27 Eylül 2014 Cumartesi

Renkli Lens: Bella Diamonds Gray Shadow


Bugün tatilimin son günü.. İstanbul'a dönmeye hazırlanırken elimdeki son Bella lens yazısını da yazıp öyle dönmek istedim. Bugün göstereceğim Gray Shadow rengi yine Bella Diamonds serisinden olmasına rağmen daha önce gösterdiğim Gray Green ve Allure Blonde'dan daha farklı.

Lens kabında aşağıdaki gibi görünüyor. Görüldüğü gibi haresi belli belirsiz..

Bella Diamonds Gray Shadow

İtiraf etmeliyim ki aslında Glitter Gray rengini almak istemiştim ama lenslerin isimlerini karıştırıp Gray Shadow almışım. Bu lens çok ama çok açık bir renge sahip. Hatta şu ana kadar kullandığım en dramatik ve en açık renkli lens olduğunu yazsam yalan olmaz. Tasarımı biraz Desio lenslere benziyor ama orta boşluğu daha küçük, haresi daha belli belirsiz ve genel olarak daha güzel bir tasarımı var. Renk çok açık bir gri.. Hafif mavimsi bir havası da var. Benim açımdan günlük kullanılabilecek bir lens değil ama bayağı değişik diyebilirim. Husky köpeklerin göz rengine benziyor.

Aşağıda solda Bella Diamonds Gray Shadow, sağda doğal göz rengimi görmektesiniz.

Bella Diamonds Gray Shadow

Bella Diamonds Gray Shadow

Bella Diamonds Gray Shadow

Bella Diamonds Gray Shadow

Bella Diamonds Gray Shadow

Koyu göz makyajıyla vampir gözleri gibi durdu. Yukarıda yazdığım gibi doğal bir lens değil, günlük kullanılması zor ama değişik bir lens. Gece dışarı çıkılacağı zaman kullanılabilir. 

Rahatlık olarak diğer Bella lensler ile aynı şeyleri söyleyebilirim. Bella lenslerimi nereden aldığımı ve ayrıntılı incelemesini Gray Green yazısında belirtmiştim.

16 yorum :

  1. makyajsız gerçekten günlük kullanılabilecek gibi durmuyor ama makyajlı hali enteresan bir şekilde doğal bile durmuş valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Çok açık lensler kullanabilen bana bile açık geldi. :)

      Sil
  2. Canım mail adresini verebilirmisin bisey danismak istiyorum😘

    YanıtlaSil
  3. Nasıl sipariş edildiğini anlamadım yardımcı olurmusunuz birde gümrüğe takılma ihtimali var diyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://aljaberoptical.com/lenses/38 adresinden istenilen lensler sepete atıldıktan sonra checkout sırasında istenilen ücretsiz lens bilgisi yazılıp ödeme yapılıyor. Benim durumumda aldığım lensler toplamda 75 Euro'yu geçmediğinden gümrük ödemedim. 3 çift lense 84$ civarı ödedim.

      Sil
  4. Makyajlı süper durmuş ki :))

    YanıtlaSil
  5. Bu lensleri nasıl ve nereden sipariş edebilirim türkiyede yok mu? vee fiyatı nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.lensmakyaj.com/2014/09/renkli-lens-bella-diamonds-gray-green.html adresinde ayrıntılı yazmıştım. :) Yazının sonuna bakabilirsiniz.

      Sil
    2. Lutfen bana yardimci olunuz

      Sil
  6. CANSUCUM BENDE SİPARİŞ VERECEKTİM GREY SHADOV KULANMAYACAKSAN BEN SATIN ALABİLİRİM AÇIK RENK LENS SEVERİM BENİM GÖZÜM MKOYU KAHVE BENDEDE COK AÇIK VE BELİRGİN DURABİLİRMİ RADİKAL DEGİŞİM YAPARMI ACABA..BENDEDE BELLA COLORS SNOW WIHIT GREY BLUE RENGİ VAR ÇOK HOŞ TONLARDA TAVSİYE EDERİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkiler numaralı maalesef :) Benim gözlerim de koyu kahve, bütün gözlerde böyle duracaktır çünkü çok yoğun boyamalı.. Bella'nın başka lenslerinde de gözüm var.

      Sil
  7. Pasific Blue lenslerim 5 günde elime ulaştı.Çok rahat ve doğallar.Çok memnunum.Beni Bella ile tanıştırdığınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...