18 Mart 2015 Çarşamba

Yeni LensMakyaj.com'a Hoşgeldiniz!


Merhabalar.. Bloga kesin dönüş yapmış bulunuyorum. Hem de yeni bir tasarımla.. Yeni tasarımı nasıl buldunuz? Bozuk görüntülenen düzeltmemi istediğiniz bir şey var mı?

Bugünden sonra yıl sonuna kadar aralıksız yazmayı düşünüyorum. Her gün olmasa bile haftada en az 3-4 yazı olacak. (Tatile çıktığım zamanlar haricinde) Elimde birikmiş yazılar bitene kadar her güne de bir yazı olabilir. Yılbaşından sonrasını bilmiyorum, henüz karar vermedim ama kendime böyle bir hedef koydum. Ayrıca günün makyajı yazılarına tekrar yer vermeye başlayacağım. Renkli lens yazıları, oje yazıları ve ürün yorumları yine olacak.

1-2 ay içinde Youtube'da bir renkli lens kanalı açmayı planlıyorum. Öyle düzenli video göndereceğim, popüler olma amacında olan, vlogger havalarında takılacağım bir kanal olmayacak. Biz bize takılabileceğimiz, renkli lenslere sıcak bakan belli izleyici kitlesi olan bir kanal olmasını istiyorum. Zamanım oldukça video yükleyeceğim.

Blogda birikmiş yorumları cevapladım. Eğer önceden sorduğunuz bir soru varsa ve ben yanıtlamamışsam şu an yanıtlanmış olması gerek. Eğer yanıt alamadığınız, gözümden kaçan bir sorunuz varsa belirtirseniz yanıtlamaya çalışırım.

20 Nisan'da blogum 5. yılını dolduracak. 20 Mart'ta bu vesileyle hediye çekilişi başlatacağım. Pek çok ürün yerine tek bir hediye vereceğim ama güzel bir hediye olacak. :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.. 


33 yorum :

  1. Tekrar hoşgeldin :)) youtube kanalını sabırsızlıkla bekliyorum :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ben de merak ediyorum, nasıl olacak diye

      Sil
  2. yaşasın hoş geldin cansucum
    makyajlarını en sevdiğim insanlardan birisin keyifle takip edeceğim

    YanıtlaSil
  3. Hoşgelmişsin, özlemişiz :)

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  5. Düzeltmemi istediğiniz de ne demek,sen beğenmişsin ya önemli olan o.
    Hoşgeldin,merakla bekliyoruz yazılarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Farklı tarayıcılar bazen web sayfasını görüntülerken tuhaf karakterler vs. gösterebiliyor. Öyle bir şey varsa düzeltmek istedim. :D

      Sil
  6. tam da geçen gün aklımdan geçmişti, lensmakyaj niye yazmıyor acaba diye=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarı tembellik, yarı zamansızlıktan dolayı pek yazamadım. :)

      Sil
  7. hoşgeldiniz, özlemiştik gerçekten de. yeni tasarım çok ferah olmuş. insanı yormuyor. belki eski yazılara kolay ulaşabilmek adına blog arşivi eklenebilir. bu da minik bir öneri olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum, blog arşivim aslında sağda vardı ama çok aşağılarda kalmış. Gözden kaçıyordu. Şimdi yukarı aldım. Öneri için çok teşekkürler :)

      Sil
  8. Cansucugum hoşgeldin. İnan dönüş haberin beni çok mutlu etti. Harika makyajlarını youtube kanalında da görmek isterim :)) Ayy çok sevindim ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşbuldum. Çok sağol canım :) Youtube kanalında renkli lens paylaşımı ile başlamayı düşünüyorum. İleride duruma göre makyaj da düşünebilirim ama çok makyaj kanalı olduğundan lense öncelik vermeyi düşündüm.

      Sil
  9. Tekrar hoşgeldiniz, yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
  10. Cok sevindim geri dondugune sevgili Cansu, sen ne yapsan, ne yazsan hepsini begenirim ben ama en cok youtube kanalina sevindim, heyecanla bekliyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de güzel tepkiler almama sevindim. Youtube kanalı umarım faydalı bir kaynak olacak. Sevgiler..

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. Hoşbuldum, ben de aldığım güzel tepkilere çok sevindim. Teşekkürler :)

      Sil
  12. Geri dönüşün harika olmuş bence. Site tasarımına da bayıldım. Daha aydınlık ve daha güzel.Kanalına da abone olmak için sabırsızlanıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Youtube kanalını Mayıs gibi açmayı planlıyorum. :)

      Sil
  13. YAŞASINNN YAŞASINN HG CANSUCUM HERGUN BLOGUNA GIRIP KONTROL EDIYORDUM CANSU BURALARDA MI DIYE:) COK SEVINDIM GERCEKTEN.. AYRICAAAA YOUTUBE KANALI PROJENE COK COK COOOKKKK BAYILDIM.. SADECE LENS DEGIL MAKYAJ DA OLSUN BENCE...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Youtube makyaj kanalından geçilmez hale geldi. Yapılmamış bir şeyi yapmak istiyorum. O yüzden şu an sadece renkli lens düşünüyorum.

      Sil
    2. dogru soyluyorsun.. lakin okadar makyaj yapanı ızlıyorum kı kendımde makyaj yapıyorum senın makyaj tarzın cok baska bambaska... tabıkıde sen bılırsın ama lens agırlıklı olup arada bırkac makyaj da olabılır gıbı geldı..:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...