13 Kasım 2015 Cuma

Lorac Pro Metal Palet


Yeni bir yazı ile daha karşınızdayım. Bu yazıda size son zamanlarda severek kullandığım bir far paletini göstereceğim: Lorac Pro Metal. Paletin ambalajı daha önce yazısını burada yazdığım Lorac Pro Matte ile aynı boyutlarda ancak renk olarak metalik gri görünüyor.

Lorac Pro Metal


Paletin içinde metalik bitişli sekiz adet far bulunuyor. Altın, toprak renkleri dışında ayrıca lacivert ve siyah tonlar da içeriyor.



Paletteki farlardan Quartz beyaz, Rose Gold pembe tonlu bakır, Graphite boz kahverengi, Onyx siyah, Gilded sarı altın, Amber turuncu bakır, Clover altın tonlu zeytin yeşili, Cobalt lacivert olarak tanımlanabilir. Farların hepsi yoğun ışıltılı..


Bu paleti alırken bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. Son haftalarda makyaj yapacağım zaman elim sürekli bu palete gidiyor. Farların pigmentasyonu çok üst seviyede. Yapıları da yumuşacık ve kolay dağıtılabiliyor. Özellikle Graphite rengi favorim ama diğer renkler de gayet güzel diyebilirim. Tek problemleri göz altına bir miktar dökülme yapabiliyorlar ama çok yüksek düzeyde değil.

Aşağıda bu farla yaptığım iki makyajı göstermek istiyorum. İlk makyajımızda gözün iç tarafında Rose Gold, ortasında Graphite, dış tarafında Onyx kullandım. 



İkinci makyajımızda ise crease üzerinde Amber, gözün iç ve orta kısmında Gilded, gözün dış kısmında Cobalt'ı kullandım. Gözün altında daha önce burada gösterdiğim Urban Decay Deviant göz kalemi var.



Lorac Pro Metal far paleti sadece Ulta'da satılıyor. Maalesef Ulta ABD dışı kredi kartlarını kabul etmiyor, o nedenle Orjinaliburda Instagram hesabından aldım. Fiyatı Lorac Pro Matte gibi 110TL'ydi. Normal fiyatı 28$. Gerçekten çok severek kullandığım bir palet oldu, bu nedenle fiyatını hakettiğini düşünüyorum.

8 yorum :

  1. Palet de yaptığınız makyajlar da çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Paletin renklerini çok beğendim, en sık kullanılan renkler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden öyleler, lacivert hariç hepsi sürülüp çıkılabilecek renkler.

      Sil
  3. Makyajların yine harika . Palet de çok güzel :))

    YanıtlaSil
  4. Nasıl güzel <3 iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...