8 Ağustos 2012 Çarşamba

Flormar Allık No.88

Bugünkü yazı konum olan Flormar'ın 88 numaralı allığını geçtiğimiz aylarda Taksim Flormar mağazasından almıştım. Flormar'ın Terracotta allıklarını çok seviyorum ama ilk kez normal seriden bir allık denedim.

No.88 için, içinde bol miktarda ince ışıltı içeren, orta koyulukta, pembe bir renk tanımını kullanabilirim.




No.88 ambalajında aşırı simli görünüyor olsa da yanaklara sürüldüğünde ışıltısı oldukça hafifliyor. Özellikle açık tenlilerin bu allığı hafif uygulamasını tavsiye ederim çünkü çok pigmentli bir allık ve insanı kolayca palyaçoya çevirebilme potansiyeline sahip.. Aşağıdaki swatch hariç resimlerde de hafif uygulanmış halini görmektesiniz. Bunun yanında yanlışlıkla fazla kaçırıldığında kolayca hafifletilebiliyor olması da güzel bir özellik..

Swatch:


Yanakta:


Allığın uzaktan görünüşü:


Allığın fiyatı yanılmıyorsam 17TL'ydi. Belki parfümerilerde veya Flormar satan kozmetik satış sitelerinde daha ucuza da bulunabilir.  Bu sabah Flormar Taksim'e baktım, 15TL'ymiş. Bence fiyatına göre kaliteli bir allık. Tavsiye edebilirim..

8 yorum :

  1. Flormar fiyatları ne kadar arttırmış. Eskiden bu allıklar 6-10 TL arası satılıyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski fiyatlarını pek bilmiyorum ancak markalara hep zam geliyor. Pretty serisi allıklar sanıyorum yine 8-9TL gibi.. Normal seriye de şu an indirim yapmışlar, sitelerinde 15 küsür TL görünüyor.

      Sil
  2. selam.
    sen fondoten olarak ne uyguluyorsun ya yüzün çok güzel görünüyor. fondotenin üzerine birşey sürüyor musun bir de sonra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten kullanmıyorum. Sadece gereken yerlerde kapatıcı ve tüm yüzde mineral pudra var. Bu konuda çok soru geldiğinden bu hafta sonu bu konuda bir yazı yazmayı düşünüyorum.

      Sil
  3. makyaj videosuda görmek isterim;)

    tenine yakışmış allık

    sevgiler
    yildizlimakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Şimdilik video işine girme gibi bir düşüncem yok ama ileride olabilir. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...