7 Kasım 2015 Cumartesi

Renkli Lens: Neo Princess Chocolate Brown


Yeni bir renkli lens yazısıyla sizlerleyim. Bugün size bir circle lens markası olan Neo'nun Princess serisinden aldığım Chocolate Brown rengini göstereceğim. Lensin tasarımı kabında aşağıdaki gibi görünüyor.

Neo Princess Chocolate Brown

Neo'nun Princess serisi yeni bir seri değil. Hatta 2010 senesinde bu lenslerin gri rengini bu yazıda göstermiştim. Ondan önce de Camel Brown rengini kullanmıştım ancak yazısını söz vermeme rağmen yazamamıştım. (Geçenlerde Camel Brown'ların yenisini aldım, onun da yazısı yakında gelecek)

Chocolate Brown rengi kızıl tonlu koyu kahverengi olarak adlandırılabilir. Kızıl tonlu kahverengi gözlere bayılırım. Bence özellikle koyu göz makyajlarına en yakışan renktir. Bu tarz bir göz rengi elde edeceğimi düşünerek aldım. İstediğim gibi de durdu. Bu lensle ilgili tek sorun orta boşluğunun az biraz büyük olması ama görünüşü, verdiği renk ve özellikle makyajla duruşu çok güzel. Işık vurduğunda kızıllığı daha da belli oluyor.

Lens koyu kahverengi gözlerimi az biraz açıyor. Circle lens olarak geçmesine rağmen fazla büyütmüyor. Aşağıda solda doğal gözüm, sağda Neo Princess Chocolate Brown'ı görmektesiniz.

Neo Princess Chocolate Brown

Ve makyajlı resimleri..

Neo Princess Chocolate Brown

Neo Princess Chocolate Brown

Neo Princess Chocolate Brown

Neo Princess Chocolate Brown

Neo Princess Chocolate Brown

Neo Princess Chocolate Brown

Bu lensleri özellikle koyu yeşil bir makyajla size göstermek istedim çünkü kızıl kahve gözlerde bu tarz renkler (Orman yeşili, petrol yeşili vb.) bence çok güzel duruyor.

Neo lensler genel olarak gayet rahatlar. Bütün gün gözümde sorun olmadan kalabiliyorlar. Bu lensleri Honeycolor.com'dan almıştım. Aldığımda %20 indirim vardı, normalde çift fiyatı 30$. Diğer circle lenslere göre biraz pahalı olsalar da yıllık olmaları dolayısıyla bence fiyatlarını hakediyorlar. Honeycolor.com üzerinde şu linkte bulabilirsiniz.

12 yorum :

  1. makyajla kendini çok güzel göstermiş harika duruyor..

    YanıtlaSil
  2. Ay bunu çok beğendim galiba!! Kendime lens alırsam suçlusu sensin :P

    YanıtlaSil
  3. Çok ama çok yakışmış. Nazar değmesin, sevgiler
    Elif

    YanıtlaSil
  4. En son fotoğrafta çok güzel görünüyorsun . Saç modeli ve lens sana acayip yakışmış <3

    YanıtlaSil
  5. Ela gözde nasıl durur sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bendekinden biraz daha açık durabilir ama yine kızıl kahve duracaktır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...