17 Temmuz 2015 Cuma

Boxycharm Mayıs Kutusu


Mutlu bayramlar! Gecikmiş, bol resimli bir Boxycharm yazısı ile karşınızdayım. Boxycharm'ın ne olduğunun ayrıntısını şu yazımda okuyabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse LilaKutu tarzı abonelikle çalışan bir kozmetik kutusu servisi denebilir. Şöyle basit, sade bir kutu içinde ürünler elimize ulaşıyor:

Boxycharm May

Mayıs ayı kutusundan çıkanlar aşağıdaki gibi, bu kutunun konsepti Bold & Beautiful:

Boxycharm May

Boxycharm May

Kutu içindekiler:

* Model Co. Bronzer (tam boy)
* Bodyography üçlü kaş farı paleti (tam boy)
* Bodyography kaş fırçası (tam boy)
* Lip Bar ruj (Tam boy)
* Lauren B. Beauty Oje (tam boy)

Kutu geçen ayki kadar dolu görünmeyebilir ancak bu kutunun içinden çıkan bütün ürünler tam boy.. Dolayısıyla bu durumdan gayet mutluyum.

Öncelikle Model Co. bronzer ile başlamak istiyorum:

Model Co Bronzer

Model Co Bronzer

Bu bronzer maalesef geldiğinde patlamıştı. Tekrar preslemek durumunda kaldım. Bu durumun yapısına bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama dokusu biraz sert geldi ancak pigmentasyonda sorun yok. Işıltılı, turunculuk içeren bir bronzer kendisi. Çok değişik bir ürün değil ancak yanaklara hafif ışıltılı, hoş bir renk veriyor. Allık olarak günlük kullanılır bir renk. Özellikle yaza uygun..

Swatch
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış)

Model Co Bronzer

Yanakta duruşu:

Model Co Bronzer

The Lip Bar ruja gelirsek.. Ambalajı çok güzel. Şık, kadife bir de kesesi var. 

The Lip Bar Purple Rain

Bana gönderilen rengin adı Purple Rain.. Açıkçası bu güzel ambalajı açtığımda cart mor bir renkle karşılaşınca hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. 

The Lip Bar Purple Rain

The Lip Bar Purple Rain

İlk gördüğümde bunu kesinlikle süremem demiştim ancak dudakta pembe tonları ortaya çıkıyor ve çokta kötü durmuyor. Yine de günlük sürülebilecek bir renk değil.. Yapısı çok güzel.. Pigmentli, nemlendirici, dudaklara rahatsızlık veren bir yapısı yok. Yalnız feci halde dudakları boyuyor. Ruju çıkarttıktan sonra bir süre koyu pembe dudaklara sahip oldum.

Swatch

The Lip Bar Purple Rain

Dudakta görünüşü, tüm yüz fotoğrafında yanaklarda yukarıda görülen Model Co. bronzer var:

The Lip Bar Purple Rain

The Lip Bar Purple Rain

Sırada Bodyography üçlü kaş paleti ve kaş fırçası var. 

Bodyography Brow Trio

Bodyography kaş farı paleti:

Bodyography Brow Trio

Kaş paleti içindeki renkler bana pek uygun değil. Daha griye dönük kaş ürünlerini tercih ediyorum. Üç renk içinde bana en uyan koyu rengi (yukarıdaki ruj resminde de göreceğiniz gibi) az miktarda kızıllığa sahip.. Çok kötü değil ama şu an kullandığım kaş kalemi daha iyi sonuç veriyor. Keşke bu far daha gri tonlu olsaydı. O zaman sevebilirdim. Yapısı güzel, pigmentli.. Biraz tozutması dışında sorunu yok. 

Swatch

Bodyography Brow Trio

Sol kaş doğal hali, sağ kaş farla doldurulmuş:

Bodyography Brow Trio

Her iki kaş farla doldurulmuş:

Bodyography Brow Trio

Kaş fırçasını gördüğümde aklıma hemen Anastasia Beverly Hills kaş fırçam geldi. Gerçekten benziyorlar. Yalnız Bodyography'nin fırçası daha yumuşak ve Anastasia'daki gibi kaş tarama bölümü eğimli değil. Boy olarakta az daha uzun.. Anastasia biraz daha kaliteli denebilir ama bu fırça da aynı işi görüyor. 

Bodyography Brow Brush

Son olarak Lauren B. Beauty ojeye gelelim. Bana gelen renk ImSoLA ışıltısız, koyu bir pembe renge sahip.

Lauren B Beauty ImSoLA

Ojenin yapısı çok güzel.. Kıvamı ne çok sulu, ne de aşırı koyu.. İki katta tam rengini veriyor. Ayrıca oldukça kalıcı.. Normalde bende ikinci günde ojeler uçlarından kalkmaya başlar ama bu oje üç gün sanki yeni manikür yapmışım gibi kaldı. Tek şikayetim fırçası oldu. Eski tip, ince uzun bir fırçası var. Uzunluğu dolayısıyla kontrol etmek biraz zor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Lauren B Beauty ImSoLA

Lauren B Beauty ImSoLA

Kutudaki ürünlerin bilgileri ve fiyatları:

Boxycharm May

Sonuç olarak bu kutunun da verdiğim 21$'a sonuna kadar değdiğini düşünüyorum. Haziran kutusu da elime iki hafta önce ulaştı aslında ama önce Mayıs'ı yazmak istedim. Haziran kutusunun yazısı haftaya gelecek. 

6 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) O azıcık kızıllığı da olmasa harika olacaktı ama ne yapalım?

      Sil
  2. kaş farları neden hep kahve ve tonlarında. kaşlarımda zerre kahvelik yok ama gri tonlarında kaş ürünleri hele kaş maskaraları bulmak imkansız gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle, elimdeki kaş farlarının hepsinde az da olsa kızıllık var. Anastasia Beverly Hills'e bakacağım bir de, onda sanırım küllü farlar var.

      Sil
  3. Kaş farını sanki normal far olarak da kullanabilirmişsin gibi geldi bana :) Güle güle kullan, cidden güzel bir kutu olmuş! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet far olarak kullanabilirim galiba..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...