21 Ekim 2014 Salı

Renkli Lens: Darling Honey Mocha Gray


Bugün bir circle lens yazısıyla sizlerle beraberim. Party Kingdom'dan aldığım enteresan lenslerden biri olan Darling Honey Mocha serisinin Gray rengini göstermek istiyorum. Lensler aşağıdaki gibi bir ambalajda geliyor.

Darling Honey Mocha Gray

Ve Gray renginin kabında aşağıdaki gibi bir görünümü var.

Darling Honey Mocha Gray

Bu lenslerin öncelikli amacı bütün circle lensler gibi gözleri olduğundan büyük göstermek.. Bunu da gayet doğal bir şekilde yapıyor. Gözleri aşırı büyütüp yaratık gibi gösteren circle lenslerden değil. Gözleri büyütürken çok az rengini açıyor, yeşil/gri/sarımsı renkler ekliyor. Siyah yerine kahverengi hareli olması da ayrıca lense doğal bir hava katıyor.

Aşağıda solda Darling Honey Mocha'yı, sağda doğal gözümü görmektesiniz.

Darling Honey Mocha Gray

Darling Honey Mocha Gray

Darling Honey Mocha Gray

Darling Honey Mocha Gray

Darling Honey Mocha Gray

Lensler rahatlar diyebilirim. 12-13 saat kullanımda gözlerde biraz kuruluk yapıyor ama batma/yanma/kızarıklık yapmıyor.

Renk ve gözleri büyütme açısından son derece doğal sonuç veren bu lensleri çok sevdim. Party Kingdom'dan alabilirsiniz. Fiyat çifti için 25$..

26 yorum :

  1. göz makyajın çok güzel ❤❤❤

    YanıtlaSil
  2. Makyajınnnnn kalp kalp kalp kalp kalp <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim.

      Sil
  3. Lens kullanmaktan korkuyorum neden acaba sanki gözümde bir şey var gibi oluyor sanırım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lens göze oturduysa gözde hiç hissedilmiyor bile ancak alışık olmayanlar için başta takması zor olabilir. Zamanla alışlıyor.

      Sil
  4. cansucum bişey sorucam bende bu lenslerden sipariş vermek istiyorumda gümrükte takılma ihtimali var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 25$'lık fiyatı olduğundan takılma ihtimali yok gibi bir şey. Zaten ufak bir zarfta geldiğinden sorun çıkmaz.

      Sil
  5. bunlar yıllık lensmi acaba cansu?

    YanıtlaSil
  6. cansucum bu serinin brown rengide güzel gibi duruyor aldın mı acaba yada bi fikrin var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seriden tek bu rengi aldım. Kahverengisi de güzel olabilir.

      Sil
  7. lensler cok ama cok guzel ve makyaja bayıldım :) bu sayfayı cok sevıyorum ya :) blogumda sıze ait bir ödül var almayı unutmayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Blogunu izlemeye aldım hemen. :)

      Sil
  8. Cansu ablacım bana yardım edermisin sana mail attım ama ulaşamadım ben uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum pinkyparadise sitesinden sonunda lens almaya karar verdim ama sipariş kısmını bir türlü halledemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, emailleri bu haftasonu cevalandırmaya çalışacağım. Pinkyparadise'ın sitesinden almak çok kolay aslında. Ürünleri sepete atıp checkout yapıp Paypal ile ödeme yapılıyor ancak Paypal hesabınızın olması gerek.

      Sil
  9. Bu renk cok yakismis cok begendim,cok dogal acik kahve.Lens ne kadar surede ulasti acaba?Bir de gönderi ücreti ne kadar? Sitede yazmiyor bulamadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lensin gönderilmesi 1 hafta aldı. Elime ulaşması de 10 gün kadar sürdü. Yani toplamda 17-20 günde elimdeydi.

      Sil
    2. merhaba cansu..lensin çok yakışmış yaklaşık 17 gün önce ben de sipariş verdim ama hala gelmedi..sence güvenilir bir site mi?çünkü birkaç mail attım cevap gelmedi..bilgin var mı?

      Sil
    3. Çok teşekkürler. Size takip numarası verdiler mi? CN ile biten bir numara verdilerse yoldadır. Çin postası bu aralar bayağı gecikmeli geliyor. Ben email ile bayağı yazışmıştım, sorun olmamıştı.

      Sil
    4. hayır maalesef vermediler..17 gündür siparişimin karşısında Processing yazıyor..ben de korkmaya başladım acaba bir sıkıntımı var diye.maillerime de cevap vermiyorlar..ben de sana bir sorayım dedim..

      Sil
    5. honeycolor dan da alışveriş yaptım onlar hemen kargoya verip takip numara yolladılar.lakin burası mailime bile cevap vermiyor..kaygılanmaya başladım.sence ne yapmam gerek?

      Sil
    6. Paypal ile ödediyseniz 30. günde itiraz açmanızı tavsiye ederim. Ödeme Paypal güvencesinde olduğundan ürün gönderilmezse iade edeceklerdir. Öte yandan firmanın neden cevap vermediğini anlamadım. Benim emaillerime hep çok çabuk cevap vermişlerdi.

      Sil
  10. Tam 30.günde mı yoksa 30 günden sonra mı?bu arada yardımların için de teşekkürler 10 gün daha bekleyeyim bir daha da ordan lens almam.

    YanıtlaSil
  11. maalesef paypall turkiyedeki faaliyetlerini durdurmus bu yuzden bu siteden alisveris yapamiyorum :( baska oneriniz var midir paypal kullanmayan site?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'dan Paypal hesabı açıp Türk kredi kartınızı ekleyerek alışveriş yapabilirsiniz. Hesap açarken adresinizi Amerika olarak vermeniz gerekir ancak siteye Türkiye adresinizi girerseniz checkoutta otomatik olarak çıkar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...