15 Ocak 2016 Cuma

Urban Decay Vice 4 Paleti


Merhabalar.. Bugünkü yazımın konusu Sephora mağazalarında satılmaya başlanan Urban Decay markasının Vice 4 paleti olacak. Şahsen Vice serisi paletleri Naked serisinden daha çok seviyorum. Hem ambalajları daha albenili oluyor, hem de çok renkli olmaları nedeniyle farklı makyajlar yapılabilmesine olanak sağlıyor.

Vice 4 aşağıdaki gibi bir kutu içinde kendi özel makyaj çantasıyla beraber satılıyor.

Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Paletin ambalajı aşağıda da görüldüğü gibi modern ve göz alıcı, çok sevdim.

Urban Decay Vice 4

Vice 4 paletinde renk seçimleri genel olarak yeşil, kahverengi, pembe, gri ve mor tonlarında yapılmış. Daha önce yazısını burada yazdığım Vice 3'te daha çok mavi tonlar bulunuyordu. Devam paleti gibi düşündüğümden bu sefer yeşillere ağırlık verilmesini olumlu buldum. 

Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Paletteki farlardan Bones ışıltılı, soğuk tonlu, grimsi bej, Grip mat yapılı, içinde ışıltılar bulunan boz kahverengi, Deadbeat ışıltılı, soğuk tonlu koyu gri, Beat Down ışıltılı koyu mor, Pandemonium ışıltılı soğuk tonlu mürdüm,..

Urban Decay Bones

Urban Decay Grip

Urban Decay Deadbeat

Urban Decay Beat Down

Urban Decay Pandemonium

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Bones, Grip, Deadbeat 
Alt sıra soldan sağa: Beat Down, Pandemonium)

Urban Decay Vice 4

Framed mat şeftali tonlu bej, Fastball ince ışıltılı, mercan tonlu pembe, 1985 ince ışıltılı mora dönük fuşya pembe, Underhand ince ışıltılı sıcak tonlu mürdüm, Harlot sedefli açık mor,..

Urban Decay Framed

Urban Decay Fast Ball

Urban Decay 1985

Urban Decay Underhand

Urban Decay Harlot

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Framed, Fastball, 1985 
Alt sıra soldan sağa: Underhand, Harlot)

Urban Decay Vice 4

Discreet mat açık mor, Grasshopper ışıltılı zümrüt yeşili, C-Note ışıltılı gri tonlu yeşil, Arctic metalik deniz mavisi, Robbery metalik boz kahverengi,..

Urban Decay Discreet

Urban Decay Grasshopper

Urban Decay C Note

Urban Decay Arctic

Urban Decay Robbery

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Discreet, Grasshopper, C-Note
Alt sıra soldan sağa: Arctic, Robbery)

Urban Decay Vice 4

Bitter mat, turuncu tonlu sıcak kahverengi, Flame altın simli turuncu, Low iri gümüş ışıltılı kahverengi, Crowbar metalik altın ışıltılı zeytin yeşili, Delete mat sıcak tonlu koyu kahverengi olarak tanımlanabilir.

Urban Decay Bitter

Urban Decay Flame

Urban Decay Low

Urban Decay Crowbar

Urban Decay Delete

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Bitter, Flame, Low
Alt sıra soldan sağa: Crowbar, Delete)

Urban Decay Vice 4

Paletteki renklerin pigmentasyonu genel olarak ortalamanın üzerinde. Matlarda büyük bir problem yok ancak ışıltılı farlarda (özellikle iri ışıltılı/simli olanlarda) göz altlarına bariz bir dökülme sorunu oluyor. Özellikle son beşlide gösterdiğim Flame, Low ve Crowbar renklerinde bu daha bariz. Bu renkleri yapışkan bir baz üzerinde kullanmak daha iyi sonuç verecektir. Paletin en sorunlu rengi Low, swatchtan da anlaşılacağı üzerinde fazla iri simlere sahip ancak burada yazısını yazdığım yılbaşı makyajımda Fyrinnae Pixie Epoxy üzerine kullandığımda gayet iyi sonuç aldım. Yani kullanılamayacak kadar kötü değil.

Bu paletle yaptığım üç makyaj örneğini aşağıda bulabilirsiniz. İlk makyajımızda gözün iç tarafında Harlot, ortasında Beat Down, dışında Deadbeat, crease bölgesinde Discreet ve 1985, kaş altında Bones bulunuyor.

Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Aşağıdaki makyajda ise gözün iç tarafında Robbery, ortasında Grasshopper, dış kısmında Deadbeat, kaş altında Bone, alt göz kapağında Arctic bulunuyor.

Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Sıcak tonlardaki son makyajımızda ise gözün iç tarafında Flame, ortasında Crowbar, dış tarafında Delete, crease bölgesinde Fastball ve Bitter bulunuyor. Kaş altında Framed var.

Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Ayrıca Low, Grip, Deadbeat ve Bones renkleriyle yaptığım göz makyajını da yılbaşı makyaj yazımda görebilirsiniz.

Urban Decay Vice 4 paletini Sephora mağazalarında veya Urban Decay online satış sitesinden satın alabilirsiniz. Fiyatı 220TL. 

Daha önce çıkan Urban Decay Vice paletlerin yazılarına buradan ve buradan erişebilirsiniz.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...