24 Mart 2015 Salı

Essence Good Girl Bad Girl Ruj (Caught in the Middle)


Essence'ın Good Girl Bad Girl koleksiyon yazısının ikincisi ile sizlerleyim. Bu sefer koleksiyondan aldığım Caught in the Middle ruju yorumlayacağım.

Koleksiyonda toplamda iki ruj vardı. Bir tanesi siyaha yakın koyu mordu. O tarz vamp renkleri kendimde beğenmediğimden fuşya pembe renkli Caught in the Middle rengini tercih ettim.

Rujların oldukça sade, siyah plastik bir ambalajı var.

Essence Caught in the Middle ruj

Yukarıda da yazdığım gibi ışıltısız, fuşya pembe bir rengi var. Rujun üzerindeki Essence logosu çok güzel bir ayrıntı olmuş.

Essence Caught in the Middle ruj

Essence Caught in the Middle ruj

Essence Caught in the Middle ruj

Caught in the Middle'ı alırken pigmentli olacağını düşünmemiştim ama sandığımdan daha pigmentli bir ruj çıktı.. Bir kaç katta ambalajdaki renge yakın bir renk elde edilebiliyor. Nemlendirici ve dudakta yağ gibi kayan bir yapısı var. Dudaktaki duruşu oldukça parlak. Kalıcı bir ruj değil, sık sık tazelemek gerekiyor. Kokusu bildiğimiz ruj kokusu, içinde herhangi bir koku verici yok.

Swatch

Essence Caught in the Middle ruj

Dudakta görünüşü
(Bir kaç kat sürülmüş)

Essence Caught in the Middle ruj

Essence Caught in the Middle ruj

Fiyatı 8,5TL.. Bence bu fiyata alınabilir bir ürün. Gratis ve Rossmann'larda Essence markası ürünlerini bulabilirsiniz.

4 yorum :

  1. keşke bana da yakışsa böyle tonlar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de eskiden bana yakışmadığını düşündüğümden uzak duruyordum. Belki sana da yakışıyordur. :)

      Sil
  2. Buradaki lensinizin markası rengi nedir ? ben 6 aylık numaralı ve koyu kahve rengi gözlerimin rengini ya hiç belli etmicek ya da hareli kismindan görünen kısmı sırıtmicak bi lens arıyorum tercihen böle maviyeşil gibi ara bir renk bu resminizdeki gibi önerebleceğiniz istanbuldaki optik magazalarnsa bulabileceğim bir marka var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki lensim Bella Diamonds Gray Green. Türkiye'de maalesef satılmıyor. Buna benzer renk olarak Desio Desert Dream var. Opmar Optik'te satılıyor yanılmıyorsam ama orta boşluk olarak daha büyük. Bir de Solotica Quartzo var ama o üretime göre daha yeşilimsi veya mavimsi durabiliyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...