19 Kasım 2016 Cumartesi

Jindie Nails Ojeler


Bugün bir oje yazısıyla sizlerleyim. Taslaklarımda uzun süredir duran bu oje yazısında bir indie markası olan Jindie Nails'in beş ojesini göstereceğim. Bunları 3 yıl önce almıştım. Yani biraz nostaljik bir oje yazısı olacak.

İlk ojemiz Burrrberry beyaz zemin içinde çeşitli boyutlarda açık mavi ve pembe pullar içeren bir oje. Üç katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Jindie Nails Burrrberry

Jindie Nails Burrrberry

Jindie Nails Burrrberry

Jindie Nails Burrrberry

İkinci ojemiz Strawberry Cupcake açık pembe zemin içinde çeşitli boyutlarda mat beyaz, açık mavi ve pembe altıgen pullar ve gümüş ince simlerden oluşuyor. Üç katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Jindie Nails Strawberry Cupcake

Jindie Nails Strawberry Cupcake

Jindie Nails Strawberry Cupcake

Jindie Nails Strawberry Cupcake

Üçüncü ojemiz Happy Dance beyaz zemin içinde çeşitli boyutlarda kırmızı ve mavi altıgen pullardan, iri kırmızı altıgenlerden ve ufak mavi şeritlerden oluşuyor. Üç katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Jindie Nails Happy Dance

Jindie Nails Happy Dance

Jindie Nails Happy Dance

Jindie Nails Happy Dance

Dördüncü ojemiz Snow Angels açık mavi zemin içinde çeşitli boyutlarda mat beyaz, açık mavi, deniz yeşili ve gümüş altıgen pullardan oluşuyor. Bu yazıda yazdığım ojelerin arasında zemin rengi en şeffaf olan bu. Aynı zamanda pulları da diğer renklere oranla daha yoğun. Üç katta bile tam kapatıcılık sağlayamadığından ve pul yoğunluğundan dolayı başka ojeler üzerine kullanılması daha doğru olur diye düşünüyorum. Aşağıda tek başına üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Jindie Nails Snow Angels

Jindie Nails Snow Angels

Jindie Nails Snow Angels

Jindie Nails Snow Angels

Son ojemiz Barney Blew Up açık-orta koyulukta pembe zemin içinde çeşitli boyutlarda mat beyaz, koyu pembe ve az miktarda pastel yeşil altıgen pullar içeriyor. Üç katta tam kapatıcılığa ulaşıyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Jindie Nails Barney Blew Up

Jindie Nails Barney Blew Up

Jindie Nails Barney Blew Up

Jindie Nails Barney Blew Up

Ojelerin yapıları içerdikleri pullardan dolayı biraz yoğun ama Snow Angels rengi hariç sürerken çok zorlanmadım. Snow Angels'ın pul yoğunluğu fazla olduğundan pullar fırçaya öbek halinde geliyor. Diğer ojelerde kullanılmadan önce şişeyi bir süre baş aşağı tutunca pullar fırçaya çok kolay geliyorlar ama uzun süre kullanılmazlarsa biraz dibe çökebiliyorlar. Bazı renklerde bu daha belirgin oluyor. 

Beş oje arasında biri hariç bütün renkler tek başına kullanılabilirler. Üç kat sürmek istenilmezse ayrıca tek kat opak bir ojenin üzerine tek kat olarakta geçilebilir. Tercih meselesi. Pullardan dolayı mutlaka üst cila istiyorlar. Tek başlarına kullanıldıklarında iki kat üst cila bile gerekebiliyor.

Jindie Nails ara ara yine satış yapıyor. Bazen de uzun süre kapalı kalıyor. Instagram'da aynı isimle sayfasını bulabilirsiniz. Indie bir marka ve dolayısıyla ojeler de el yapımı. Yanılmıyorsam tanesini zamanında 9$ gibi bir fiyata almıştım. Ayrıca Candy Land isimli ojesinin yazısını da burada bulabilirsiniz.

Gelecek hafta içinde aynı markanın beş ojesini daha göstereceğim. Şimdilik hoşçakalın.

6 yorum :

  1. Cansu hanım merhaba. Alakasız olacak ama kullandığınız Öncelikle en rahat sonra en doğal renkli lens hangi marka?...Bir sorum daha olacak göz numarası büyüdükçe lenste kalınlaşıyor mu daha önce SOlotica kullanmıştım 1 numara son derece doğaldı ancak şimdi 1.5 oldu gözlerim gözümde durmuyor çıkıyor

    YanıtlaSil
  2. Indie ojelere bayılıyorum!!! En çok bordo pulları olanı beğendim; güle güle kullan hepsini! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Cansu Ablacim solotica markasını senle sevdim,sipariş ettim ve artık elimdeler☺️💘 o kadar mutluyum ki gözlerime o kadar yakıştı ki inan herkes hasta kaldı Allah senden razı olsun her işin rast gitsin:) iyi ki varsinnnnn

    YanıtlaSil
  4. Cansu ablacim bende solotica lens aldim ama bende çok açık durdu hidrocor mel aldım ama resmen komutan logar gibi oldum,cristalden açık oldu:s nedeni nedir sence? grafite alsaydım keşke diye çok pişman oldum sabaha kadar ağladım annem de kızdı kavga ettik:( para biriktirip almıstım simdi geri de veremem napiyim sence? bir akıl ver nolur. benim gözüm bal rengi ve yeşil olmasını istiyorum ama açık yeşil değil,seninki gibi güzel doğal bi yesil dursun istiyorum. lacivert de olabilir

    YanıtlaSil
  5. Cansu abla açık kahve gözde solotica hidrocor marine nasıl olur??? Selena Gomez'in victoria's secret defilesinde taktığı lensler gibi olsun istiyorum o yüzden açık kahveye marine iyi karışır gibi bir mantık yürüttüm yardım edersen cok sevinicem

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...