20 Ekim 2016 Perşembe

Renkli Lens: Batis Spartax Marine


Dünkü Batis Spartax Grafite yazımdan sonra arayı fazla açmadan aynı markanın Marine rengiyle devam etmek istiyorum.

Batis Spartax Marine

Marka hakkındaki tüm açıklamaları dünkü Batis Spartax Grafite yazımda yapmıştım. Bu yazıda sadece lense odaklanmak istiyorum.

Marine lens kabında aşağıdaki gibi görünüyor.

Batis Spartax Marine

Tasarım olarak orta kısmında sarıları olan, haresiz, turkuaz mavi bir lens olarak tanımlanabilir. Her ne kadar ismi Marine olsa da renk olarak Solotica'nın Topazio'suna muadil. Hatta tasarım olarak Hidrocor Topazio'dan daha çok beğendiğimi itiraf etmek durumundayım çünkü daha pürüzsüz bir tasarımı var. Lensler büyük olduğundan iristen (gözün renkli kısmı) biraz taşma yapıyor ve iris çevresinde hafif mavi bir hare oluyor. Onun dışında tasarımla ilgili bir şikayetim yok. Orta boşluğu Grafite renginden küçük ve Grafite'deki gibi siyah noktaları yok.

Aşağıda solda Batis Spartax Marine, sağda doğal gözüm

Batis Spartax Marine

Aşağıda solda Batis Spartax Marine, sağda Solotica Hidrocor Topazio

Batis Spartax Marine

Ve Batis Spartax Marine resimleri:

Batis Spartax Marine

Batis Spartax Marine

Batis Spartax Marine

Batis Spartax Marine

Batis Spartax Marine

Batis Spartax Marine

Rahatlık açısından Solotica Hidrocor Topazio'dan daha iyi olduğu için bu tarz bir renk istediğimde Hidrocor Topazio yerine bunu kullanıyorum. Tabi ki Topazio gibi bu da doğada çok fazla bulunan bir göz rengi değil, biraz canlı kaçıyor ama renkli makyajlarla çok güzel oluyor.

Sonuç olarak sevdiğim bir lens ve sık sık kullanıyorum. Hatta geçen hafta yazdığım Urban Decay Electric palet ve Studio Makeup On the Go far paleti yazılarımda da kendisini görebilirsiniz.

Nereden satın alabileceğinizle ilgili Batis Spartax Grafite yazımın en alt kısmını okuyabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.

8 yorum :

  1. Yine harika renk seçimleri.Solotica Hidrocor Topazio bir tık daha çok hoş duruyor.Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Meraba. Kolay gelsin. Bu konuyla ilgili değil ama sormam lazım. Lumiganla ilgili. Lumiganı sürdüm diyelim kuruduktan sonra gözümü açmamda bir sakınca var mı ? Uyumadan önce sürmeyi mi önerirsiniz yoksa uyanık olduğum bir zaman diliminde mi ?

    YanıtlaSil
  3. Cansu abla lenslerle suya girebiliyormuyuz? yani gözümüzü açmadan dalıp çıksak bişey olur mu? ve duş alırken çıkarmak zorunda miyiz? cevaplarsan cok sevinirimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yaz lenslerle yüzdüm. Denize deniz gözlüğü ile girdim, havuza girdiğimde de gözümü suda açmamaya dikkat ettim. Su içinde lensliyken göz açılırsa lens çıkıp suya karışıyor. İlk aldığım lenslerimi öyle kaybetmiştim. :(

      Sil
    2. anladim ablacim çok teşekkür ederim☺️

      Sil
  4. Merhaba bu lensleri temin edebileceğim bir yer söyler misiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...