24 Ekim 2016 Pazartesi

Renkli Lens: AQColors Giallo


Bugün yine bir renkli lens yazısıyla karşınızdayım. Yazmadığım o kadar fazla renkli lens birikti ki, o yüzden önümüzdeki günlerde blogda makyaj veya oje yazısından çok renkli lens yazısı göreceksiniz.

Bugün yerli bir marka olan AQColors'ın Giallo rengini göstermek istiyorum. Lensler aşağıdaki ambalaj içinde satılıyorlar. Kutu içinden lenslerin dışında lens kabı ve markanın tüm renklerini gösteren ufak bir broşür çıkıyor.

AQColors Giallo

Giallo isimden de anlaşılacağı gibi Rainbow Giallo benzeri haresiz, sarı bir lens. Kabında aşağıdaki gibi görünüyor.

AQColors Giallo

Yukarıda da yazdığım gibi haresiz, sarı bir lens ve göze takıldığında fıstık yeşiline dönüyor. Tasarımında ayrıca nokta nokta boşluklar var, sanırım bu şekilde doğal gözün alttan görünerek daha güzel karışması düşünülmüş. Maalesef benim gözlerim koyu kahverengi olduğundan bu noktalar bende güzel durmadı ama orta/açık kahverengi gözde fena durmayabilir.

Tasarımını özellikle yakından bakıldığında biraz fazla nokta nokta ve orta boşluğunu biraz fazla yuvarlak buldum. Bu açıdan çok doğal bir lens diyemem ama orta açık kahve gözlerde daha güzel durabilir.

Rainbow Giallo'nun torik versiyonunu 10 yıl önce kullanmıştım. O zaman kullandığım Rainbow lensler AQColors Giallo'ya göre bariz şekilde daha koyu ve daha az boyamalıydı. Gözümde belli belirsiz bir koyu yeşil gibi durduğunu net hatırlıyorum. Yenileri nasıl bilmiyorum ama tahminen bu lens Rainbow Giallo'ya göre çok daha yoğun boyamalı. Maalesef elimde Rainbow Giallo olmadığından karşılaştıramıyorum. Solotica Hidrocor Ambar ile karşılaştırıldığında ise daha koyu ve daha yeşil durduğunu söyleyebilirim.

Aşağıda solda AQColors Giallo, sağda doğal göz rengim

AQColors Giallo

Aşağıda solda AQColors Giallo, sağda Solotica Hidrocor Ambar

AQColors Giallo

Ve lensin resimleri:

AQColors Giallo

AQColors Giallo

AQColors Giallo

AQColors Giallo

AQColors Giallo

AQColors Giallo

Rahatlıkları iyi diyebilirim. 12-13 saat sonunda hafif kuruluk dışında sorun yaşamadım.

AQColors Güney Koreli Interojo tarafından üretilen bir marka. Interojo ayrıca Solotica Gold ve Bella'nın da üreticisi. AQColors Giallo, Bella'nın Glow serisinden Lime Green ile aynı lens. Tahminime göre Solotica Gold'un maviyeşil, platinum renkleri de AQColors mavi, yeşil ve platinum'u ile aynı ancak henüz karşılaştırma fırsatı bulamadım.

AQColors lensler aylık değişimliler, 8.6 temel eğri ve 14.5 diametreye sahipler. Ben Lens Dünyası diye bir siteden almıştım. Kutusu 65TL'ydi. Elimde bir de Gold rengi var, onun da yazısı yakında gelecek.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, sevgiler..

4 yorum :

  1. Çok değişik bir yeşil ton olmuş beğendim tonunu 😊

    YanıtlaSil
  2. biraz sahte duruyor sanki:/ size en cok solotica'yi yakistiriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğal diyemem ama uzaktan çok kötü değil. Teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...