3 Ocak 2016 Pazar

Ipsy Kasım 2015 Çantası


2016'nın ilk yazısından selamlar. Bu yazıda size Ipsy Kasım çantamı ve içinden çıkanları göstermek istiyorum. Ipsy hakkında detaylı bilgiyi bu yazımda okuyabilirsiniz.

Kasım ayının konsepti Beauty Blast. Ürünler galaksi desenli , harika görünümlü bez bir çanta içinde ulaştı. Bu çantaya cidden bayıldım. Son zamanlarda sürekli kullanıyorum kendisini.

Ipsy Kasım 2015

Çantanın içinden çıkan ürünlere toplu bir bakış:

Ipsy Kasım 2015

İçerik listesi:

* Model Co Highlighting Trio (Tam boy)
* Trestique Mini Mat Ruj Chile Red rengi (Tam boy)
* Luxie Be Your Own Kind Of Beautiful far No 290 (Tam boy)
* Smashbox Full Exposure rimel (Seyahat boyu)
* Coolway Strong Hold saç spreyi (Seyahat boyu)

Öncelikle çantanın en dikkat çeken ürünü olan Model Co Highlighting Trio ile başlamak istiyorum. Krem formunda aydınlatıcı, allık, bronzerı bir arada içeren bir ürün. Boyut olarak çok büyük değil ama yeterli.

Model Co Highlighting Trio

Champagne isimli aydınlatıcı soğuk pembe tonlu, Peach Bellini isimli allık şeftali tonlu, Bronze isimli bronzer turuncumsu kahverengi tonlu olarak tanımlanabilirler. Renklerin hepsi ışıltılı.

Model Co Highlighting Trio

Üç rengin de pigmentasyonu iyi ve yumuşak, kolay sürülür yapıdalar. Ben elimle uyguluyorum, bu şekilde gayet rahat sürülüp dağıtılıyorlar. Tek şikayetim bronzerın turuncu tonlu, ışıltılı olması ve bu nedenle kontüre çok elverişli olmaması.

Swatch
(Soldan sağa: Champagne, Peach Bellini, Bronze)

Model Co Highlighting Trio

Yanakta duruşları
(Kontür olarak Bronze, allık olarak Peach Bellini, yanak üstünde aydınlatıcı olarak Champagne kullandım)

Model Co Highlighting Trio

İkinci ürünüm Trestique Mini Mat ruj. Aşağıda görüldüğü gibi ilk görüşte kalem sanılabilecek bir ambalaja sahip ama kapağını açınca kalem yerine yuvarlak uçlu bir ruj çıkıyor. Bana gelen rengin ismi Chile Red. Soğuk tonlu, orta koyulukta, canlı bir kırmızı.

Trestique Chile Red

Kuru yapılı mat rujlardan değil. Kolay sürülüyor ve dudakta ağır bir his oluşturmuyor. Uzun vadede dudakları biraz kurutabiliyor. Rengi çok değişik değil ancak güzel bir kırmızı diyebilirim. Tek şikayetim ucunun yuvarlak olması. Kırmızı ruju düzgün sürmek önemlidir ancak bu uçla düzgün uygulama yapmak imkansız gibi. Gerçekten ambalajı gibi kalem uçlu olsa çok sevebilirdim.

Trestique Chile Red

Swatch

Trestique Chile Red

Dudakta duruşu
(Tam yüz fotoğrafında yanaklarımda yukarıda gördüğünüz Model Co Trio var)

Trestique Chile Red

Trestique Chile Red

Üçüncü ürünüm yine bir makyaj ürünü. Luxie diye bir markanın refill pan formunda bir farı. Bana gelen farın numarası 290 ve renk olarak kızıl/mor/kahverengi arası, mat bir far olarak tanımlanabilir.

Luxie 290

Luxie 290

Rengi beğendim diyebilirim ancak kızıl tonları dolayısıyla herkesin beğenebileceği bir renk değil. Pigmentasyonu fena değil. Bir kaç katta tamamen kapatıcılık sağlıyor. Sonuç olarak kullandığım en iyi far diyemem ama kötü de değil.

Swatch

Luxie 290

Gözde duruşu
(Crease bölgesinde Lorac Pro Matte paletten Pink Mauve ve Mega Pro paletten Mulberry  bulunuyor. Ayrıca kirpik diplerinde far altında dağıtılmış siyah kalem mevcut)

Luxie 290

Luxie 290

Bu ay Ipsy çantamdan çıkan dördüncü ürün de makyaj ürünüydü. Smashbox Full Exposure rimelin seyahat boyu çıktı.

Smashbox Full Exposure

Rimel kıl fırçaya sahip olmasına rağmen dolgunluktan çok uzunluk veriyor ve kirpikleri tek tek ayırıyor. Doğal görünümlü kirpikler sağlıyor. Bu benim için doğrusu sürpriz oldu. Dolgunluk veren dramatik rimelleri tercih ettiğimden çok sevdim diyemem ama kötü de değil.

Smashbox Full Exposure

Kirpiklerde görünümü
(Rimelsiz kirpiklerimi bu yazıda görebilirsiniz.)

Smashbox Full Exposure

Son olarak bu ayki Boxycharm'daki gibi Ipsy çantamdan da Coolway'in bir saç ürünü çıktı: Strong Hold saç spreyinin seyahat boyu. Henüz kullanmadım ancak bebek saçlar nedeniyle saç spreyi hayatımda önemli bir yere sahip olduğundan kesinlikle deneyeceğim. 

Coolway Strong Hold

Kasım çantasından çok memnun kaldım. Çıkan makyaj ürünleri bu sefer fena değildi ve çoğu tam boydu. Aralık çantam da geçen hafta elime ulaştı. Gelecek hafta yazısını yazmayı planlıyorum. Ipsy maalesef Türkiye'ye gönderim yapmıyor ancak Amerika'daki adreslere Türk kredi kartıyla sipariş verebiliyorsunuz.

9 yorum :

  1. Far çok güzelmiş. Bu maskarayı merak ediyordum. Cıxs bi özelliği yokmuş. Bu kutulara bende imreniyorum ya. Çok eğlenceli ama türkiyedekiler tırt vede pahalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, rimel beklediğim gibi çıkmadı ama neyse ki bu deneme boyları gönderiyorlar. Türkiye'deki kutular cilt bakımı ağırlıklı çıkıyor. :(

      Sil
  2. bayılıyorum bu senin aldığın kutulara güle güle kullan far ve kalem ruja bayıldım..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Fotoğraflarda kullandığınız lensler çok harika görünüyor, hangi marka ve renk kullandınız acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Lenslerim Solotica Natural Colors Quartzo 2012 yapımı.

      Sil
  4. Süper bir makyaj olmuş çantanın içeriği harika ❤ kırmızının tonuda hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
    2. Size integramdan msj attim dönerseniz sevinirim bir konuda size çok ihtiyacim var 😕

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...