26 Ekim 2016 Çarşamba

H&M Ojeler


Selamlar, bugünkü yazımda H&M'den aldığım bazı ojeleri göstermek istiyorum. H&M geçen yıl kozmetik bölümünü komple yenilemişti. Ojeleri de bayağı çeşitlenmişti. Bu yılın başlarındaki mağaza ziyaretimde makyaj ürünleri yanında denemek için bana enteresan gelen dört tane de oje almıştım. Aldığım ojelerin hepsi başka ojelerin üzerine sürülecek pullu tarzdalar.

İlk ojemiz Flake It şeffaf zemin içinde altın flaky pullar içeren bir oje. Bir ara bu altın pullar çok modaydı. Hatta gerçek altın parçacıklı olanlar bir hayli yüksek fiyatlara satılıyordu. Bu ojedekiler gerçek altın değil tabi ki ama tırnakta gayet güzel duruyor. Pulları fırçaya almakta herhangi bir problem yok ama tırnağa biraz yerleştirmek gerekebiliyor. En güzeli nokta nokta hareketlerle uygulamak. Aşağıda China Glaze Conduct Yourself üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

H&M Flake It

H&M Flake It

H&M Flake It

H&M Flake It

İkinci ojemiz Pink Fizz şeffaf zemin içinde bol miktarda maviden turkuaza geçiş yapan, duochrome irili ufaklı altıgen pullar bulunduran bir oje. Açık renkler üzerinde güzel durmuyor ancak koyu renkler üzerinde tüm güzelliği ortaya çıkıyor. Ben koyu deniz yeşili üzerine kullandım ama eminim siyah üzerinde çok daha güzel duracaktır. Alırsanız siyah üzerine kullanmanızı tavsiye ederim. Yapısında sorun yok, pullar sürerken eşit dağılıyor. Aşağıda China Glaze Well Trained üzerine iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

H&M Pink Fizz

H&M Pink Fizz

H&M Pink Fizz

H&M Pink Fizz

Üçüncü ojemiz Carnival şeffaf zemin içinde turkuaz, mor, turuncu renklerde ufak altıgen ve büyük baklava şeklinde pullar içeriyor. Bu ojeyi almamın nedeni baklava desenli pullardı aslında. Pullar fırçaya kolay alınıyor ancak sürerken nokta nokta hareketlerle tırnağa yerleştirmek gerekiyor. Altıgen pullar tırnakta biraz bükülüp kenarlardan kalkıyor. Bu yüzden mutlaka üst cila gerektiriyor. Aşağıda China Glaze Don't Get Derailed üzerine iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

H&M Carnival

H&M Carnival

H&M Carnival

H&M Carnival

Dördüncü ve son ojemiz Dark Rain şeffaf zemin içinde irili ufaklı siyah ve holografik altın altıgen pullar içeren bir oje. Küçük holografik pullar bu ojeye çok yakışmış. Siyahlardan dolayı orta koyulukta ojeler üzerinde daha güzel durabilir. Ben lacivert üzerine kullandığımda siyahlar ojenin içinde biraz kayboldu maalesef ama yine de kötü durmadı. Sürerken sorun yaşamadım. Aşağıda China Glaze One Track Mind üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

H&M Dark Rain

H&M Dark Rain

H&M Dark Rain

H&M Dark Rain

Ojelerin fiyatları 12TL ki bence bu 8ml'lik bir oje için yüksek bir fiyat ama hoşuma gittiklerinden denemek istedim. Zaman zaman indirimli satış oluyor, yakalamak lazım. Şahsen seçtiklerimden pişman olmadım ama düz renklerini de denemek lazım.

Siz H&M ojelerin hangi renklerini önerirsiniz? Hangilerini önermezsiniz? Yorum bırakırsanız sevinirim.

4 yorum :

  1. Yapı olarak HM'nin bütün ojelerini seviyorum; ama, folyo etkili olanlar -renkleri aşırı güzel olmasına rağmen (Copper Rose ve Foiled Blush gibi)- çizgilenme yapıyorlar ve top coat da sürülse 1 gün bile dayanamadan soyuluyorlar. Pullularını denemek istedim ama bu yerleştirme olayı benlik değil, o yüzden almamıştım. Mat olan ojeleri ise bir harika (mat derken, içinde sedef/ışıltı olmayanlardan bahsediyorum). 12 TL yüksek gibi dursa da bence o kremsi yapı, tek katta opaklık ve dayanıklılığı için değer :) Güle güle kullan ojelerini, özellikle Carnival'a bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Folyo ve metalik etkili ojelerde o fırça izi sorunu çok oluyor. Düz renk ışıltısız ojelerinden kesinlikle almayı düşünüyorum, genelde yorumları çok iyi. Sevgiler

      Sil
  2. H&M yüksek fiyatına rağmen bence şu andaki en iyi glitter oje serisine sahip 👌🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok orjinal ojeleri var. Mesela şu baklava desenli pulları indie ojeler dışında görmemiştim. Çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...