13 Eylül 2011 Salı

Oriflame Beauty Color Pro üçlü göz farları


Oriflame'in son çıkardığı ürünlerden Beauty Color Pro göz farları, altı adet renk üçlemesi çeşidine sahip..

Soldan sağa: Smoky Brown - Sheer Purple - Bronzed Taupe - Smoky Black - Royal Blue -
Shimmering Green
Oriflame Beauty Color Pro farlar

Ambalajları Oriflame'in klasik göz farı ambalajlarından farklı, kapakları resimlerde görüldüğü gibi açılıyor ve içinden bu farlarla yapılabilecek göz makyajlarını gösteren ufak bir kağıt çıkıyor.

Oriflame Beauty Color Pro farlar

Bunun yanında ambalajın altındaki bölmenin içinde iki adet sünger bulunmakta. Bunlardan biri normal far süngeri. Bunun aslında pek bir işe yaradığı söylenemez, içine küçük bir far fırçası koysalar daha profesyonel bir görünümü olabilirdi. Yanında bir de küçük sünger var. Bu sünger, özellikle göz kalemlerini dağıtma ve göz makyajını buğulandırma işini fena yapmıyor. Bu sabah siyah göz kalemi ile kullandım ve hiçte fena değildi. 

Oriflame Beauty Color Pro farlar

Farlar yumuşak ve kolay sürümlü. Kimi renklerin pigmentasyonu çok iyi değil ve toz toz olma potansiyelleri yüksek. Pigmentasyon açısından en iyisi Royal Blue çıktı. Shimmering Green'in açık olan iki renginin pigmentasyonu ise hiç iyi değil. Diğerleri için orta ayar diyebilirim, aralarında yine görünmeyen renkler var. Zaten swatchlardan belli oluyordur.

Bronzed Taupe
Oriflame Bronzed Taupe

Bronzed Taupe swatch
Oriflame Bronzed Taupe

Shimmering Green
Oriflame Shimmering Green

Shimmering Green swatch
Oriflame Shimmering Green

Royal Blue
Oriflame Royal Blue

Royal Blue swatch
Oriflame Royal Blue

Sheer Purple
Oriflame Sheer Purple

Sheer Purple swatch

Smoky Brown
Oriflame Smoky Brown

Smoky Brown Swatch
Oriflame Smoky Brown

Smoky Black
Oriflame Smoky Black

Smoky Black swatch
Oriflame Smoky Black

Bu farları geçen ay danışman fiyatıyla 13 küsür TL civarında bir fiyata aldım. Bence bu fiyata gayet güzeller. Sanıyorum katalogda biraz daha pahalıydı. Bu ay fiyatları kampanya bitince 20 küsür TL'lere çıkmış. Sonraki kataloglarda düşük fiyata bulunabilirse özellikle Royal Blue'yu tavsiye ederim.

8 yorum :

  1. Süper yazı olmuş!!! Hep bakıp bakıp alsamm mı almasam mı diyordum. Sünger aplikatörde hep o saha yoğun kalın duran süngeri koysalar makbule geçecek çünkü smudge için olan şekli olsun, far için olan şekli olsun oldukça kullanışlı ve ürünü çok güzel alıyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Bende katalogda bakınmıştım ama emin olamamıştım, çok sağol canım, çok bilgilendirici bi yazı olmuş en azından benim için :))

    YanıtlaSil
  3. yeşili çok güzelmiş bende almaya karar verip renk konusunda kararsız kalmıştım.

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzel hazırlamışsın,bende alacaktım bu ay rengine karar veremediğim için almadım. Smoky Brownu alsaymışım keşke:(

    YanıtlaSil
  5. tüm renkler sahane :)
    http://pinarkozmetikshop.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler yorumlarınız için. Bir dahaki katatloglarda görürseniz mutlaka alın derim. Bu ay aldığım fiyat/performans açısından en başarılı ürün oldu bunlar.

    YanıtlaSil
  7. elimde bu markanın bir çok farı varmış sizin yazılarınızı okuduktan sonra dolabımı karıştırınca farkettim ve gerçekten daha güzel makyajlar yapma fırsatım oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. yeşil olana bayildim.oriflame"in bazı ürünlerini kullandım,ama farlarına hep tereddütle yanaştım nedense

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...