11 Aralık 2011 Pazar

Benefit The Big10 set

Benefit The Big10, Benefit'in pek çok ürününün minik boylarını içeren bir set olmasının yanı sıra benim ilk Benefit ürünüm olma özelliğini taşıyor. Bu set, benim gibi ürünleri denemek isteyen ancak tam boy ürüne dünyanın parasını bayılmak istemeyenler için mükemmel. Setin içinde hepsi mini boy olmak üzere Dandelion ve Bella Bamba pudralar, Erase Paste No.2 Medium, Ooh La Lift göz altı aydınlatıcısı, Stay Don't Stray far bazı, That Gal makyaj bazı, Porefessional gözenek küçültücü, High Beam aydınlatıcı, Benetint ve Posietint stain'ler bulunuyor. Set, arkadaşım tarafından yurtdışından getirildi, burada satılıyor mu bilmiyorum. Sormakta fayda var.



Dandelion ve Bella Bamba paket üzerindeki tanımda "face powder" olarak geçiyor ancak bunlar daha çok allık gibiler. Dandelion çok açık bir pembe. Çok açık tenlilerde görünebilir, bende pek belli olmadı. Bella Bamba ise ışıltılı şeftali/pembe bir renk. NARS Orgasm ile karşılaştırıldığında daha pembe duruyor. 



Sol flaşlı, Sağ flaşsız

High Beam gerçekten çok hoş bir aydınlatıcı. Sıvı bir ürün ama çok akışkan değil. Çok uçuk bol ışıltılı bir pembe.. Benetint ve Posietint ise çok amaçlı ürünler. Hem dudakta, hem de yanakta allık olarak kullanılabiliyorlar. Benetint'in kıvamı su gibi, Posietint biraz daha yoğun. Posietint tam bir pembeyken, Benetint  gül kurusu bir renk. Bu ürünlerin üçü için ilk görüşlerim bunlar. Şunu belirtmem lazım.. Stain'ler hiç bir zaman beni çeken ürünler olmadılar ancak yine de hep denemek istedim. O nedenle bu ürünlerin boyları benim için mükemmel. 


Üst flaşsız, Alt flaşlı

Son olarak Erase Paste ve Ooh La Lift.. Ooh La Lift'i swatchlamayı unutmuşum ama swatchlasaydım bile çok bir şey görüneceğini sanmıyorum. Erase Paste'in rengi bana tuhaf geldi, resimlerde tam belli olmasa da güçlü bir şeftali tonu baskın, ayrıca rengi tenime biraz koyu kaldı. Üzerine Ohh La Lift'i sürünce rengi biraz açılıp normalleşti. Ayrıca Erase Paste'i biraz zayıf buldum. Ben kapatıcıyı genelde göz altımda kullanırım. Neden aşağıdaki resme bakınca anlayabilirsiniz. Ciddi oranda mor göz altı halkalarım var. Bu ürünlerin ikisi birleşince göz altımı aydınlattılar ama elimde bundan çok daha iyi kapatıcılar var. O yüzden tam boylarını alacağımı sanmıyorum.


Sol flaşlı, Sağ flaşsız

Sol kapatıcısız (aman tanrım demek istiyorum, yumruk yemiş gibiyim), Sağ Erase Paste + Ooh La Lift

That Gal, Porefessional ve Stay Don't Stray'i henüz denemedim. Deneyince yorumlarım gelecek.


15 yorum :

  1. güle güle kullan canım :) benmde almak istediğim bir setti ama buradaki sephoraya gelmiş mi?

    YanıtlaSil
  2. Burada satılmayacak demişlerdi. Buradan mı aldın, yurtdışından mı? Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlım hepsi çok güzel görünüyor.Sephoradan aldın değil mi?Fiyatı nedir ?

    YanıtlaSil
  4. Belirtmeyi unutmuşum. Seti arkadaşım yurtdışından getirdi. Burada Sephora'da olup olmadığını bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir setmiş; burada bulunmadığına üzüldüm doğrusu. güle güle kullan. Bu arada Dandelion u pudra olarak kullanırsan çok hoş bir aydınlık veriyor; dene istersen...

    YanıtlaSil
  6. that gal harika bir ürün, pore gözenek küçültücüde öyle, tekrar tekrar alınabilirler,bende bir setinkini kullanıyorum bitirince büyük boy alıcam. sephoradan alıyorum ben benefitlerimi:)

    YanıtlaSil
  7. Makyaj Cadısı, Dandelion'u bir de öyle deneyeyim. Çok sağol.

    Özge, en kısa zamanda iki ürünü de deneyeceğim. Özellikle gözenek küçüklücüye ihtiyacım var, umarım işe yarar. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. canım,gözenek küçültücü makyajı acayip pürüzsüz gösteriyor,gözenekleride küçültüyormu gerçekten sanırım bir tüp bitirince anlaşılır. mac kullıyordum çok memnundum ama buda sürekli alacağım bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok kullanışlı bir set keşke burada da olsa.
    Erase Paste benim beğendiğim bir ürün belki de göz altlarım normalde aydınlık olduğundan olabilir :/
    Pore yi henüz bir makyajımda denedim ama inanılmaz beğendim.Artık macin yüzüne bakacağımı sanmıyorum :)
    Güzel günlerde kullan canımm :)

    YanıtlaSil
  10. İşte beklenen yazıııı :))
    Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. bu yazıyı bekliyodum sonundaaaa :D çok severek okudum postu :) Makyajlarınıda çok beğeniyorum keşke videoda çeksen :) seve seve izlerim :D bigten e bayıldım güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  12. gözenek küçültücüden kesinlikle memnun kalırsın eger erase paste ten regine uysaydı kesinlikle ondanda memnun kalırdın geri kalanların ucuz alternatifleri cooook var güle güle kullan ama sete bayıldım keske türkiyedede satılsa :(

    YanıtlaSil
  13. sen bu gozaltlarina morlukmu var diyosun bide benimkileri gorsen ciglik atarsin sanirim . birde boing varmis onuda merak ediyorum ben.
    cokk guzel bir set cok alan kisilere denemeleri icin bu urunler bence bicilmis kaftan
    sevgiler
    yildizlimakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba

    Erase Paste' i göz altlarında yetersiz bulduysan Boi-Ing ve Stay Don't Stray' i uygulanamanı öneririz.

    Eğer göz kapakların yağlıya dönük ve çizgilenme sorunu yaşıyorsanda Stay Don't Stray sana yardımcı olacaktır.

    Ürünlerin doğru kullanımı ve detaylı bilgi için;
    http://www.facebook.com/benefitcosmeticsturkey

    ve

    http://twitter.com/#!/BenefitTurkey

    Bene-Sevgiler :)
    Benefit Cosmetics Turkey

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkürler yorumlarınıza. :)

    Göz altı daha aydınlık olanlara güzel olabilir çünkü göz altında hiç ağır durmuyor ama benim morlukları tam kapatamadı. BenefitTurkey'nin tavdiye ettiği gibi Boi-Ing'i deneyeceğim bir de. Gözenecek küçültücüyü bir kez kullandım, enteresan bir ürün, onun da yorumu yakında gelecek. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...