13 Kasım 2014 Perşembe

BH Cosmetics Galaxy Chic Far Paleti


Bugün BH Cosmetics'in bana göre harika konsepte sahip bir paletiyle sizlerleyim: BH Cosmetics Galaxy Chic far paleti..

BH Cosmetics Galaxy Chic

Palet adı üstünde galaksimizden ilham alınarak konsepti belirlenmiş. Far isimleri galaksideki gezegenler, göktaşlarından vb. esinlenmiş. Far renkleri ve şekilleri isimlerle oldukça uygun. Özellikle Earth ve Moon'un görünüşüne bayıldım.

BH Cosmetics Galaxy Chic

Palette baked (fırınlanmış) tarzda 18 far bulunuyor. Bu farlardan Sun kırmızı damarlı sıcak altın, Jupiter sıcak tonu pembe, Prometheus koyu kırmızı/beyaz, Aphrodite soğuk tonlu koyu kırmızı, Milky Way açık pembe damarlı beyaz, Cosmic açık lila, Saturn pembe damarlı açık sarı, Venus turuncu, Meteor açık mavi damarlı beyaz, Comet açık deniz mavisi, Earth mavi/beyaz, Neptune lacivert, Mercury beyaz damarlı kahverengi, Mars kızıl kahverengi, Asteroid mavi damarlı kahverengi, Electra açık mavi, Moon gri tonlu kahve/açık mavi, Pluto mor tonlu gri olarak adlandırılabilir.

BH Cosmetics Galaxy Chic

Normalde baked tarzda farları yapışkan baz üzerine kullanırım çünkü normal baz üzerinde pigmentasyonları çok zayıf olur. (Bkz. MAC Mineralize farlar) Bu paletteki farların hepsi normal baz üzerinde de gayet güzel renk verdiklerinden yapışkan baza ihtiyacım olmadı. Renklerin hepsi ince ışıltılara sahip ve bu ince ışıltılar sürerken göz altına dökülme yapabiliyorlar.

Swatchlar

Aşağıda soldan sağa: Sun, Jupiter, Prometheus, Aphrodite, Milky Way, Cosmic

BH Cosmetics Galaxy Chic

Aşağıda soldan sağa: Saturn, Venus, Meteor, Comet, Earth, Neptune

BH Cosmetics Galaxy Chic

Aşağıda soldan sağa: Mercury, Mars, Asteroid, Electra, Moon, Pluto

BH Cosmetics Galaxy Chic

Farlarla yaptığım makyaj örneklerine gelirsek.. İlk örnekte gözün iç kısmından dış kısmına doğru sırasıyla Sun, Prometheus, Milky Way, Pluto, crease bölgesinin alt kısmında Pluto, üst kısmında Jupiter bulunmakta.. Alt göz kapağında ise Urban Decay 7/24 göz kalemlerinden Covet bulunuyor.

BH Cosmetics Galaxy Chic

BH Cosmetics Galaxy Chic

Aşağıdaki örnekte göz kapağının bütününde Neptune, alt crease bölgesi ve dış göz kapağına doğru Moon, üst crease bölgesinde Earth bulunuyor. Alt göz kapağında da Neptune var.

BH Cosmetics Galaxy Chic

BH Cosmetics Galaxy Chic

Aşağıdaki örnekte ise gözün iç kısmından dışına doğru sırasıyla Saturn, Mercury, Mars bulunuyor. Alt crease bölgesinde ve gözün dış kısmında yine Mars, üst crease bölgesinde ise Venus var.

BH Cosmetics Galaxy Chic

BH Cosmetics Galaxy Chic

Bu paleti BH Cosmetics'in kendi sitesinden aracı yoluyla 15$'a almıştım. Bu fiyata harika bir palet diyebilirim. BH Cosmetics'in Türkiye'ye doğrudan gönderimi yok. Türkiye'de bir distribütörü var sanıyorum ancak ne bu paleti, ne de bu palet gibi enteresan başka ürünleri nedense getirmiyorlar. Bir de sanırım Beautyjoint'te satılıyor ancak tabi gümrükten geçip geçmeyeceği konusunda garanti veremiyorum. 

19 yorum :

  1. Palet harikaymış hatta süper ne güzel renkler bunlar böyle.
    Birde göz makyajınızı çekerken nasıl bu kadar yakından ve net çekebiliyorsunuz vallahi bravo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Obektifi göze yaklaştırıp macro çekim yapıyorum, sonra da resmin göz kısmını Photoshop ile kesiyorum. Yoksa burnum kocaman çıkıyor :))

      Sil
  2. Göz makyajı videoları da yapsanız biz de adım adım öğrensek harika olur eminim böyle düşünen bir ben değilimdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj videosu düşünmüyorum ama renkli lens kanalı ile ilgili planlarım var. :)

      Sil
  3. çok beğendim şimdi bunun peşine düşeceğim bak :-.))

    YanıtlaSil
  4. Bende de var bu palet, youtube'daki videolarda gördüğümde ölüp bitmiştim. Bence de gayet güzel. Renkler bana çok hitap ettiği için, baked far insanı olmasam da seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok akıllıca düşünülmüş bir palet :) Güle güle kullanın siz de

      Sil
  5. hepsi çok şahane ama Prometheus, Aphrodite ayrı güzeller ❤️ makyajlarına zaten laf yok hepsi ayrı sanat eseri 👍

    YanıtlaSil
  6. senin paletlerini , makyaj urunulerini gördükçe koleksiyonunu cok daha fazla merak ediyorummm. Hepsi birbirinden güzel maşallah :)

    YanıtlaSil
  7. bu paletı nerden alabılırım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...