17 Eylül 2011 Cumartesi

Mac Me Over Stunner allık ve Carbonized, Mythical farlar


Mac Me Over'dan aldığım tek allık Stunner oldu. Bu allık açık pembe renkli bir allık, içinde çok hafif bir mercan esintisi de mevcut. İçinde belli belirsiz ışıltılar var.. Tahminimden çok daha pigmentli bir allık ancak renginin açık olması dolayısıyla açık tenlere daha güzel olur, koyu tenlerde pek görünmeyebilir. Benim hala bayramdan kalan bronzluğum devam ettiğinden sanıyorum kışın rengim açılınca bu allığı daha çok kullanabileceğim. Fiyatı 58TL..

MAC Stunner

MAC Stunner

Koleksiyondan aldığım iki farı daha swatchları ilk çıktığında gözüme kestirmiştim. Ben ışıltılı farları matlardan daha fazla seviyorum. Bu koleksiyondan aldığım Mythical ve Carbonized farlar "Veluxe Pearl" ve özellikle birbirleriyle uyumlu olmalarından dolayı bu ikisini seçtim. Myhtical pembe esintilerine sahip bir metalik bakır rengi.. Pigmentli ve sürülmesi kolay yapısı ile hemen favorim oldu. Carbonized ise bronz ışıltılara sahip koyu bir kahverengi.. Bu far da harika bir pigmentasyona sahip.. En kısa zamanda ikisini bir makyajımda kullanacağım.

Myhtical
MAC Myhtical

Carbonized
MAC Carbonized

MAC Mythical Carbonized
Sol: Mythical Sağ: Carbonized

Farların fiyatları 43TL.

2 yorum :

  1. carbonized çok güzel görünüyor,bu kahve tonunu her markadan alıyorum ben:)her markadan derken böyle acı kahve tonu 1-2 tane yetmiyor bana hangi markada görsem zıplıyorum resmen:)

    YanıtlaSil
  2. Carbonized koleksiyondaki favorilerimden oldu. Dumanlı makyajda harika olabilir. Benim koyu kahve farlarım var ama buna benzeri yoktu, ışıltıları çok güzel. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...