23 Ocak 2012 Pazartesi

Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner Revolver ve Smog

Bu ürünleri de alalı bir hayli zaman oldu ancak fotoğraflamaya zaman bulamamıştım. Urban Decay 24/7 göz kalemlerinden sonra likit eyelinerlarını da çıkartmıştı. Ben deneme amaçlı önden Revolver ve Smog renklerini aldım.



Bu eyelinerların fırçalarının kullanımı inanılmaz derecede kolay. Hatta hayatımda kullandığım kullanımı en kolay likit eyeliner diyebilirim. İncecik fırçasıyla ister ince, ister kalın çizgi çekilebiliyor. Hata yapma şansı çok az.

Sol Smog, Sağ Revolver

Smog için asker yeşili, Revolver için koyulaştırılmış gümüş rengi diyebilirim. İkisi de metalik bir görüntü veriyor, yani mat linerlar değiller. İnanılmaz derece kalıcılar. Gözümde sabahtan akşama kadar zerre akma, bulaşma olmadan kalıyorlar. Hatta aşağıda göreceğiniz elime uyguladığım swatchlar kuruduktan sonra elimle ovaladım, zerre çıkmadılar. Bundan iyisi can sağlığı.

Sol flaşsız, Sağ flaşlı (Üst Revolver, Alt Smog)

Gözde swatchlar

Revolver

Smog

Kısacası ben bu eyelinerlardan çok ama çok memnun kaldım ve en kısa zamanda diğer renklerinden de mutlaka edineceğim. Urban Decay maalesef halen Türkiye'ye gelmiş değil. Umarım yakın zamanda makul fiyatlara sahip olarak Türkiye'ye getirilir de herkes bu ürünleri alma şansına erişir. Yine de şu an yurtdışından birilerine aldırma şansınız varsa tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız.

5 yorum :

  1. çok güzel görünüyorlar ya bayıldım ikisine de, keşke burda olsa da biz de alabilsek :(

    YanıtlaSil
  2. hayatım harika bunlar.tam bir eyeliner delisi olaraktan bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  3. cok guzel,keske surmeyi becerebilsem.surus tekniginizle ilgili bir video yapar misiniz lutfen?

    YanıtlaSil
  4. bende sürümüne bayıldım tatlım yapamıyorum ben yahuuu:)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler kızlar. :)

    kibele, ben buraya yakında geleceği konusunda umutluyum. Umarım bir an önce gelir.

    Bu eyeliner ile sürmek gerçekten çok kolay, eminim alsanız siz de rahat sürersiniz. Video konusunu şimdilik rafa kaldırdım. İleride belki olabilir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...