13 Temmuz 2015 Pazartesi

Dance Legend Enamel Classic Ojeler


Bugün Rus bir oje markası olan Dance Legend'ın ojeleriyle karşınızdayım. Dance Legend oldukça farklı ojeler üreten bir marka.. Isıya göre renk değiştiren ojeleri, güneşte renk değiştiren ojeleri, efekt ojeleri mevcut. Bugün size göstereceğim üç oje ise markanın Enamel Classic serisinden..

Enamel Classic serisi ışıltısız, düz, efekt içermeyen klasik ojeler içeriyor. Bu seride toplamda 30 oje mevcut.. Benim elimde bu seriden üç oje var. Bu yazıda size bunları göstermek istiyorum.

No 317 çok hoş bir kiremit kırmızısı.. Turunculuk içermemesini sevdim, farklı bir renk. Türkiye'deki markalarda bu tarz bir renk var mı bilmiyorum ama elimdeki Golden Rose, Flormar, Pastel ojeler içinde muadil görmedim. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 317

Dance Legend 317

Dance Legend 317

Dance Legend 317

No 320, açık şeftali renkli bir oje. İki katta tam rengini veriyor. Bu tarz renklerin yapıları sorunlu olabiliyor, alacalı bulacalı görünebiliyor, eşitlemek için üç veya daha fazla kat sürmek gerekebiliyor. Bu ojede bu sorun yok. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 320

Dance Legend 320

Dance Legend 320

Dance Legend 320

Son olarak 329, içinde az miktarda mor etkiler bulunduran sıcak bir kahverengi.. Az miktarda eşit dağılmama sorunu var ancak pigmentli bir oje ve iki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Dance Legend 329

Dance Legend 329

Dance Legend 329

Dance Legend 329

Bu ojelerin formülleri genel olarak biraz sıvı, dikkatli olunmazsa kolayca tırnak etlerine bulaşabiliyorlar. Fırçaya fazla miktarda alınırsa etrafa bulaşıyor, az alınırsa sürerken hemen kurumaya başlıyorlar. Kurumaları inanılmaz hızlı, hatta sürerken mükemmel olacak diye zaman kaybederseniz, daha sürerken oje kurumaya ve topaklanmaya başlıyor. Bu nedenle bir kaç tırnağı silip tekrar sürmek zorunda kaldığım oldu. Bu ojelerde en güzeli tırnak etlerine bulaştırmadan süreceğim diye uğraşmadan hemen sürmek, sonra da tırnak çevresini temizlemek.. Pigmentasyonları iyi, iki katta tam kapatıcılık sağlıyorlar.

Ojeleri llarowe.com'dan almıştım. İndirim zamanında 4$ gibi bir fiyata satılıyorlardı. Normal fiyatları 7$.. Şahsen bu ojelere tam fiyatını vermezdim. Tabi yerli markalarla karşılaştırırsak 4$ bile fazla..

Dance Legend'ın kendi sitesi için buraya tıklayabilirsiniz. Oldukça ilginç ojeleri var, bunlardan bazılarını ileride blogumda bulabileceksiniz.

6 yorum :

  1. Renklere bayıldım resmen 320 ve 329'a aşık oldum.. Cidden güzel renk seçimleri yapmışsın ama kutlarım.Özellikle 320 nin alacalı bulacalı sürülmeyeşi hoşuma gitii, dediğin gibi o tarz renk ve yapıdaki ojelerdeki sıkıntı hep aynı.Güzel günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Açık mercan-şeftali renklerde hep sorun yaşıyorum. Bunda aynı şey olmaması güzel, en azından pratik.

      Sil
  2. Hangi ojeleri var başka, asıl onları merakla bekliyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efekt ve renk değiştirenlerinden var. Önce düz renklerle başlayayım dedim, yaz bitmeden güneşte renk değiştirenleri mutlaka deneyeceğim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...