11 Haziran 2012 Pazartesi

Golden Rose Paris ve Graffiti Nail Art ile Fenerbahçe Manikürü

Geçtiğimiz günlerde Golden Rose bana denemem için Graffiti Nail Art çatlayan ojelerinden koyu mavi/lacivert renkli olan 19 numarayı göndermişti. Daha önce hiç çatlayan oje kullanmamıştım, merak ettiğim bir görüntüydü ama cesaret edememiştim. Bir de etrafta "onun modası geçti" laflarını duyunca iyice uzak durmuştum. Bu nedenle gelen oje beni biraz heyecanlandırdı, zira ilk kez denediğim bir şey olacaktı.


Beni heyecanlandıran başka bir faktör de ojenin rengiydi. Twitter'dan beni takip edenler fanatik Fenerbahçeli olduğumu bilirler. Küçüklüğümden beri maçlara giderim, tribün taraftarıyımdır. Bu nedenle de lacivertin altına ne renk oje gider diye ikinci kez düşünmedim bile.. Elbetteki sarı olacaktı.. Bunun üzerine sarı ojem olmadığından gidip Golden Rose Paris serisinin 209 numarasını aldım.


Golden Rose Paris 209 numara içinde hiç ışıltı olmayan tam bir sarı.. Biraz yoğun bir yapısı olan bu ojeyi iki kat olarak sürdüm. Tek başına kullanacak olsaydım 3 kat gerekirdi, çünkü iki kattan sonra hala tırnak çizgim az da olsa belli oluyordu. Oje kuruduktan sonra üzerine Golden Rose Graffiti Nail Art 19 numarayı uyguladım. Hepsine bir anda uygulamadığımı da yazmak isterim çünkü oje sürer sürmez çatlamaya başlıyor ve üzerine şeffaf oje ya da top coat geçmek gerekiyor. O yüzden her tırnağı tek tek yaptım. Sonuç sandığımdan güzel oldu:




Kısacası ben bu görüntüyü sevdim. Bu kombinasyonu özellikle maç zamanları sık sık kullanacağımı düşünüyorum. :) 

Golden Rose Graffiti Nail Art 19 numaranın sürümü ve uygulaması sandığımdan kolaydı. İlk sürüldüğünde normal oje gibi bir yapısı oluyor ancak sürdükten çok kısa süre sonra çatlamaya başlıyor, size de geriye yaslanıp oluşacak şekilleri izlemek kalıyor. Kısacası benim için enteresan bir deneyim oldu. :)

* Ürün firma tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir.

3 yorum :

  1. Ben de genel olarak catlatma ojeleri seviyordum ama eksi sozluk'de o kadar yerden yere vuruldu ki temkinli yaklasmaya basladim. 'Herhalde bi tek bana guzel geliyor' dlyordum ki yazinizi okudum. Cok yakismis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nedense çatlayan ojeleri yerden yere vuran çok.. Ben ilk kez kullandım ve hoşuma gitti. :)

      Sil
  2. cidden çok hoş olmuş,güle güle kullan :)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...