30 Kasım 2015 Pazartesi

MAC Evening Rendezvous Ruj (Magic of the Night Koleksiyonu)


Merhaba.. MAC'in holiday koleksiyonu olan Magic of the Night'tan tercih ettiğim ürünlerin yazılarına devam ediyorum. Koleksiyon farlarının yazısını burada yazmıştım. Bugün ise koleksiyondan aldığım tek ruj olan Evening Rendezvous'u göstermek istiyorum. Farlardan farklı olarak bu koleksiyondaki rujların ambalajı metalik mor olarak düşünülmüş. (Farların ambalajı metalik turkuazdı)

MAC Evening Rendezvous

MAC Evening Rendezvous

MAC Evening Rendezvous

Evening Rendezvous MAC'in matte yapılı koleksiyon rujlarından biri.. Normal ruj serisinde olmayan sınırlı üretim bir renk. Tanım olarak pembe alt tonlu orta koyulukta bir mor olduğunu söyleyebiliriz.

MAC Evening Rendezvous

Mor rujlar beni biraz korkutur ancak Evening Rendezvous pembe alt tonlu olması nedeniyle günlük kullanılabilir bir mor. Eğer mor rujlara kendinizi alıştırmak istiyorsanız bu tarz renklerle başlayabilirsiniz. Yapısı MAC'in klasik mat rujlarından farklı değil. Pigmentli, kolay sürümlü ancak uzun vadede dudaklarda kuruluk yapabiliyor. Silindiğinde arkasında hafif pembe bir renk bırakıyor. Rengini ve yapısı sevdim. Belki klasik yılbaşı ruju değil ama kırmızılardan sıkılanlar için alternatif olabilir.

Swatchlar

MAC Evening Rendezvous

MAC Evening Rendezvous

MAC Evening Rendezvous

Evening Rendezvous özel ambalajı ve koleksiyon ürünü olması nedeniyle MAC'in normal rujlarından daha pahalı. Fiyatı 65TL. Koleksiyon çıkalı bir süre oldu ancak belki hala MAC mağazalarında bulunabilir.

6 yorum :

  1. Normalde kabında görsem korkacağım bir renk, ama dudakta çok güzel durmuş. Size de çok yakışmış. Bir deneyeceğim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online aldığımdan emin olamamıştım ama güzel çıktı. :)

      Sil
  2. Rengi gerçekten çok güzel,size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...