2 Şubat 2016 Salı

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eye Liner


Selamlar, bugün bir eyeliner yazısı ile karşınızdayım. Geçen yıl aldığım, ancak bu aralar açıp kullanmaya başladığım bir ürün olan Oriflame Giordani Gold Calligraphy göz kalemini göstereceğim. Ürün aşağıdaki sade siyah-altın ambalajda satılıyor. Aslında kutulu bir ürün ancak ben kutusunu saklamadım.

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Keçeli uçlu bir likit eyeliner olarak tanımlanabilir. Oriflame'in daha önce keçeli uçlu eyelinerlarını bu yazıda yorumlamıştım. Giordani Gold Calligraphy kalemin özelliği, Oriflame'in diğer keçeli uçlu eyelinerlarından farklı olarak açılı bir uca sahip olması ve içinde kirpik besleyici bulunması. 

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Aşağıda görülen açılı uç ile hem ince, hem de kalın hat çekilebiliyor.

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Açılı ucun nasıl performans vereceğini merak ettiğimden aldığım bir üründü. İlk kullanımda zorlandım çünkü elimde eyeliner çekerken kalemi döndürme alışkanlığım var. İnce açıyla çekerken bir anda farketmeden kalın açıya döndürdüğüm oldu. İkinci ve üçüncü kullanımlarımda biraz daha el yatkınlığı kazandım. İnce uç özellikle kuyruk çekerken yardımcı oluyor. Yine de bu açılı uç konusu için tam olmuş diyemiyorum.

Pigmentasyonunu beğendim. Bir, en fazla iki katta tam rengini veriyor. Kalıcılığı da fena değil. Suda çıkmayan bir ürün değil ama tüm gün üst göz kapağımda kalmayı başarıyor. Kirpik besleme kısmına pek girmeyeceğim çünkü her gün kullanmıyorum. Bu nedenle kirpiklerimde bir fark görmedim.

Swatch

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eyeliner

Normal fiyatı 31,50TL. Ben indirimde almıştım. Yanılmıyorsam 20TL'ye falan gelmişti. Oriflame için biraz pahalı bir fiyat denebilir ama Giordani serisi yanılmıyorsam Oriflame'in daha lüks, daha pahalı ürünlerini içeren bir seri. İndirim zamanlarında bakılabilir.

4 yorum :

  1. Ben bu kalem eyelinerların parlak duruşunu çok seviyorum; fakat ucu nasıl olursa olsun bir türlü düzgün kuyruk yapamıyorum :/ Bir formülü olsa keşke :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce tarafıyla kuyruk yapmak kolay aslında, sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...