20 Haziran 2012 Çarşamba

Flormar Smoky Eyes Göz Kalemi

Kozmoda.com pakedimden çıkan ürünlerden biri olan Flormar Smoky Eyes göz kalemi benim daha önce dikkatimi çekmişti ancak evde siyah kalem nüfusunun çokluğundan almaya yanaşmamıştım. Bu vesileyle denemiş oldum.


Görüldüğü gibi kalemin arkasında gereğinde dağıtmak için süngeri bulunmakta.. Süngeri bulunan kalemleri seviyorum çünkü dağıtmak için ayrı bir fırçaya ihtiyaç olmuyor. Bu kalemin süngerini ince uçlu olması dolayısıyla beğendim.


Flormar Smoky Eyes'ın yapısı için ne çok yumuşak, ne de çok sert diyebilirim. Kolay sürülür ve kolay dağıtılabilir bir yapısı var. Rengi gayet siyah.. Süngeri ile dağıtıldığında ise grileşiyor.

Swatch
(Sağda dağıtılmış halini görmektesiniz.)


Swatch
(Üstte Flormar Smoky Eyes, sol dağıtılmamış, sağ dağıtılmış, Altta soldan sağa MAC Engraved, Max Factor Kohl göz kalemi, Lancome Le Crayon Kohl Waterproof Raisin Noir) 


Bu göz kaleminin en büyük sorunu gözümde durmaması oldu. Özellikle göz altıma sürdüğüm kalem gün içinde ortadan kayboldu. Akşam eve geldiğimde yarısından çoğu çıkmıştı. Üst göz kapağına sürdüğüm de göz pınarlarından gitmişti, gerisi duruyordu. Bu açıdan biraz hayal kırıklığı oldu çünkü çok daha dayanıklı siyah kalemlere sahibim. 

Gözde
(Dağıtılmamış ve sadece üst kapağına sürülmüş hali, rimel yok)


(Alt ve üst kapağına sürülüp dağıtılmış ve rimellenmiş hali)


Kısaca siyahının yoğunluğu, kolay sürülmesi ve kolay dağıtılması kalemin avantajları ancak kalıcılığı fazla değil.. Belki nem oranının daha az olduğu kış aylarında daha çok dayanabilir. Göreceğiz.. :)

Kalem, Kozmoda.com'da 10,20TL'ye satılıyor. Uygun fiyatlı kalem arayanlara ve göz kapakları fazla yağlı olmayanlar, gözleri fazla sulanmayanlara önerebilirim.

2 yorum :

  1. Güle güle kullan canım bu arada senin o gözlerin ?! Ahh maşallah çok güzel bir renk , lens isede çok yakışmış nekadar da doğal :)


    Banada beklerim ;
    http://rimellikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Gözler lens, Solotica Hidrocharme Ocre bu lensler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...