27 Eylül 2011 Salı

Harvey Nichols NARS Alışverişi Farlar


İki gün önce Harvey Nichols NARS alışverişimin allık kısmını yazmıştım. Şimdi ise far kısmını yazıyorum. İtiraf etmeliyim ki hayatımda ilk kez NARS farım oldu. Daha önce Sephora'da renkleri incelemiştim ve bazıları çok hoşuma gitmişti ancak fiyatları bana çok yüksek geldiğinden almamıştım. Harvey Nichols indiriminden yararlanarak aklımın kaldığı farların bir kısmını aldım. Toplamda 5 ikili, 1 tane de tekli far aldım. Tekli farlardan ileride daha fazla alabilirim, tabi indirimde kalırsa. :)

Bu farlar yumuşak, pigmentli, kolay sürülüyor ve pek çok fardan daha az tozutuyor. İkili farlardan ikisi ile deneme makyaj yaptım, bunları yazımın en altına ekledim.

Strada benim tek aldığım tekli far oldu. Görür görmez vurulduğum bir renk. İçindeki ışıltılar özellikle ambalajında o kadar güzel duruyor ki, bakınca bir daha bakasım geliyor. Rengi ise altın ışıltılı mor/lila olarak tanımlayabilirim.

NARS Strada

NARS Strada

İkili farlardan Cleo sağ tarafta çok açık yeşilimsi mavimsi, sol tarafta koyu gri fardan oluşuyor. İkisi de ışıltılı renkler..

NARS Cleo

NARS Cleo

Earth Angel önceden gözüme kestirdiklerimden biriydi. Sağda açık sütlü kahve, solda harika bir limoni yeşilden oluşuyor. Bu farlar da ışıltılı..

NARS Earth Angel

NARS Earth Angel

İtiraf etmeliyim ki Eurydice ikili farda beni cezbeden sağdaki mor  oldu. Ambalajında harika görünüyor. Yanar döner mor bir renk. Görünce hemen bunu alıyorum dedim.

NARS Eurydice

NARS Eurydice

Persepolis'i Ankara Harvey'den söyledim çünkü İstanbul'dan neden almadım diye dövünür durumdaydım. Kalkıp taa Kanyon'a gideceğime Ankara'dan allıklarla beraber ayağıma gelmesi işime geldi. Tabi %40 indirim bittiğinden diğer farlardan biraz daha pahalıya geldi ama olsun. Sağ taraf açık deniz yeşili, sol taraf lacivert.. Lacivert kısmı çok hafif ışıltılı ve biraz zor sürülür bir yapısı var ama sağdaki renk süper.

NARS Persepolis

NARS Persepolis

 Son olarak Cordura, bari  NARS'tan bir de kahverengi tonlarda duom olsun diye aldığım bir ikili far oldu. Yine ışıltılı (NARS'ta pek mat far yokmuş onu anlıyorum, olanların neredeyse hepsi ışıltılıydı), sağ tarafı bronz kahve, sağ tarafı koyu kahve..

NARS Cordura

NARS Cordura

Persepolis Duo ile yaptığım basit bir göz makyajı
NARS Persepolis

Bu da Eurydice ile yaptığım basit bir makyaj
NARS Eurydice

6 yorum :

  1. 1,4 ve 5. sıradakilere bayıldım,harika renkler seçmişsin ;) Güle güle kullaan !

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller, tam benlik ışıl ışıl, aralarından hiç birini seçemedim en güzel olarak, hepsi çok hoş. güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. strada çok güzelmiş gerçekten :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Tüh! Bu yazı bana far aldırtacak. Bakalım neler kalmış. Artık HN'a uğrama vaktim gelmiş. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler. :)

    Allık yoktu ama farlardan sadece 4-5 tanesi bitmişti. İstanbul'da son kalan Earth Angel'ı ben aldım, belki Ankara'da olabilir.

    YanıtlaSil
  6. eart angel çok güzel bende istiyorummmm:) güzel günlerde kullan tatlım hepsi çok güzel:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...