22 Ekim 2011 Cumartesi

MAC Twists of Tartan Paleti ile Yeşilli Altınlı Makyaj


Yeşil göz makyajını çok seven bir insan olarak bugün MAC'in geçen yılki holiday koleksiyonundan çıkan göz paletlerinden biri olan "Twists of Tartan"'ı kullanarak altınlı yeşilli bir makyaj yaptım. Bu paleti yazın Elca'dan 35TL gibi bir fiyata almıştım. Hala satılıyormudur bilmiyorum.

(Resimleri büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz.)

Göz makyajı

Göz makyajı
Dudak makyajı

Makyaj

Makyajda kullandıklarım

Ten
Oriflame Gold Adaptive Fondöten Natural Beige
Maybelline Mineral Power kapatıcı Medium
Flormar Pudra No.93
MAC Shooting Star MSF (Kontür olarak)
NARS Deep Throat allık

Göz
MAC Twists of Tartan paletinden Rolled Gold, High Spirits, Bows & Curtseys, Vainglorious
Aynı paletten Lady's Prance (Kaş altında)
Oriflame Beauty Eyeliner Stylo siyah
Maybelline One By One rimel
Oriflame Beauty Colour Pro Smoky Brown paletinin orta rengi (Kaşta)

Dudak
Dudağın ortasında az miktarda theBalm Mary Lou Manizer (bu fikri theBalm Facebook hesabından aldım)
Emily 202 dudak kalemi
MAC Evolution Revolution Lipglass

23 yorum :

  1. canım her makyajına yorum bırakmadan geçemiyorum,yine çok güzel uygulamışsın herşeyi, bende yeşili seviyorum ama nedense yeşil far çok kullanmıyorum bazen içimden geliyor yemyeşil yapıyorum:)dediklerinde de haklısın canım. protesto yapan bloglarda pazartesiye kadar peki neden? kimse onlara bunu sormuyorsa onlarda bize neden yayın yaptığımızı sormasınlar dimi ama

    YanıtlaSil
  2. Tövbestafurullah öyle salaklar da var mı ya, yazı yayınlandı diye çemkirecek? Biz normal hayatımızı yaşamaya devam edemezsek düzen bozucular amacına ulaşır asıl.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş bu makyaj! Ben uzun süredir yeşil far sürmüyordum şimdi aklıma soktun :) Bu arada dudağın ortasına Mary Lou Manizer sürme fikri hoşuma gitti :) (gerçi almadım ama almayı düşündüğüm bir ürün)

    Son olarak yazdıklarına katılıyorum, hepimiz biribirimizin kararına saygı göstermeliyiz, sen neden yaptın veya sen neden yapmadın şeklinde suçlamalarla bir yere varamaz kimse...

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Caansucum harika olmuş makyajın bayıldım, özellkle dudak fotografın çok güzel,emeğine sağlık.
    Ayrıca görüşlerine de sonuna kadar katılıyorum...

    YanıtlaSil
  5. bayıldım bende :) her zaman ki gibi çok güzel bir uygulama olmuş ve çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. Senin kirpiklerin ne kadar güzel öyle :) Maşallah diyelim nazar değmesin :D Makyajada bayıldııım çook güzel olmuş canım.
    Ayrıca yazı yayınlama konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. İnsanlara resmen pskolojik baskı yapıyorlar. Çoğu kişiyi bu sebeple takip listemden çıkardım.

    YanıtlaSil
  7. makyaj cidden harika olmuş da... ne oldu ne bitti burada yahu:S
    birileri ortalığı mı karıştırdı?

    YanıtlaSil
  8. İnan şu iyi kozmetik firmalarında olsun,güzellik salonlarında olsun ben böyle makyaj yapan görmedim,buda bir yetenek..Bakıp resimlerine benzerini yapmaya çalışıyorum bende:)Gerçekten çok güzel makyaj yapıyosun.Süper süper ne diyebilirimki başka..

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. :)

    Yazı yayınladılar diye bazı blogger arkadaşlara nefret yorumları bırakanlar olmuş. Twitter'da da bol bol nefret Tweet'i gördükten sonra bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi.

    YanıtlaSil
  10. Cansu, makyajında kirpiklerinde harika olmuş. Hergün bakıyorum yeni bir göz makyajın var mı diye:) Lumiganın ilk denemenden sonra dökülmeler oldu demiştin. Peki bu denemenden sonra dökülme ve eskiye dönüş olmadı mı? Hala kullanıma devam ettiğin için mi dökülmüyor sence? yahu bu lumiganı bıkartıktan sonra hep dökülecek mi merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  11. cok basarili bir makyaj yine, sayende bende lumigan kullaniyorum su an, memnunum ama sanki bir sisecik yetmiyecek gibi geliyor? Almanyadada satilmasi yasak : ( Sen kac tane bitirmistin bu muhtesem kipriklere ulasana kadar : D ?

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkürler.. Şu an dökülme yok diyebilirim ama devamlı kullandığım dolayı olduğunu düşünüyorum. Hafta 2 kez sürüyorum şu an.

    Ben bu kirpiklere yaklaşık 4 şişe ile ulaştım.

    YanıtlaSil
  13. Anladım cansu, çok teşekkür ederim cevap için. Sanırım bu ilaç ömür boyu kullanmamızı sağlayacak
    :( çünkü ilaçlar bırakıldığında yan etkileri zamanla yok olur. Birde bu tür damlalar 1 ay içide tüketilmelidir. Etkisi azalıyor çünkü. Sen 1 şişe ilacı 2 gün sürerek daha yarısı bile bitmeden yeniden alıyor olmalısın.. Off şu kirpikler için ömür boyu kalıcı bişey olsa keşke:((

    YanıtlaSil
  14. Dudaktaki renge bayıldımmmm :)
    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Canım yazılarını ve makyajlarını ilği ile takip ediyorum senden ricam uygulamalı olarak (videolu)anlatabilirmisin eğer o mümkün değilse lütfen neyi nasıl uyguladığını anlatırmısın.
    MAAŞALLAH GÖZLERİN ÇOK GÜZEL RABBİM NAZARDAN KORUSUN.

    YanıtlaSil
  16. Adsız, damlayı açtıktan sonra bitene kadar kullanıyorum. Bitince atıyorum.

    NaszL çok teşekkürler. :)

    Esmanur, çok teşekkürler. Video çekebilir miyim bilmiyorum. Belki deneyebilirim. Resim resim anlatmak daha kolayıma gelir şimdilik.

    YanıtlaSil
  17. Sizi uzun zamandır izliyorum.Söylediklerinize de katılıyorum ayrıca isteyen yazısını yayınlar isteyen yayımlamaz ama Yukarda van için bir yazı yazmışsınız, şehitlerimiz sanırım bir yazıyı haketmediler sizin gözünüzde öyle mi?Sadece bunu merak ediyorum,cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  18. Yukarıdaki yazıyı ben yazmadım. Üyesi bulunduğum Hürriyet Bumerang'ın bumads sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yayınlanmış bir içerikti, zaten en altında da yazıyor.

    YanıtlaSil
  19. Adsız arkadaşım, burası siyaset yapma yeri değil..Çok meraklıysan sokaklara çık bence. Kimsenin düşünce ve eylemlerine karışma hakkınız yok. Bu sitenin amacı belli.Provoke mi etmeye çelışıyorsunuz nedir anlamadım ki? Ben bu blog sahibi arkadaşın her konuda yeterli duyarlılığı gösterdiğini görüyorum. Size cevap vermiş olması bile çok nazik bir davranış. Depremde ölenlerde bizim insanımız, askerlerde.. Kimsenin bir ayırım yaptığı yok.Hepsine duyulan acı büyük..Blog sahibi arkadaşta aynı düşüncededir eminim..

    YanıtlaSil
  20. Kesinlikle yukarıdaki Adsız ile aynı fikirdeyim. Burası kişisel bir blog değil, kozmetik ve lenslerle ilgili bir blog. O yüzden buraya bu tür yazılar yazmıyorum. Van yazısı bize hazır metin olarak geldi, pek çok blog da aynı metni yayınladı. Yoksa ölenlerin hepsi insanımız, hepsine çok üzülüyoruz. Twitter'dan beni takip edenler konudaki düşüncelerimi biliyor zaten.

    YanıtlaSil
  21. "Burası kişisel bir blog değil, kozmetik ve lenslerle ilgili bir blog. O yüzden buraya bu tür yazılar yazmıyorum."

    Ben sizi takip etmiyorum twitterdan, gerçekten merak ettiğim için sordum.alıntıladığım mesajınız da yeterli oldu benim için,ben de bu blogta bu tür içeriğe yer vermediğinizi düşündüğümden yazı yazmamanızı van yazısıyla karşılaştırdım, yoksa şehit haberlerini van depremiyle karşılaştırdığımdan değil.Ha yukarıdaki adsıza ben katılmıyorum çünkü benim bir cümlemle beni "provakatör" ilan etmiş.Sizin için yaptığı hüsnüzanı benim için de yapsaymış keşke de direkt etiketlemeseymiş.
    Adsız2:Burasının ne yeri olduğunu ben de biliyorum, aklınıza ihtiyacım yok. Ancak takip ettiğim bir bloggerın bu konuda düşüncesini merak ettim, hoş ortaya zıplamasaymışsınız blog sahibesinin gerekçesini öğrenemeyecektim, nitekim size hitaben yazmış cevabını.yine de sağolun.

    YanıtlaSil
  22. Ben size cevabımı 2. adsızdan önce yazmıştım zaten. Son derece de yeterli bir cevaptı sanırım okumadınız, ya da görmezlikten geliyorsunuz. İsterseniz tekrar edeyim, o yazı bana ait değil. Bumerang tarafından yayınlanmam istendi, yayınladım, bu kadar basit. İlk sorunuzda provakasyon olduğunu düşünmemiştim, düşünsem cevap vermezdim. Ama son yazdığınızdan sonra demek ki amacınızı yukarıdaki adsız benden daha iyi anlamış olacak diye düşünüyorum. Bundan sonra bu konudaki yorumlar yayınlanmayacaktır.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...