11 Mart 2012 Pazar

MAC Glitter & Ice Mineralize Farlar ve Love Alert Dazzleglass

Başlığı gördüğünüzde MAC Glitter & Ice koleksiyonu çıkalı kaç ay oldu, ne alaka diye sormuş olabilirsiniz. Hemen açıklamasını yapayım, bu ürünleri Elca'nın 14 Şubat'ta Casper Plaza'daki MAC indiriminden aldım. İnanılmaz bir ortam vardı, sabah erken gittiğim halde feci kalabalıktı, kasanın sırası almış başını gitmişti, ürünlerin bulunduğu masaya yanaşmak çok zordu vs. Sonuç olarak istediklerimi alabildiğim için kendimi şanslı saydım.

İlk çıktığında Glitter & Ice'daki Mineralize farlarda gözüm kalmadı desem yalan olur ancak her yıl holiday koleksiyonlarının Elca'ya düştüğünü ve yarı fiyatından aza satıldığını bildiğimden kendimi tutmuştum. Kısmet 14 Şubat indirimineymiş. Ayrıca bir de Love Alert dazzleglass aldım.



İndirimde ne kadar Glitter & Ice Mineralize far varsa topladım. Zaten Fresh Ice dışındaki bütün renkler vardı. Bu farları frost yapılarından dolayı beğenmiştim, özellikle Shimmermint'te gözüm kalmıştı. Tek başlarına çok iyi renk verdikleri söylenemez ama ıslak kullanıldıklarında ya da Fyrinnae Pixie Epoxy üzerinde harika görünüyorlar.

Frozen Blue


Hold That Pose!


Winterized


Shimmermint


Snow Season


Swatchlar
Üst sıra soldan sağa: Winterized bazsız, Winterized Pixie Epoxy üzerine, Hold That Pose! bazsız, Hold That Pose! Pixie Epoxy üzerine
Alt sıra soldan sağa: Snow Season bazsız, Snow Season Pixie Epoxy üzerine, Shimmermint bazsız, Shimmermint Pixie Epoxy üzerine, Frozen Blue bazsız, Frozen Blue Pixie Epoxy üzerine

Flaşsız


Flaşlı


Bu farlarla bir de makyaj denemesi yaptım. Makyajda Fyrinnae Pixie Epoxy üzerine gözün iç tarafında Hold That Pose! Orta bölümünde Frozen Blue, Crease ve gözün dış kısmında Winterized, alt göz kapağında Shimmermint, kaş altında da Snow Season kullandım.



Koleksiyondan pek çok gloss almıştım, yazısını da burada yazmıştım. İndirimden Love Alert dazzleglass'ı da koleksiyonuma eklemiş oldum. Ambalajında içinde fuşya/pembe ışıltılar bulunan kırmızı bir renk olarak görülüyor. Uygulandığında görülüyor ki yarı opak yapısıyla dudakta pembe bir renk alıyor.


Swatch flaşsız


Swatch flaşlı


Dudakta


Farları 25TL'ye, Dazzleglass'ı 15TL'ye aldım. Karlı bir alışveriş oldu. :) Ayrıca indirimde Posh Paradise'tan da bir kaç parça kaptım. Yazıları yakında..

11 yorum :

  1. Güle güle kullanın, ne kadar uygun fiyata almışsınız!

    Ankara'ya da lazım bir ELCA :)

    Bu arada, göz makyajlarınız gerçekten çok ama çok güzel, ilham veriyorsunuz!

    Sevgiler! Başak

    YanıtlaSil
  2. avrupa yakasındaki elcayla anadolu yakasındaki elcaya farklı farklı ürünler mi gidiyor acaba. sanırım bu ürünler henüz bu tarafa gelmedi yada hiç gelmeyecek bilemedim :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Elca komple karşıaya mı taşındı?

    YanıtlaSil
  4. İstanbula geldiğimde Elcaya gidip ne var ne yok alıcam:) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :)

    Anqel ve Mel, Casper Plaza'da Elca'nın mağazası yok. Sadece 14 Şubat'a özel Plaza'nın giriş katında seyyar bir stand kurarak indirimli bir satış gerçekleştirdiler. Sun Plaza'daki mağazaya son gittiğimde bu satıştan artan bir iki ürün raflarda vardı ama çok çok azdı maalesef..

    YanıtlaSil
  6. keşke anadolu yakasına taişınsa elca :(( en azından ordada satış olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım öyle bir düşünceleri yok. Sun Plaza'daki mağazaları yeterli geliyor.

      Sil
  7. merhabaaa :)konuyla alakasız olucak ama yurtdışından Türkiye'ye verilen siparişlerde fırçalara gümrük yasağı var mı ? bi kaç yerde yok diye gördüm ama emin olamadım :( bilginiz var mı varsa paylaşabilir misiniz benimle ?? şimdiden teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalara gümrük yasağı yok diye biliyorum.

      Sil
  8. merhabalar. Elca kozmetik'in umranıye'de de mi magazası var? ve o magazada da mac , estee lauder urunleri uygun fiuayata satılıyor mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Elca'nın merkez ofisi Ümraniye Casper Plaza'da. Orada Elca tarzı bir mağazaları yok sanıyorum ama zaman zaman plaza girişinde belli ürünlerin satışını yapıyorlar. Bu satışlar olacağı zaman Elca kart sahiplerine email gönderip haber veriyor. Ben bu şekilde MAC indirimine gidip bir şeyler almıştım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...