9 Şubat 2012 Perşembe

Dianne Brill Eye Lingerie Peekaboo Lace Göz Farı

Bir önceki yazımda VanilyaClub Şubat kutusunu yazmıştım. Bu kutunun içinden çıkan Dianne Brill Eye Lingerie göz farına tam anlamıyla bayıldım. Öncelikle ilk bakışta ambalajı güzel, dantel olayı hoşuma gitti. Aynalı olması da gayet pratik geldi.



Bana gelen Peekaboo Lace rengiydi. Bu renk, daha önce denediğim hiç bir renge benzemiyor, üstelik dünyanın göz farını denemiş biri olarak bunu söylüyorum. Far ilk bakışta içinde altın ışıltıları olan pembe bir göz farı gibi geliyor. Esas fark sürünce ortaya çıkıyor çünkü bu çift renk yansımalı, İngilizce deyimiyle duochrome bir far.. Daha önce çok duochrome far kullandım ama bu renk kombinasyonunu bu kadar güzel yansıtanını görmemiştim. Far sürüldüğünde ışığın geliş yönüne göre altın rengi ve şeftali/pembe arasında geçiş yapıyor. İlk sürdüğümde altın rengini görünce yanlış mı görüyorum diye tekrar ambalajdaki fara baktım, pembeydi. Sürümü harika.. Yumuşak ve pigmentli olmasına rağmen hiç toz toz olup göz altıma dökülmedi. Far bazı üzerinde de akşama kadar hiç bozulmadan kaldı.


Farklı ışıklarda swatchlar (En üst gün ışığı, orta florasan ışığı, en alt flaşlı)


Bugün farı kullanarak bir göz makyajı yaptım. Tüm göz kapağında kullanılabilecek bir renk olduğundan başka far kullanmadım, sadece kaş altımda aydınlatıcı var. Aşağıdaki resimlerde göreceğiniz gibi ışığa göre altın/pembe olduğundan sanki çift renk kullanmışım gibi efekt veriyor. Tam anlamıyla enfes..






Dianne Brill markası Douglas'larda satılıyor. Fiyatı VanilyaClub'dan çıkan karta göre 60TL. Tekli far için biraz pahalı olabilir ama diğer renkleri de böyleyse ben o paraya kıyarım. İlk fırsatta Douglas'a gidip diğer renklerini de inceleyeceğim. Son zamanlarda denediğim en iyi ürün, almak için imkanı olanlara önerilir.

21 yorum :

  1. nasıl yani gercekten tek renk mi kullandın? gercekten sanki altın rengi ve pembe renk 2 ayrı far kullanmıssın gibi durmus.. cok guzel olmus!

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol. :D Evet gerçekten tek renk kullandım. :) İnanılmaz değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Muhteşem görünüyor gerçekten inanılmaz :)

    YanıtlaSil
  4. Vay be hakkaten 2 renk far varmış gibi duruyor yani söylemesen öyle sanırdım :D Oooff keşke bana da far çıksaymış yahuu :( :))

    YanıtlaSil
  5. bana da geldi tatlım bu fardan ama aynı renk değil malesef benimkisi daha çok bej gibi:)ama bu muhteşemmmiş yahu,sanki 2 far kullanmışsın gibi duruyor.tek kelimeyle muhteşem !!!

    YanıtlaSil
  6. bende çok şaşırdım ve senin yaptığın o gölgeli nefis makyajlardan biri sandım yine, yani göz pınarına yakın yere sarı tonda ışıltılı bir far kuyruk kısmındada pembe sürmüşsün gibi :) yani inanılmazz güzel bir ürünmüş bu güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. L'Oreal Color Appeal Trio Pro, mavi gözler için olan farın koyu renginde de bu tarz bir özellik var, gölgeli duruyor. bu serinin tüm farları aynı özellikte mi blmiyorum ancak.. ayrıca hayırlı olsun iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  8. L'Oreal Color Appeal Trio Pro, mavi gözler için olan far var bende de. koyu olan rengi de buna benzer özelliğe sahip, gölgeli duruyor, açık olanlarda aynı özellik yok. ancak bu serinin tüm farları aynı özellikte mi bilemiyorum. bu arada hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. aman tanrııım çok güzel buuu :)) nerden alabilirizki?

    YanıtlaSil
  10. Çok güzelmiş, bayıldım! Güle güle kullan :) keşke bana da far çıksaymış yaa tüh :S

    YanıtlaSil
  11. muhteşemmişşşşş...seneler önce flormar bu tarz bir far çıkarmıştı ama artık üretilmiyor.evde kalanla idare ediyorum

    YanıtlaSil
  12. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :)

    Esen, L'Oreal'den benzer bir far ben de kullanmıştım ama o bu kadar bariz gölge yapmıyordu. Bir de bu kadar pigmentli değildi. bahsettiğinle aynı ürün mü bilmiyorum tabi.

    Smyrnian, bu marka Douglas'larda satılıyor.

    YanıtlaSil
  13. Mükemmelmiş canım güle güle kulla:) çok yakışmış^^

    YanıtlaSil
  14. kesinlikle tek renk gibi durmuyor cok güzelmiş süpermiş hatta :)

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullan:) Her zmanki gibi harika bir makyaj yapmışsın.

    YanıtlaSil
  16. douglasa gitmişken bu markanın allıklarına da bakın kesinlikle müthişler

    YanıtlaSil
  17. Bu tonları seviyorum, çok güzel gözlerin

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Gerçekten muhteşemmiş.. :) Daha önce çok duochrome far kullandım demişsin, nelerdi onlar? Başka renklerde bulabileceğimiz alternatifler var mıdır diye soruyorum.

    YanıtlaSil
  19. Bakırköy Douglas'a sordum ancak Türkiye'ye gelmiyormuş bu marka artık. O yüzden benim gibi deli gibi ararsanız, başka yollara başvurmanız gerek kızlar :/

    YanıtlaSil
  20. Olamaz, bana bunu yapamazlar. :( Yine de Kanyon Douglas'a sormayı düşünüyorum, umarım ellerinde bir şeyler kalmıştır.

    YanıtlaSil
  21. Bulursan bana bir tane alıver Cansu abla ya! :D Deli gibi aranıyorum onu -_-"

    Ayrıca Bakırköy'deki Kanyon'da da yok dedi :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...