22 Haziran 2012 Cuma

Flormar Terracotta Diamonds Farlar No.03 ve 04

Kozmoda.com kutumdan çıkan Flormar ürünlerine devam ediyorum. Şimdi sırada Terracotta Diamonds farlar var. Kutumdan 04 numarası çıktı ancak tesadüf o ki Kozmoda.com'dan daha önce alışveriş yaptığımda da 04 numarasını almıştım, böylelikle elimde iki adet 04 oldu. Birini hediye edeceğim sanıyorum.

Ayrıca daha önceki alışverişimde bu farların 03 numarasını da almıştım ancak bir türlü yorumlamaya fırsat bulamamıştım. Bu vesileyle 03 numarasını da yazıya ekledim. Biri pembe, diğeri mor olan iki far birbirlerine oldukça yakıştılar. :)


Flormar Terracotta Diamonds 03 mor, 04 soğuk tonlu pembe bir renk.. Her ikisi de içinde yer yer gümüş simler barındırıyor.


03:


04:



Bu tarz fırınlanmış göz farları, özellikle  Flormar Terracotta Diamonds farlar gibi içinde bol miktarda sim barındırıyorsa kuru kullanımda çok iyi performans vermiyorlar. Yani bu ürünü normal far gibi kullanmak için alırsanız büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü rengini iyi vermemesi yanında her yere uçuşan simleriyle makyajınızı rahatlıkla kabusa çevirebilir. Ayrıca bu farların normal far bazı üzerinde de çok iyi performans verdiğini söyleyemem. Bu tür farları mutlaka ve mutlaka ışıltılı farlar için özel geliştirilmiş, yapısı biraz yapış yapış olan "Glitter Glue" tarzı far bazlarıyla kullanmanızı öneririm. Bu tür bazlarla hem ıslak kullanmanıza gerek kalmadan rengini tam verir, hem de simlerini fazla dağıtmadan göz kapağınıza sabitler. Saatlerce farın göz kapağında kalması da bonus olur. :) Bu iş için Türkiye'de Sephora'lardan alabileceğiniz Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue far bazını önerebilirim. (Yazısı daha sonra gelecek) Aşağıdaki swatchlarda normal far bazı ile farkını görebilirsiniz.

Soldan sağa (04 Urban Decay far bazı üzerine, 04 Too Faced SI Glitter Glue üzerine. 03 Urban Decay far bazı üzerine, 03 Too Faced SI Glitter Glue üzerine)


Elbette her zamanki gibi bu farlarla bir deneme makyajı da yaptım. Makyajda farları Too Faced SI Glitter Glue üzerine kullandım. İç kısıma ve kaş altına beyaz ışıltılı bir far, orta kısıma 04, dış kısıma 03 uyguladım. Üst göz kapağına Flormar Artliner geçerken alt göz kapağında Flormar Smoky Eyes göz kalemi kullandım ve rimelledim.





Bu farlar Kozmoda.com'da 17TL'ye satılıyor. BURADAN satın alabilirsiniz. Simli farları seviyorsanız tavsiye ederim.

8 yorum :

  1. Gerçekten çok başarılı bir makyaj olmuş! Çok ama çok beğendim! Çok şey öğreniyorum sizden, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Göz makyajını çok iyi yapıyorsunuz gerçekten.Göz yapınızda çok güzel=)

    YanıtlaSil
  3. ışıltılı farları sevmeme rağmen kendime yakıştıramıyorum :) Sen çok güzel taşıyorsun çok beğendim

    YanıtlaSil
  4. süpperrr bir gölgeleme olmuş canım, ben bu farları hiç sevmiyorum ama sen yakıştırmayı bilmişsin bence:)öpüyorum..

    YanıtlaSil
  5. Makyajlarına bayılıyorum.Kutuda duran ve asla almam demem ürünlerle resmen harikalar yaratıyorsun.Ellerine sağlık vala ne diyeyim :))

    kozmetikaynasi.blogspot.com

    Bende aranıza yeni katıldım umarım benide takip edersin şimdiden teşekkürlerrr.

    YanıtlaSil
  6. Ben bu renklerin yanına bile yaklaşamam ama sende o kadar güzel duruyor ki, gidip alıp hemen makyaj yapasım geliyor :D

    YanıtlaSil
  7. Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...