13 Nisan 2015 Pazartesi

Lorac Pro ve Pro 2 Paletler


Selamlar, bugünkü yazımda Lorac Pro ve Pro 2 paletleri inceleyeceğim. İki paleti de alalı bir hayli zaman oldu. O yüzden daha fazla geciktirmeden ikisinin yazısını da aynı anda yazmak daha iyi olacak gibi geldi.

Lorac Pro palet popüler bir ürün olduktan sonra Lorac Pro 2 çıktı. (Hikaye tanıdık geldi mi? Urban Decay Naked, 2, 3 vs.) Ayrıca yılbaşı için bir de Mega Pro paleti çıkardılar ancak bu palet çok sınırlı sayıda üretildi. Sadece Amazon.com ve Lorac'ın kendi web sitesinde satıldı ve hemen tükendi. (Şu an çekilişle bir adet hediye ediyorum. Çekilişe katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Lorac Pro ve Pro 2 paletlerin ikisi de Lorac far bazı ile birlikte satılıyor.

Lorac Pro Palet

Ambalajlar kartondan yapılma ve oldukça sade ve basit. Pro paletin ambalaj rengi siyahken, Pro 2 gri olarak düşünülmüş. Bu ambalajla ilgili en sevdiğim şey incelikleri oldu. Urban Decay far paletleri gibi ağır ve yer kaplayan cinsten değiller.

Lorac Pro Palet

Lorac Pro palet renkleri genelde sıcak tonlarda, nude, kahve ve gri tonlarından oluşuyor. 8'i mat, 8'i ışıltılı olmak üzere 16 renkte far içeriyor. Üst sıradaki farlar mat, alt sıradaki farlar ışıltılı..

Lorac Pro Palet

Bu paletteki farlardan aşağıda gördüğünüz White mat beyaz, Cream mat açık bej, Taupe mat orta koyulukta kahverengi, Lt. Pink mat açık pembe, Nude ince ışıltılı bej, Champagne ince ışıltılı açık şampanya rengi, Gold metalik altın/bakır, Lt. Bronze ışıltılı açık şeftali tonlarda..

Lorac Pro Palet

Lorac Pro Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: White, Cream, Taupe, Lt. Pink;
Alt sıra soldan sağa: Nude, Champagne, Gold, Lt. Bronze)

Lorac Pro Palet

Paletin kalan renklerinden aşağıda gördüğünüz Mauve mat morumsu pembe, Sable mat orta koyulukta sıcak kahverengi, Espresso mat koyu kahverengi, Black mat siyah, Pewter ışıltılı orta koyulukta naturel kahverengi, Garnet ışıltılı bakır, Deep Purple koyu ışıltılı mor ve Slate ışıltılı gri renklere sahip..

Lorac Pro Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Mauve, Sable, Espresso, Black;
Alt sıra soldan sağa: Pewter, Garnet, Deep Purple, Slate)

Lorac Pro Palet

Paletteki renklerin hepsinin pigmentasyonları iyi. Yumuşak yapılı, kolay dağıtılıp karıştırılabilir farlar. Sadece bazı matlarda biraz pudramsı bir yapı mevcut ama sorun oluşturacak bir renkle karşılaşmadım.

Bu paletle yaptığım iki makyajı da göstermek istiyorum. Aşağıdaki makyajda gözün iç tarafında Nude, ortasında Gold, dışta Espresso, crease bölgesinde Pewter ve Taupe rengini kullandım. Kaş altında da Nude var.

Lorac Pro Palet

Lorac Pro Palet

Aşağıdaki makyajda ise gözün genelinde Pewter, crease bölgesinde Garnet, gözün dış kısmında dağıtılmış şekilde black kullandım. Kaş altında Cream bulunuyor.

Lorac Pro Palet

Lorac Pro Palet

Lorac Pro 2 palette ilk palete göre daha az kahverengi tonu bulunuyor. Lacivert, mürdüm gibi renklerin de olması özellikle hoşuma gitti. Yine 8 adet mat, 8 adet ışıltılı olmak üzere 16 far içeriyor. Farkederseniz mat bir siyah olan Black rengi her iki palette de mevcut.

Lorac Pro 2 Palet

Lorac Pro 2 Palet

Bu paletteki farlardan aşağıda gördüğünüz Buff mat krem rengi, Lt. Brown sıcak tonlu mat sütlü kahverengi, Cool Gray mat kahve tonlu gri, Nectar mat açık şeftali, Snow ışıltılı kırık beyaz, Beige ışıltılı, açık şeftali tonlu bej, Rose metalik açık bakır, Mocha ışıltılı kızıl tonlu kahverengi tonlarda..

Lorac Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Buff, Lt.Brown, Cool Gray, Nectar;
Alt sıra soldan sağa: Snow, Beige, Rose, Mocha)

Lorac Pro 2 Palet

Paletin kalan renklerinden aşağıda gördüğünüz Plum mat mürdüm, Navy mat lacivert, Charcoal mat gri, Black mat siyah, Chrome ışıltılı orta koyulukta grimsi kahverengi, Silver açık gümüş, Jade ışıltılı koyu zeytin yeşili ve Cocoa ince ışıltılı koyu sıcak kahverengi renklere sahip..

Lorac Pro 2 Palet

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Plum, Navy, Charcoal, Black;
Alt sıra soldan sağa: Chrome, Silver, Jade, Cocoa)

Lorac Pro 2 Palet

Yukarıda da görüldüğü gibi renkler oldukça pigmentli. Mat lacivertler genelde pigmentsiz ve kuru olur ama Navy harika bir far. Yine pudramsı yapı bazı mat farlarda mevcut ama yine sorun oluşturacak derecede değil. 

Aşağıdaki makyajda gözün genelinde Cool Gray, gözün dış kısmında Charcoal, crease bölgesinde Lt. Brown kullandım. Kaş altında Buff bulunuyor.

Lorac Pro 2 Palet

Lorac Pro 2 Palet

Aşağıdaki makyajda ise bu paletteki favori farım olan Navy'i gözün genelinde kullanırken dış kısma doğru Black, crease bölgesinde Plum kullandım.

Lorac Pro 2 Palet

Lorac Pro 2 Palet

Sonuç olarak her biri 42$'lık bu paletleri gerçekten beğendim. Son zamanlarda en sık kullandığım paletler oldular. Mat farlar çoğu palette sorunludur ama bu paletlerde yumuşak yapılı ve pigmentliler. Biraz dökülme sorunları var ama beni rahatsız etmiyor.

Lorac Türkiye'de satılmıyor ancak Amerika'dan alma imkanınız varsa Beauty.com, Amazon.com ve kendi sitesi olan http://www.loraccosmetics.com/'da satılıyor.

10 yorum :

  1. aslında benim aklımda 1 vardı ama bu net görsellerden sonra 2'yi daha bir beğendim. Makyajların her zaman ki gibi şahane. Ayrıca nasıl bir koleksiyonun var deli gibi merak ediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 de güzel ama renk çeşitliliği 2'de daha fazla. Çok teşekkür ederim. :) Koleksiyonum bayağı büyük, şu an yeni düzen kuruyorum. Bittikten sonra gösterebilirim belki :)

      Sil
  2. çok güzel olmuş makyajların her zaman ki gibi bu konuda seni tek geçiyorum cansu

    YanıtlaSil
  3. ben de 2'yi daha çok beğendim şimdi direk yan yana görünce güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 daha enteresan ama ben ikisini de seviyorum galiba. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Lorac 2'nun o yeşilinin, mürdümünün güzelliği <3 harika bir yazı olmuş, uygulama makyajlarınız da çok güzel, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Bu paletler için yanıp tutuşuyorumm. Acaba siz nereden aldınız amazondan sipariş versem gelir mi türkiye ye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben beauty.com'dan almıştım ama Türkiye'ye göndermiyor. Amazon'dan denemedim ama gönderiyor gibi duruyor. Tabi gümrük nasıl bilmiyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...