14 Ocak 2012 Cumartesi

MAC Glitter & Ice ve Dazzlesphere Holiday Koleksiyonlarından Seçtiklerim

Aslında bu ürünleri alalı bir aydan fazla oldu. Bu aralar pek ürün resmi çekemedim. Yazısını yazamadığım bir sürü ürün birikti. Biriken diğer ürünleri yavaş yavaş blogda yayınlamayı düşünüyorum.

Şimdi gelelim MAC'in bu yılki holiday koleksiyonuna.. Öncelikle koleksiyonun ambalajlarını çok beğendim. Özellikle far paletlerinin ve face kitlerin ambalajları çok güzeldi ancak ben sadece pembe gloss seti ve iki tane Dazzleglass'ı aldım. Kısaca az ve öz bir alışveriş yaptım.

Ürünleri çok hoş bir ambalaja koydular. Onun da fotoğrafını çekmek istedim:


Normalde holiday koleksiyonlarından lipglass setler çıkardı ama bu sefer Dazzleglass + Cremesheen Glass setler vardı. Bence bu değişiklik gayet iyi oldu çünkü bol bol lipglassım var, MAC'in diğer gloss çeşitlerini ise pek fazla deneme fırsatı bulamamıştım. Ayrıca koleksiyondan çıkan tam boy Dazzleglass'lardan da ikisini gözüme kestirip aldım. 

Soldan sağa: Pleasure Principle, Spanking Rich (Tam boy Dazzleglass'lar) - Petite Indulgence, Fashion Scoop (Pembe setten mini Cremesheen Glass'lar) - Like Venus,  Rags to Riches (Pembe setten mini Dazzleglass'lar)


Bu glosslar öyle pek renk veren ürünler değiller, şeffaf yapıdalar. Dazzleglass'lar bol miktarda sim/ışıltı içermekte olup ruj üzerinde kullanıldığında daha iyi sonuç verebilecek ürünler. Işıltılarının yoğunlukları ve renkleri üründen ürüne değişiyor. Tüm bu glosslar içinde en fazla pigmentasyon Petite Indulgence Cremesheen Glass'ta bulunmaktaydı. Yine de onun bile çok yoğun bir yapısı yok ve dudakta günlük kullanılabilecek bir renge dönüşüyor. Spanking Rich Dazzleglass ambalajında koyu gibi durabilir ama dudakta doğal bir berry rengine dönüşüyor. (Kusura bakmayın bunun için tam bir tanımlama bulamadım, yoksa tanımlamalarımda İngilizce kelimeler kullanmaktan hoşlanmıyorum) Dudaklarınızda simden hoşlanmıyorsanız Dazzleglass'ları önermem. Yapı olarak bu ürünler lipglasslardan daha az yapış yapış hisse sahipler. Yine de rüzgarda saçlarınız açıkken sürmenizi önermem. 

Swatchlar (Üst Flaşsız, Alt Flaşlı)

Dudakta swatchlar

Pleasure Principle

Spanking Rich

Fashion Scoop

Petite Indulgence

Like Venus

Rags to Riches

Küçük bir not. Set içindeki 4 glosstan 3'ü normal boy olarak mağazalarda sürekli var. Yani istediğiniz bir zamanda gidip alabilirsiniz. Bir tek Petite Indulgence normal seriden çıkarılmış ama mağazalarda belki olabilir. Sormakta fayda var. Normal boy Dazzleglass'lar 49TL, 4'lü set 85TL.


5 yorum :

  1. guzel gunlerde kullan :) butun renklerinden bende var o yuzden bu yılbası mac koleksiyonundan bir sey almadım.. hepsi harika ve cok severek kullandıgım renkler..

    YanıtlaSil
  2. hepsi birbirinden güzelmiş canım, bir süredir elim glosslara gitmiyor nedense dolu dolu ruj sürmek canım istiyor:)biran önce geçse iyi olacak çok glossum var çünkü:)

    YanıtlaSil
  3. Çok sağolun Hello Kitty ve Özge, benim nedense bu seriden hiç MAC glossum yokmuş. İyi oldu bu set işi. Ben de çok beğendim. Benim de tam tersi elim hep glosslara gidiyor bu ara. :)

    YanıtlaSil
  4. wwaauuww! seni ışıltı canavarı!! güzel günlerde kullan canımmm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...