25 Ekim 2014 Cumartesi

Essence Aquatix Bay Glitter Eyeliner


Blogda bugünü Essence'ın yeni çıkardığı Aquatix koleksiyonuna ayırmak istiyorum. Okyanustan ilham alan bu koleksiyonun ilk yazısı koleksiyondaki iki eyelinerdan biri olan Aquatix Bay simli eyeliner ile ilgili olacak. Bu eyeliner, içinde bol miktarda sim içeren deniz yeşili bir renge sahip.

Essence Aquatix Bay Eyeliner

Eyelinerın fırçası çok ince değil ve biraz kalitesiz. Ambalajın ağzı dar olduğundan ambalajına koyarken fırçanın kılları sağa sola dağılmış halde çıkıyor. Bu fırlayan kılları makasla kesmek zorunda kaldım çünkü düzgün eyeliner çekmek mümkün değildi. Öte yandan bu fırçayla eyeliner uygulamak ilk görüşte zor gibi gelmişti ancak hiç zorlanmadım. İnce uçlu fırçalardan daha kolay sürdüm.

Essence Aquatix Bay Eyeliner

Genelde bu tarz simli eyeliner'lardan çok beklentim olmaz. Siyah eyeliner üzerinde güzel durdukları için alırım çünkü pek çoğu şeffaf zemin içinde olduğundan göz kapağında tek başına güzel durmaz. Bu eyelinerı da aynı amaçla aldım ancak sıvısı deniz yeşili olduğundan tek başına kullanılabilir çıktı. Swatchta sanki zemin biraz şeffaf gibi duruyor ama göze iki kat uygulandığında çok güzel duruyor.

Swatch
(Sağ tek başına, sol siyah üzerine)

Essence Aquatix Bay Eyeliner

Gözde duruşu
(Tek başına iki kat uygulanmış)

Essence Aquatix Bay Eyeliner

Kalıcılığı gayet iyi.. Gözümde bütün gün sorunsuz kalıyor. Simleri dağılmıyor. Tek kusuru fırçasının kalitesiz olması. Onun dışında bence güzel bir eyeliner.

Fiyatı yanılmıyorsam 8,50TL'ydi. Gratis'lerde ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.

4 yorum :

  1. Cok begendimm siz de cok guzel surmussunuz :)

    YanıtlaSil
  2. Duruşu çok iyi.. Siyah üzerinde daha da muhteşem durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah üzerinde de güzel duruyor sahiden. Teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...