi haberler.. Oje şişeleri 5ml'den 8ml'ye çıkmış. Benim fikrime göre yuvarlak hatlı yeni şişeler eskilerden daha güzel görünüyorlar. Yeni pek çok renk gelmiş ve aralarında gerçekten çok güzel, canlı renkler var. Kötü haberler.. Şişede artık daha çok ürün olduğundan olsa gerek ojelerin fiyatları 1,95TL'den 2,50TL'ye çıkmış. Eski renklerin büyük çoğunluğunu yeni ambalajda göremedim. Bazıları eski renkler ile benzer gibi görünüyor ancak isimler farklı.. Aynılar mı bilemiyorum.  Eski şişelerden bazı renkler halen mevcut ve 1,95TL'ye satılmakta..

Ben geçtiğimiz hafta içi gittiğimde eski renklerden bir tane, yenilerden üç tane aldım. Aldıklarımdan ilk olarak kısa tırnaklarımda çok sırıtmayacağını düşündüğüm Grey To Be Here rengini denedim.


Grey To Be Here, içinde ince, pembe ışıltılar bulunan orta koyulukta bir gri.. Kimi ışıkta lila etkileri de görülmekle beraber temelde gri diyebilirim. İçindeki pembe ışıltılar daha önce denediğim ve burada yorumladığım Essence A Lovely Secret içindekilere çok benziyor ve tırnakta bariz görünmüyorlar. Yine de kimi ışıkta biraz belli olduklarını söyleyebilirim.

Ojenin kıvamı oldukça koyu.. Bu açıdan sürülmesi çok kolay diyemiyorum. Tek kat bazılarına yeterli gelebilir ancak tam kapatıcılık için iki kat gerekiyor, dikkatli sürülmezse ojenin kalın yapısından dolayı dalgalı bir görüntü oluşabiliyor. Kuruması çabuk diyemem. Kıvamının koyuluğundan dolayı ikinci kat bayağı geç kuruyor ve üzerine bastırıldığında iz çıkabiliyor. Ben iki kat sürdükten sonra biraz kurumasını bekleyip üzerine bir kat Seche Vite Top Coat geçtim, tamamen kuruttu, iz çıkmasını da engelledi. Ojenin tırnakta görünümü ise şöyle:

İç mekanda, pencereye doğru


İç mekanda


Dış mekanda, gölgede


Güneşte:


Sonuç olarak Essence Grey To Be Here gerçekten çok güzel bir renge sahip.. Daha önce böyle bir renge rastladığımı da hatırlamıyorum. Keşke kıvamı biraz daha ince olsaydı ve kolay kurusaydı. Yine de Seche Vite sayesinde rahat kullanabildim. 

Hala haberi olmayan var mı bilemiyorum ancak Essence markasını Gratis'lerde bulabilirsiniz. :) Yeni ojeler yukarıda yazdığım gibi 2,50TL.

8 yorum :

  1. sanırım yeni ambalajları bir tek ben sevemedim :(
    rengi çok güzelmiş canım :)

    xx
    http://youshoulddancewithme.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmeyenler olabilir, normaldir. :) Çok teşekkürler

      Sil
  2. güle güle kullan canım, bu markayı Arzu da çok tercih ediyor henüz ben deneyemedim. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojeleri fena değil ama diğer ürünlerde deneme yanılma durumu var biraz.. Farları çok süper değil mesela..

      Sil
  3. essence ojeleri çok seviyorum ama diğer ürünlerinde kararsız kalıyor insan ama ojelerine söz yokk :):)

    http://secretjanjan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben İzmir'de oturuyorum. İstanbul'a bu ürünler çok daha çabuk geliyor, blog yazarlarından gözlemlediğim üzere. Snow White koleksiyonu hala gelmedi! Bu koleksiyonu sora sora, artık çalışanlarla ahbap oldum. Ancak kaç haftadır sorduysam, çalışanlardan kesin bilgi alamadım. Çünkü kendileri gelecek sevkiyatların içeriklerinden haberdar olamazlarmış. Sadece haftada iki gün sevkiyat geldiğini söylediler. Üstteki adsız arkadaş, gereksiz yere çıkışmış ve saçmalamış açıkçası. Yeni ojeleri ve gelirse koleksiyonu dört gözle bekliyorum. Ancak, sitesinden baktım da, birçok yanarlı dönerli (Where's The Party gibi), özel renklerdeki ojeleri göremedim. Düz renkler ön planda, isimler değişmiş, Nude serisi hala var. Bir de şişeyi hiç beğenmedim ya. :/ Ne o öyle, boru gibi bir uzunluğu var. Fırçasını rahat rahat daldıramazsın. Bunu yaparken neden düşünmemişler ki. Acaba 'farklı oje ambalajı' üretme kaygısı mı? Her markanın kendine has bir ambalajı var ya...

    Ojeni güle güle kullan! Snow White koleksiyonundan umudumu kessem de, inşallah bu yeni ojeler bir an önce gelir. Bir de, Rossmann'da stand kurmuş Essence... Üstelik yeni oje şişeleriyle. Tüm ürünleri de varmış. Şaşırdım. Bir bak yakınsa sana. :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni koleksiyondaki renkleri ve şişelerin tasarımını ben de pek beğenmedim. Eski seri daha güzeldi, hatta hala almak istediğim bir kaç oje vardı sürekli ojeler sanıyordum ben onları. Gratis'e gittiğimde eskilerden hiç kalmamıştı, şaşırdım ve üzüldüm.

    YanıtlaSil
  6. başlıkla biraz ilgisiz olacaka ama yüz kontürleme yaparken koyu tonlar-gölgeler için fondöten mi bronzer veya pudra mı kullanmalı hangisi daha iyi olur?bu konuda farklı yazılar okudum umarım bunu görüp yardımmcı olursunz;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...