6 Kasım 2014 Perşembe

Renkli Lens: Solotica Hidrocharme Verde Marine (2014)


Solotica Hidrocharme Verde Marine rengini göstereceğim yeni renkli lens yazıma hoşgeldiniz. Son aldığım Hidrocharme Mel ve Hidrocharme Ocre'yi çok beğendikten sonra Verde Marine ve Grafite renklerini de almıştım. Grafite rengini önümüzdeki günlerde blogda bulabileceksiniz.

Öncelikle Verde Marine'in kutusunda nasıl göründüğüne bakalım:

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Verde Marine deniz mavisi renginde bir lens. Rengini ve tasarımını 2009 yılındaki versiyonundan (bu yazıda görebilirsiniz) daha yumuşak buldum. Bu hali gerçekten hoşuma gitti. Fazla söze gerek yok. Sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum:

Aşağıda solda doğal göz rengim, sağda Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Bu sefer lenslerimi Lentesdecontato.net'ten aldım. Her ne kadar İngilizce'leri olmasa da fazla yazışmamıza gerek kalmadığı için sorun yaşamadım. Lensler numaralı olduğu için fabrikada üretilip gönderilmesi 3 hafta kadar sürdü. Paranalentes'te de aşağı yukarı aynı sürede gönderilmişti ancak Lentes de Contato'nun gönderim şekli Express (EMS) olduğundan daha çabuk elime ulaştı. (Gümrük problemi yaşamadım ama bu her siparişin gümrüksüz geçtiği anlamına gelmiyor.)

Sonuçta bir mavi lens sever olarak yeni Verde Marine'leri de çok sevdim. Bence yeni Hidrocharme serisi çok güzel olmuş. :)

38 yorum :

  1. Lens harika amaaaa senin makyajin cok cok daha harika :))

    YanıtlaSil
  2. canım harıka bende zamanında quartzo almıstım ama cok rahatsız edıyorlardı bırde cok bombelı duruyordu yenı serı oyle durmuyor gıbı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Quartzo, Topazio ve Esmeralda yoğun boyamalı olduğundan bombeli durabiliyorlar. Diğerlerinde de bir miktar bombe oluyor ama fazla değil.

      Sil
  3. Merhaba lensten ziyade makyajı çok beğendim.
    Soloticalar ne kadar doğal duruyor dense de bana göre lens olduğunu belli ediyor.
    Size bi lens önerim olacak bence onuda denemelisiniz.
    Adore bi yellow.
    Önceden kullandığım ve kimsenin anlamadığı bir lens.
    Alırsanız eğer yazınızı büyük bir merakla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Çok teşekkürler :) Adore almayı düşünmüyorum çünkü gözlerim o lensler için fazla koyu, koyu kahve gözlerle o tarz lensler hem iyi karışmıyor, hem de koyu duruyor. Belli olmuyor. Aynı şeyi Rainbow Gaillo'larla yaşadığımdan biliyorum.

      Sil
  4. wrlemsten lens aldiginizda elinize ulasiliminda hic sikinti yasadiniz mi:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkıntı yaşamadım. Çabuk geldiler ama biraz pahalı

      Sil
  5. birde jolens ten siparis verdim .postaladiklari zaman bilgilendirici bir mail yolluyorlar mi :( ne merakliyim yaaa ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jolens'ten hiç alışveriş yapmadığımdan bir şey söyleyemiyorum.

      Sil
  6. Mrb,solotica hic denemedim almayi dusunuyorum ama okadar cok modeli varki kafam karisti.tecrubenize dayanarak sormak istedim(: natural colors serisinimi yoksa hidrocor mu tavsiye edersiniz.sanirim renk olarak Mel renklerine tav olmus durumdayim ama hidrocor mi natural mi karar veremiyorn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hidrocor'lar haresiz lensler olduğundan gözleri biraz küçültebiliyor. O yüzden ben genelde Hidrocor kullanmıyorum. Natural Colors derim ama tabi tercih meselesi.. Haresiz isterseniz Hidrocor

      Sil
  7. Bu lensin rengi ve makyaj yüzüne öyle yakışmış ki, güzelliğini pekiştirmiş. Tabi renk kombinasyonu ve makyajı uygulayabilmek yetenek işi. Herkes yapamaz :) Merak ettiğim bu makyajda uyguladığın önceki paylaşımlarında tanıttığın MAC A Passionate Quest Dörtlü Far paletinden mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Yanılmıyorsam bu makyajda Urban Decay Vice palet kullanmıştım.

      Sil
  8. Merhaba canim fatmagul faki nin lens lerini cok merak ediyorum isin piri olarak sana sormak istedim sence ne kullaniyo

    YanıtlaSil
  9. Cansu Hanım merhaba ,hidrocharm ice lensleri numaralı olarak yurtdışı dahil hiçbir yerde bulamiyorum.Bununla ilgili bir bilginiz varmı? Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ice rengi piyasadan kalktı. Numarasız satılanlar da eski stok genelde

      Sil
  10. grafiteyi koymanı bekliyorum canım benim .) teşekkr ederm şimdiden

    YanıtlaSil
  11. Quartzo nun haresizi çıkmış derler, dogru mudur canım? Nerden bulabiliriz sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çıktı. Paranalentes'te satılıyor ama numaralısı yok.

      Sil
  12. Merhaba soloticalarin 2014 üretimleri nasıl acaba ben daha önce topazio kullandım fakat bana koyu geldi göz rengini en çok açan hangi markadir. Bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014 üretimleri renk olarak hep çok açıktı. Bu yılınkini bilmiyorum. Göz rengini Desio'lar bayağı açıyor ama orta boşluk büyük biraz

      Sil
  13. Admin Merhaba cok kararsizim yardiminiza ihtiyacım var çok arastirdim. Turkiyede bu isi en iyi bilen sizsiniz. Ilk deneyimim olacak ve param bosa gitmesin istiyorum lutfen yardim edin. Sizinle mail yada telefonla iletisim kurmak istiyorum. Berna

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lensmakyaj@gmail.com'dan bana ulaşabilirsiniz.

      Sil
  14. Merhaba,
    Ben lenste iç haresi olmayıp sadece dış haresi olan (koyu renk şeklinde) koyu kahverengi gözde doğal duracak bebek mavisi lens arıyorum. Bir öneriniz varmı? (gözlerim -4.75) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden olsa tereddütsüz Ciba Vision Elegance Light Blue derdim ama şu an aklıma öyle bir lens gelmiyor.

      Sil
    2. İşte aynen bende sizin gibiyim. Bir zamanlar bu şekilde bir lens taktım diyordum hatta ciba vision olması lazım diyordum herhalde sizin dediğinizdi demek. Şimdide freshlook un haresiz mavisini kullanıyorum zaten gözümde koyu mavi duruyor. Bende Solotica nın Hidrocor Grafite ini almaya karar verdim çünkü yeni üretim mavi renkliymiş. Wrlens bu şekilde söyledi... Sizin bir öneriniz nedir?

      Sil
    3. Benim elimde bir Grafite var ama henüz denemedim. Açık, bebek mavisi duracağını sanmıyorum ama daha koyu mavimsi/gri durabilir.

      Sil
    4. Aa koyar mısınız? Birde Hidrocor Grafite mi? Çünkü değişti dedi firma zaten Hidrocor Ice artık numaralı olarak satılmıyormuş benim gözlerde numaralı olduğu için icedan vazgeçtim Freshlook haresiz Mavi de zaten kabında durduğundan daha koyu duruyor gözümde.. of bilemedim..

      Sil
    5. Hidrocharme Grafite bendeki ama renk olarak benzer olduklarını düşünüyorum. Belki Hidrocor daha açık olabilir. Elimde biriken yazıları bitirince tekrar lens yazılarına başlayacağım. O zaman yazısını yazacağım. :)

      Sil
  15. Merhaba .. sizi kisa süredir takip ediyorum ve bayildim makyajlariniza ve lenslerinize. Blogunuz cok güzel insanin okudukca okuyasi geliyor, cok sempatik buldum sizi. Ve size bir sorum olucakti ben düzenli bir renkli lens kullanicisiyim, suanda desio lensler kullaniyorum ve soloticalarin ismini cok duydum bu yüzden onlari almak istiyorum. Farkettimde sizde bir cok lens cok dogal duruyor, yukardaki hidrocharme verde marine'nin sizde durusuna bayildim . Ama hangi lens iyidir hangisi tam kapatir ve cok dogal durur bilmiyorum, gözlerim kahverengi ve esmerim, mavi renk düsünüyorum, topazioda hosuma gidiyor ama bilmiyorum, sizce hidrocor mu iyidir, yoksa natural colors mu yoksa hidrocor charme mi? Hangisi sizce? Ve rahatlik acisindan nasillar? Ben hergün renkli lens kullaniyorum 9-10 saat boyunca solotica alsam sorun yasarmiyim gözlerimde? Lütfen yardim edermisin bana bu konuda, simdiden cok tesekkür ederim size, cevabinizi merakla bekliyorum, sevgilerle Yasemin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Solotica bazı açılardan biraz sorunlu. Öncelikle rahatlık Desio gibi olmayabilir. Solotica'lar daha kalınlar. Şahsen ben Desio'larla çok rahat etmiştim. Bir de lensler renk olarak üretimden üretime çok farkettiğinden tavsiye ederken zorlanıyorum.

      Hidrocor haresizdir ama gözleri biraz küçük gösterebilir. Natural Colors ince harelidir, Hidrocharme kalın harelidir. Doğallık açısından Hidrocor veya Natural Colors öneririm. Solotica'daki en net mavi renk Topazio'dur. Azul da tam mavidir ama biraz cart bir renktir.

      Sil
  16. Merhaba geçen hafta aldığım Solotica Hidrocor Mel lenslerimi satmaya karar verdim. Fişi mevcut ve yeni seri. Yıllıktır. 220tl'ye satın aldım ve uygun fiyata satmayı düşünüyorum. İlgilenenler mail adresimle benimle iletişime geçebilir. eceerberk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. merhabalar ben kozmetik amaçlı lens alacağım b&l nasıl çoook kötü yorumlar var batma falan yapıyor diye sizin bir fikriniz var mı ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. B&L rahatsız bir lens, söylentiler doğru.. Ayrıca özellikle koyu gözlerde çok doğal oldukları da söylenemez. Bayağı damarlılar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...