2 Nisan 2015 Perşembe

MAC Chlorafill Pearlglide Göz Kalemi (Toledo Koleksiyonu)


Bugünün yazısına hoşgeldiniz. MAC Toledo koleksiyon yazılarına devam ediyorum. Bu yazıda yorumlayacağım göz kalemi oldukça neon bir renge sahip olan MAC Chlorafill olacak. Ambalaj olarak bu kalem de Toledo kolekiyonunun modern çizgilerini taşıyor.

MAC Chlorafill

MAC Chlorafill

Göz kalemlerini kolay dağıtılabilmesi nedeniyle diğer eyeliner çeşitlerine tercih ettiğim için elimde çok fazla göz kalemi var. Farklı markalardan neredeyse her renge sahibim ama Chlorafill elimdeki göz kalemlerinin hiç birine benzemiyor. Zaten tercih etme nedenim de bu oldu. Rengi açık renk, neon bir sarı/yeşil. İçinde ince ışıltıları var. 

MAC Chlorafill

Pigmentasyonu bu tarz bir renk için başarılı. Tam ambalajdaki rengi tek katta alabiliyorsunuz ama iki kat geçince daha güzel görünüyor. Pearlglide kalemler diğer MAC kalemleri arasında benim favorim. Sanırım Black Swan hariç her rengine sahibim. Hepsi yumuşak, sürerken yağ gibi kayan kalemler olmakla beraber oldukça kalıcılar. Bu kalem de istisna değil.

Swatch

MAC Chlorafill

-
Böyle zor bir rengi göz makyajında nasıl kullanırım diye düşündüm ve aşağıdaki gibi bir şey yaptım. Chlorafill kalemi gözün etrafına çekip kuyruk yaptım. Sonra gözün iç kısmına siyah kalem çekip siyah rimel sürdüm. Şöyle bir şey oldu:

MAC Chlorafill

Koleksiyonda bu rengin rimeli de mevcuttu ama renkli rimeller bende güzel durmuyor. Siyah her zaman tercihim. O nedenle almadım.

Kalemin fiyatı 54TL. MAC mağazalarında ve MAC Online'da bulabilirsiniz.

Koleksiyonun allık yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Böyle iddialı ve değişik renkleri kullanmana bayılıyorum. Sana çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...