3 Şubat 2012 Cuma

Oriflame Beauty Kaş Seti

Bugün kaşları ilgilendiren bir makyaj ürününü sizlere tanıtmak istiyorum. Bildiğiniz gibi kaşlar yüzün en önemli unsurlarından biridir. Kötü şekillendirilmiş kaşlar en güzel yüzü bile çirkinleştirebilir. Bazı kadınlar doğal olarak gür kaşlara sahipler, bu nedenle güzelce şekillendirilmiş kaşlarıyla herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan makyajlarını yapıp çıkabiliyorlar. Ben ne yazık ki o şanslı kadınlardan değilim. Kaşlarım uzun olmakla beraber biraz seyrek ve yer yer de boşluklara sahip.. Bu nedenle boşlukları dolduracak ve kaşlarımı daha gür gösterecek ürünlere ihtiyaç duyuyorum.

Çok doğal durmadıkları için kaş kalemlerini tercih etmiyorum. Kaş farları bana daha doğal geliyor. Daha önce The Body Shop'un kaş farını kullanmıştım ancak rengi fazla kızıla çalıyordu. 1. Oriflame kataloğunda bu kaş setini görünce bir de bunu deneyeyim dedim. Ambalajı Beauty Colour Pro üçlü göz farı ile benzer. Bir aynası ve altındaki bölümde iki adet fırçası bulunuyor. Ayrıca içinden resimli kaş şekillendirme kılavuzu gibi bir kağıt çıktı ancak sanıyorum onu kutusuyla beraber atmışım.


Üründe açık ve koyu olmak üzere iki renk seçeneği yanında bir de sabitleyici jel/krem mevcut. Açık olan bana pek uygun değildi, daha çok sarışınlara ya da saçını sarıya boyayıp kaş rengini de kıranlara uygun olabilir. Koyu renk ise ilk bakışta açık gibi geldi ama sürdüğümde kaş rengime uygun olduğunu gördüm. Sabitleyiciyi hiç kullanmadım, pek ihtiyacım olmadı, bunun yanında yapısı biraz kuru ve zor sürülür gibi geldi. Koyu rengi aldığımdan beri kullanıyorum, sanırım resimlerden de anlaşılıyordur. :)

Koyu renk/Açık renk/Sabitleyici

Swatchlar

Sol flaşsız/Sağ flaşlı

Kaşlarımda duruşunu aslında bir aydır neredeyse her makyaj fotoğrafımda görüyorsunuz ancak bu sefer kaşlarımın normal haliyle karşılaştırmanız açısından sol kaşımı doğal hali, sağ kaşımı bu ürünün uygulanmış hali ile çektim. Gördüğünüz gibi fark büyük..



Biraz da nasıl uyguladığımdan bahsetmek istiyorum. Birlikte verilen fırçaları pek tuttuğumu söyleyemem, bu nedenle Sigma E65 ile sürüyorum. Öncelikle NYX far bazını kaşlarıma uyguluyorum, sonra üzerine bu kaş farını uyguluyorum, en son üzerine pudra uyguluyorum. Pudra hem farın rengini biraz açıp doğallaştırıyor, hem de iyice sabitliyor. Sonuçtan ben gayet memnun kaldım. Bu şekilde fazla ovuşturulmadığı, kaşınmadığı sürece sabahtan akşama kadar sabit kalıyor, çıkmıyor.

Bu tür ürün ihtiyacı olanlara kesinlikle öneririm. Şu an geçerli olan 3. katalogda fiyatı 16,90TL. Normal indirimsiz fiyatı ise 24,90TL.

15 yorum :

  1. Aöık rengi bana uyar mı acaba ya merak ettim bunu. :)

    YanıtlaSil
  2. ben sephoradan almıştım kaş kalemimi. çok da memnunum. benefit markalı. tavsiye ederim.

    kaş çıkartmak için bir önerin var mı. ne denediysem olmadı. badem yağı, sarımsak, mavala'nın ürünü. sol kaşım biraz kalınlaşsa iyi olacak

    YanıtlaSil
  3. Bu ürüne çıktığından beri bakıp bakıp duruyorum. Oriflame'de hangi ürünü merak etsem sen yazıyorsun :) heheh güzel kitmiş. Ben de kaş kalemi sevmiyorum. Far daha doğal duruyor.

    YanıtlaSil
  4. bende clinique brow sculpting duo kullanıyorum çok da memnunum denemenizi tavsiye ederim. toz ve jelden oluşuyor, jelin ne işe yaradığını tam anlamıyla çözememiştim bu yazı bilgilendirici oldu teşekkürler :) tabi oriflame ürününün fiyatı çok uygunmuş mutlaka denicem :)

    YanıtlaSil
  5. BEN DE EMİN OLAMAYIP ALMAMIŞTIM.. GÜLE GÜLE KULLAN , EVET DİĞER FOTOLARINDAKİ KAŞ RENGİN KIZIL GİBİ, DOĞAL DEĞİLDİ . BU ÇOK GÜZEL OLMUŞ.

    YanıtlaSil
  6. Tuçe, açık rengi bana biraz fazla açık göründü ama koyu olan da öyle görünmüştü, kaşlarımda koyulaştı. Denemek lazım.

    MaceraperesT, nasıl kaş çıkarılır bir fikrim yok, ben bir ara kaşımda da Lumigan kullandım ama kaş çıkaracağına olanları uzattı, kötü bir görüntü oldu. :/ Kaş çıkarmak için tiyosu olan varsa bana yazabilir. :P

    FashionAndMakeupFreak, ben fiyatından dolayı pek tereddüt etmedim. Bir de Beauty Colour Pro farlar çok iyiydi, bunun da onlar gibi olacağını düşünüp atladım. :) Kesinlikle haklısın. Kalemlerle bir türlü istediğim sonucu alamadım. Oriflame'in kaş kalemleri de var bende ama bir işe yaramıyor. Bu kit güzel. :)

    Esen, bu bittikten sonra düşünebilirim. Bu gidişle çabuk bitecek zaten. Yeni şeyler denemek güzel oluyor. Tavsiyen için teşekkürler.

    MODAVESAİRE, ben de bunu çok beğendim. Çoğu kaş farının rengi kızıla kaçıyor nedense.

    YanıtlaSil
  7. Renkler cok 'soguk' duruyor, ama elinde swatch yapinca daha sicak geldi bana. Yani nasil desem, kutusunda gri gibi görünüyor, elinde ve kasinda ise kahve rengi. Cok sasirtici. :)
    Ama benim en cok sasirdigim sey kaslarin farki degil, gözlerinin güzelligi. Kirpiklerin ne kadar uzun, cok kiskandim ya. Nazar degmesin! :))


    Bu arada, ben ilk cekilisimi yapiyorum! Belki katilmak istersin? Katilirsan cok sevinirim! http://passionistaa.blogspot.com/2012/02/ilk-cekilisim-siz-de-katln.html

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler iheartsuu, gerçekten renk swatchlarda değişiyor. Ben rengi ambalajında görünce bana uymaz demiştim ama renk süper oldu. Bloguna da hemen bakıyorum. :)

    YanıtlaSil
  9. Tamda böyle bir ürün arıyodum derdime deva oldun. Ben de o pek bi gür kaş yapısına sahip olmayanlar arasındayım ama korkuyodum bir ürünü alırım sonradan pişman olurum diye. Senin kaşlarında gerçekten göze batmamış ve çok hoş durmuş. Umarım bendede aynı etkiyi yaratır. Teşekkür ettim bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  10. hint yağı kaşlarımı gürleştirip dolgunlaştırdı, bariz olarak koyulttu rengini. küsen yerleri de çıkartmaya başladı. ama yoktan kaş çıkaracağını sanmıyorum.

    haftada üç gün gündüz vakti kaşlarıma sürüyorum.

    4 saat bekletip yıkıyorum.

    yıkadıktan sonra bir pamuğa döktüğüm doğal maden suyu ile kaşlarımı ıslatıyorum. (çok bastırmadan ıslatıyorum. yoksa dökülüyorlar. çok hassastır kaşlarım.) maden suyunu buzdolabında bekletiyorum ki soğuk soğuk kaşlarımı ıslattığında kan dolaşımını hızlandırsın.

    maden suyunun kirpiklerimin üstünde kendiliğinden kurumasını bekliyorum.

    kuruduktan sonra yine yavaşça, çok hırpalamadan bepanten krem sürerek nemlendiriyorum.

    başlayalı yaklaşık 1.5 ay olacak. herkese tavsiye ederim. uygulamaya başladığınızda haftada bir çıkan kaşlarınızın üç günde cımbızlık hale geldiğini göreceksiniz ama dolgunluk için değer.

    YanıtlaSil
  11. Niasy, rica ederim umarım memnun kalırsınız.

    Adsız, verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Önerilerini deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  12. Flormar kaş kalemi ile dolduruyordum kaşlarımı, eh fena değil ama ne zamandır böyle bir kaş kitindeydi gözüm. Geçenlerde yurtdışından bit kit sipairş edicektim 42Ş dı. Bu yazıyı görünce ilk buna öncelik vereyim dedim, ulaşımı kolay fiyatı da uygun :) Hemencik sipariş vereyim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Ben de aldım orflaym dan önce sabitleyicimi sürülüyor yoksa kas farimi anlayamadım bilen varsa nasıl uygulandığını anlatabilirim acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce far sonra sabitleyici sürülüyor. Gerçi sabitleyicisinin pek sabitlediği söylenemez, ben hiç kullanamadım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...