22 Mart 2011 Salı

Solotica Hidrocharme Verde Marine


Bu post M¥PriNceSs için geliyor. :) Karşınızda gün ışığında Solotica Hidrocharme Verde Marine'ler.. (Farklı ışıklarda daha canlı yada daha koyu durabiliyor görüldüğü gibi) Rengi bana tropikal adalardaki denizleri çağrıştırıyor. Çok doğal denemez ama yine de çok güzel.. Özensiz makyaj için kusura bakmayın. Geç kaldığımdan acele bir şekilde yaptım.

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

5 yorum :

  1. çok yakışmış canım her zamanki gibi;)

    YanıtlaSil
  2. merhaba cansucum, lenslerin cok yakismis. ben de uzun zamandır arastiriyorum ve solotica hidrocharm kadar dogal durun bir lensle hic karsilasmadim ama sanirim turkiye de satisi yok? Benim gozlerim siyah, yesile veya belirgin olan ama koyu bir maviye yakin bir lens istiyorum. bana bu konuda damarlari belli olmayan bu lense yakin bir lens onerebilir misin? veya bu lense nereden ulasabilirim? ve bana belli olmayan hidrocharme serisinden yesil ve mavi hangi tonlari onerirsin? ornegin bu renk cok extrem ben daha dogal birsey ariyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler yorumlarınız için. :)

    Bu lensin yani Hidrocharme'ların Grafite rengi hoşuna gider diye düşünüyorum. Koyu mavi/gri bir renktir ve çok doğaldır. Yeşil olarakta Mel rengini öneririm.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten hoş ve sanırım vm rengi açılmış daha öncekiler sende daha yeşilimsi durmuştu

    YanıtlaSil
  5. lens hayranı olaraktan rengine bayıldım lensin keşke biraz daha doğal olabilseydi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...