3 Ekim 2014 Cuma

Wet N Wild Mega Protein Rimel


Bugünkü yazım oldukça gecikmiş bir rimel yazısı.. Gratis lansmanında hediye edilen ürünlerden Mega Protein rimel..

Wet N Wild Mega Protein

Wet N Wild Mega Protein kirpikleri boyarken bakımını da yapma iddiasında olan bir rimel. Tanıtımlarında içinde Soya ve buğday proteini, acai yağı bulunduğu yazmakta.. Bir süredir kullanmama rağmen kirpiklerimde gözle görülür bir değişiklik gözlemlemedim. Belki daha uzun süre, devamlı kullanıldığında yarar sağlayabilir ama bunu test edemedim. Rimelin aşağıdaki gibi klasik bir fırçası var:

Wet N Wild Mega Protein

Bu rimel ile kirpiklerde oldukça doğal bir sonuç elde ediliyor. Kirpikleri yapıştırmıyor. Kirpiklere biraz uzunluk, biraz da kalınlık veriyor, tek tek ayırıyor. Açıkçası verdiği görüntüyü ve kirpikleri fazla sertleştirmemesini sevdim. Tek sorun çok ıslak bir yapısı olması, dolayısıyla kuruması zaman alıyor. (Benim için kuruması iki katta 4-5 dakika alabiliyor.) Bu süre içerisinde gözünüzü kırpmamanız gerekiyor yoksa alt göz kapağına bulaşabiliyor. Bu da hiç hoş olmuyor. Kuruduktan sonra ise bulaşma yapmıyor. Islak rimellerden hoşlanmayanlara, rimeli çabuk kurusun isteyenlere tavsiye etmiyorum.

Rimelsiz

Wet N Wild Mega Protein

Wet N Wild Mega Protein rimel ile..

Wet N Wild Mega Protein

Wet N Wild Mega Protein rimelin fiyatını Gratis'e gittiğimde üzerinde göremedim ancak başka Wet N Wild rimellerin fiyatları gördüğüm kadarıyla 12-17TL arasında değişiyor. Bu rimelin de fiyatı tahminen o civardadır. Şu an bu fiyatlar üzerinden %40 indirim var ancak indirimin son günü bugün.. Gratis'lerde bulabilirsiniz. 

* Basın ürünüdür. Görüşlerim tarafsız ve objektiftir.

4 yorum :

  1. Rimel kirpiklerine çok yakışmış,vaovvv oldum :)
    Alınası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Abartı bir uzunluk, kalınlık vermese de kötü durmuyor :)

      Sil
  2. Kıl fırcalı maskalardan hic holanmmıyorum Cansucugum. Wnw'ın yanılmıyorsam plastik uclu 1 maskarası var ulkemizde. Onu da ben begenemedim . Senin kirpiklerinde cok yakısmıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Benim de tam tersi plastik fırçalarla aram iyi değil. Tamamen kirpik yapısına bağlı. O yüzden kötü gelmedi ama ıslaklığından da çok hoşlanmadım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...