23 Ağustos 2011 Salı

MAC Bloggers' Obsessions Farları ve Lipglass'ları


MAC'i yakından takip edenler bilirler. MAC, seçkin bazı blogger'lara kendi far yada lipglass rengini yaratma şansı verdi ve bunun sonucunda 4 tekli far ve 5 Lipglass'tan oluşan Bloggers' Obsessions ortaya çıktı.
Bu koleksiyon maalesef Türkiye'ye gelmedi. Hatta Amerika'daki mağazalara da gitmedi, tamamen online satış yapıldı. Koleksiyon ilk çıktıktan sonra bir kaç gün içinde tükendi ve MAC ikinci üretimi yapmak durumunda kaldı. Bundan koleksiyonun başarısı anlaşılıyordur sanıyorum.

Ben bu ürünlerin büyük kısmına bir arkadaşım vasıtasıyla erişmeyi başardım ve gerçekten harika ürünlere sahip olmuş oldum.

MAC Bloggers Obsession

Öncelikle farlar son derece pigmentli, yumuşak sürümlü..

Jealousy Wakes son zamanlarda gördüğüm en güzel yeşil. Resimler güzelliğini tam anlamıyla yansıtamadı, gerçek hayatta gerçekten muhteşem.. Bol ışıltılı turkuaza çalan bir yeşil. Koleksiyondaki en favori ürünüm oldu.

MAC Jealousy Wakes

Koleksiyonun Jealousy Wakes'ten sonra en fazla tutan farı Hocus Pocus idi. Işıltılı, kahveye çalan bir gri.. Bu da değişik bir renk. Çoğu gri gibi maviye yada mora çalmıyor. Tutmasının en büyük nedeni de buydu sanırım.

MAC Hocus Pocus

Parisian Skies benim koleksiyonumdaki grimsi mavi eksiğini kapatan bir far. Bendeki mavilerin çoğu turkuaza çalıyor yada tamamen mavi duruyor. Parisian Skies gerçek bir gri/mavi. İçinde çok ince, az miktarda ışıltı bulunduruyor.

MAC Parisian Skies

Sparkle, Neely, Sparkle! aslında hoşuma en gitmeyeceğini düşündüğüm renkti ama geldiğinde bir sürprizle karşılaştım. Kızıl kahve rengi ve içindeki bol miktardaki şampanya ışıltısı ile koleksiyondan ikinci favori farım oldu. Hatta bir süre gözümü alamadım, o kadar güzel görünüyordu. Zaten oldum olası ışıltılı şeyler zayıf noktam olmuştur.

MAC Sparkle, Neely, Sparkle!

Soldan sağa: Parisian Skies - Hocus Pocus - Jealousy Wakes - Sparkle, Neely, Sparkle!
MAC Bloggers Obsession farlar

Koleksiyondan aldığım Lipglass'lar arasında en sıradan gördüğüm Evolution Revolution'idi. İçinde altınımsı ışıltılar bulunduran fazla opak olmayan açık şeftali rengi. Bence bu Lipglass rujların üzerine kullanılırsa daha iyi sonuç verir. Caqui ise gerçekten çok hoş bir renk, Lipglass'larım içinde bir benzeri daha yok. Rengi MAC hurma turuncusu diye tanımlamış ama bende turuncudan çok mercanımsı durdu. Cart bir renk kesinlikle değil, günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Lipglass'lar arasından favorim Sonoran Rain oldu. Ben böyle güzel kırmızı görmedim. Diğer iki Lipglass'tan yapı olarak daha opak ve çizgilere dolmuyor. Işıltıları harika.. Kısacası çok ama çok memnun kaldım.

Üstten alta doğru: Caqui - Evolution Revolution - Sonoran Rain
MAC Bloggers Obsession lipglass

Soldan sağa: Caqui - Evolution Revolution - Sonoran Rain
MAC Bloggers Obsession lipglass

Evolution Revolution
MAC Evolution Revolution

Caqui
MAC Caqui

Sonoran Rain
MAC Sonoran Rain

 Bu ürünlere ulaşma şansınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.

10 yorum :

  1. Jealousy Wakes
    Sparkle, Neely, Sparkle! bunlar harika , bayıldım renklerine:) Güzel günlerde kullan canım :)
    Keşke bu tarz şanslara ülkemizde de sahip olsak , kim bilir ne harika şeyler çıkardı ortaya :D

    YanıtlaSil
  2. çok şanslısın cansuu güle güle kullan inşallah :) hepsi çok güzelmişte benim gözüm Caqui'de kaldı inanılmaz güzel.. turuncu turuncu oohh :) outler makeup'a katılıyorum keşke burda da olsalar , alsak sürsek sürüşsek ...

    YanıtlaSil
  3. o ilk farı temptalia yapmıştı dimi :) kendi sitesinde hiç beğenmemiştim ama burada harika gözüküyor :) güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  4. Çok sağolun. :)

    Katılıyorum Outlet makeup, ancak bizim Türk firmaları daha bloglara doğru düzgün numune bile göndermiyorlar. O yüzden böyle birşey olması çok zor. :(

    Irmak, Caqui gerçekten çok güzel bir renk. Sanırım bundan sonra sık sık kullanacağım.

    Tubiş, evet ilki Temptalia'nın yaptığı far. Ben Temptalia'da gördüğümde de çok sevmiştim ama gerçek hayatta daha güzel.

    YanıtlaSil
  5. Caqui gerçekten güzel bir renk ve de yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. mac ürünleriyle çok barışık değilim ama bu farların renkleri müthiş,en çok yeşilini beğendim. Glosslarında kırmızısı çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  7. 3'ü de sende çok hoş durmuş ama en çok Evulution Revulution'ı beğendim, güle güle kullan canım keşke ben de ulaşabilsem bu güzellere! Parisian Skies'ı da çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler. :) Herkesin favorisi farklı bir Lipglass olmuş sanıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...