1 Kasım 2014 Cumartesi

The Body Shop Shimmer Cube 22 Green Light


Uzun zamandır çekmecemde duran ve yazısını bir türlü yazamadığım bir ürünü bugünkü yazımın konusu yapmaya karar verdim: The Body Shop Shimmer Cube 22 Green Light 4'lü farlar..

The Body Shop Shimmer Cube 22

Ürünün basit ama çok kullanışlı bir ambalajı var. Şeffaf bir kutusu olduğundan kapağını açmadan renkleri görebiliyorsunuz. Ayrıca farların da kendi kapaklı şeffaf kutuları olduğundan ambalajdan ayrılıp tek tek taşınabiliyor. (Bkz. aşağıdaki gibi)

The Body Shop Shimmer Cube 22

Shimmer Cube'ların 7-8 kadar rengi olduğunu hatırlıyorum. Benim aldığım 22 numaralı Green Light ağırlıklı olarak deniz yeşili tonlarından oluşan bir 4'lü far paleti. İçinde açık mint yeşili, turkuaz, yeşile dönük gümüş gri ve koyu deniz yeşilinden oluşan 4 far bulunuyor. Farların hepsi ışıltılı ama bunlar iri simler değil, ince ışıltılar..


Farları tahmin ettiğimden daha çok beğendim. Yapıları sert ama pigmentasyonları iyi. Dökülme yapmıyorlar. Kolayca yoğunlaştırabilip karıştırılabiliyorlar. 

Swatch
(Soldan sağa: Mint yeşili, turkuaz, gümüş gri, koyu deniz yeşili)

The Body Shop Shimmer Cube 22

Bu 4 farla yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Bu makyajda Urban Decay far bazı üzerine gözün iç tarafında gümüş gri, yine iç tarafa doğru ve göz kapağının ortasında mint yeşili, gözün dış tarafına doğru turkuaz, en dış ve crease bölgesinde koyu deniz yeşili farı kullandım. Alt göz kapağında kullandığım lacivert renk Urban Decay 24/7 kalemlerinden Binge rengi.

The Body Shop Shimmer Cube 22

The Body Shop Shimmer Cube 22

Şu anki fiyatından emin olmamakla beraber 50TL civarıydı diye hatırlıyorum. İndirim zamanında aldığımdan bana daha ucuza gelmişti. The Body Shop'larda bulabilirsiniz.

10 yorum :

  1. Ayy ambalajı cok kullanıslıymıs. Bu renkleri kullanamasam da harika gözüküyorlar. Senin makyajının renkleri ayrı bir güzel gösterdigini soylememe bile gerek yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve ağırlıklı renkleri de var. Bende renkli far hastalığı olduğundan bunu aldım. Çok teşekkürler :))

      Sil
  2. hem lensler hem makyajlar harıka ya bayılıyorum bu sayfaya :)

    YanıtlaSil
  3. Lensler harika:D ismini öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi, Bella Diamonds Gray Green.. Yazısını yazmıştım.

      Sil
  4. ben fi tarihinde almıştım bakır tonlu olandan. Ama çok çabuk sertleşti, renkleri çok güzel olmasına rağmen fırçada istediğim pigmentasyonu yakalayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapıları gerçekten sert ama ben pigmentasyon açısından sorun yaşamadım. Bakır tonlu olanı denemedim, belki onda bir sorun olabilir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...