5 Kasım 2015 Perşembe

Lorac Pro Matte Far Paleti


Tekrar selamlar.. Bugünkü yazımda geçtiğimiz aylarda aldığım Lorac Pro Matte far paletini sizlere tanıtmak istiyorum. Bu palet normal Lorac Pro paletlerin yarısı boyutta ve sekiz adet mat far içeriyor.

Lorac Pro Matte palet

Ambalajı ilk Lorac Pro palet gibi siyah düşünülmüş. İnce ve az yer kaplaması güzel. Basit ve sade bir ambalajı var.

Lorac Pro Matte palet

Lorac Pro Matte palet

Paletteki farlar kahve ve naturel ağırlıklı.. Renklerin genelinin sıcak tonlarda olduğu söylenebilir.

Lorac Pro Matte palet

Paletteki farlardan Bare sıcak tonlu açık bej, Latte açık kahve/koyu bej, Corduroy sıcak tonlu orta kahverengi, Chocolate sıcak tonlu koyu kahverengi,  Linen beyaz, Pink Mauve açık pembe/gül kurusu, Burgundy şarap rengi, Jet Black siyah olarak tanımlanabilir. Tabi ki farların hepsi mat yapıda..

Lorac Pro Matte palet

Lorac Pro serisi far paletlerinden aldıklarımı hep beğenmişimdir. Ne zaman acil makyaj yapacak olsam beni en uğraştırmayan farlara sahip olmaları nedeniyle elim Lorac Pro paletlere gidiyor. Matlarını da ayrıca başarılı buluyorum. Bu palet istisna olmadı. Renklerin biri hariç hepsi gayet pigmentli.. Farların yapıları yumuşacık, kolay karıştırılıyorlar. Bir tek Linen rengi pigmentasyon açısından diğerlerine oranla daha zayıf ve pudramsı denebilir ancak zaten bu tarz renkleri sadece kaş altında kullanıyorum ve çok pigmentli olmaması işime geliyor. Paletteki farların tek eksileri göz altına dökülme yapmaları, bu da aşılamayacak bir sorun değil.

Paletteki farlarla yaptığım iki göz makyajı örneğini aşağıda görebilirsiniz. İlk makyajımızda gözün iç ve orta tarafında Corduroy, gözün dış tarafında ve crease bölgesinin ortasına doğru Chocolate, crease üzerinde geçiş rengi olarak Latte ve kaş altında Bare kullandım. Ayrıca siyah kalemi dağıtarak alt ve üst kirpik diplerine uygulayıp rimelledim.

Lorac Pro Matte palet

Lorac Pro Matte palet

Aşağıdaki ikinci makyajda ise göz kapağının iç ve orta kısmında Burgundy, gözün dış kısmında ve crease bölgesinin dışında Jet Black, crease üzerinde geçiş rengi olarak Pink Mauve ve kaş altında Linen kullandım. Yine dağıtılmış kalemle çerçeveleyip rimelledim.

Lorac Pro Matte palet

Lorac Pro Matte palet

Paleti Orjinaliburda Instagram hesabından ön siparişle 110TL'ye almıştım. Yurtdışında 28$'lık bir fiyatı var. Bence parasını hakeden bir palet.. Renkleri çok değişik değil ancak kullanışlı ve far kalitesi gayet iyi.. Genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.

6 yorum :

  1. Ay şu Lorac paletlere bayılıyorum ya:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel paletmiş daha hiç Lorac palet almadım ben dayanıyorum şimdilik :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden güzeller :) Urban Decay Naked'lerden daha çok seviyorum.

      Sil
  3. Makyajınızı çok beğendim.Gözlerinizde bulunan lens de çok yakışmış inanılmaz doğal duruyor. Hangi marka ve renk olduğunu öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) İlk makyajdaki lens Solotica Hidrocharme Mel, ikinci makyajdaki lens Bella Natural Green Yellow.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...